Нова коледна украса грейва в Русе

Нова коледна украса ще радва русенци. 40 нови коледни камбанки, елхички и фенери ще осветят ремонтираната част от главната улица "Александровска".

Обратно в новината

Коментари - Нова коледна украса грейва в Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нямам търпение :)

ДАРЕНИЕ. Я КАЖЕТЕ КОЛКО СТРУВАТ НА РУСЕНЦИ,ЧЕ МИНАЛОГОДИШНАТА ЕЛХА БЕШЕ 20 000ЛВ, ЗА ДВА ВИНКЕЛА С ЛЕД СВЕТЛИНИ. СЕГА КОЛКО СТРУВА УКРАСАТА НА РУСЕ ?

Обичам Коледа и обичам да ми е коледно по улиците, когато е Коледа :)))

Доста нереалистично ми звучи, че "хората" не искат Русе да има коледна украса... Стига с тая омраза, че ставате банални

ТРАДИЦИОННИЯТ КОЛЕДЕН БАЗАР БЕШЕ НА ПЛОЩАДА С ГРЕЕНОТО ВИНО!!!!БЕШЕ ПРАЗНИЧНО КОЛЕДНО НАСТРОЕНИЕ,а сега само...НАЗДРАВЕ!

елхата грейна, но едва ли е стопли бедните ни сърца и продънени джобове, задниците ни също грейнаха голи, но важно е да се сгрее душата на мутрите...

Бедните духом си остават такива независимо дали имат пари или не.

Никой не ви и виновен за собствените ви финансови неблагополучия. Не виждам защо всички трябва да ви се водят по акъла.

Хубаво е. Харчат се пари за хубави неща. Е, вярно че с тези пари можеха да се хранят и стоплят бедни и нещастни хора, но пък сега светлинките от елхата ще ги топлят. Кмета правилно се ориентира - нека ни е топло в душата. Ние радиаторите сме ги свалили, ама що за снобизъм е да се топлиш през зимата !

Колкото и да ти се иска, парите за коледната украса няма да ги вземеш ти. По-добре да отидат за украса, отколкото при теб.

Глупав трол на общинска служба, толкова сте ни опротивели, че няма накъде повече ! Рано или късно ще се намерят 100 човека, които ще влязат с паветата в топлите ви канцеларийки. Надявам се теб да подпукат първи.

Коледа е, нека е празнично по улиците. А ти си някакъв нещастен популист, дето само говори за бедните, все едно слушам Мая Манолова. Колко време и колко хора ще храниш с тези пари?