Търговци скочиха срещу “зелената зона” в Капана

Въвеждането на “зелена зона” в квартал “Капана” в Пловдив доведе до спад в оборота на търговските обекти.

Обратно в новината

Коментари - Търговци скочиха срещу “зелената зона” в Капана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Търговците да си размърдат мозъците. Търговията не е риболов да седиш и да чакаш някой да дойде да клъвне.

Инкасатори в Синя зона също таксуват избирателно и ощетяват Община Пловдив.Въпросът е дали получават нещо срещу " пропускане " да таксуват официално.

Пълни лъжи! Баща ми има магазин в капана и казва, че с две ръце би се подписал да стане изцяло пешеходна зона! И не е само той!

А какъв е проблемът? Пращаш смс, плащаш - паркираш.

Стига сте мрънкали, никой няма от главната упулица или капана да купува хладилници. Така е навсякъде в нормалния свят към който се стремим. Не са виновни зоните, а това че някой хора са свикнали да ходят до тоалетната с колата. Постепенно нещата ще си дойдат по местата, защото където няма коли има най - много хора справка главната улица. А защо търговията не върви ли, защото няма покупателна способност и защото всички избяха в чужбина, именно заради хаоса и неразборията част от които е и хаотичното спиране и задръстване с автомобили.

Е тези коли кой ги кара? Зомбита ли? Нали всички са избягали в чужбина? Що за противоречия?

Абсолютно прав е колегата отдолу това на нищо не прилича с тези зони това да не им е бащиния да не са частни имоти всичко се поддържа от от нашите такси как може само да се муфти значи на всяка обиколка по главната минимум 5 лв.паркинг освен че е по скъпо е как няма да губят търговците всеки си прави сметката Стига бюрократи хората не могат да дишат вече

Наистина не могат да дишат хората, но от различните газове изхвърлени от колите на тези, които и до тоалетната ходят с коли. Аз живея в "Капана" и живущите тук сме много доволни. Сега можеш и прозорец да си подържиш отворен. "Капана" стана красив и чист квартал и даже по-атрактивен от "Стария град".

Хубав град е Пловдив за туристите. А ние виждаме празни магазини и безработица. На първо място са местните, а после туристите. Пляскането на зони за паркиране е мечта на всеки селски кмет. Лошо няма да се въведе ред, но не навсяка цена и да има алтернативи. Не може общината нищо да не влага, а само да муфти гражданите. И тези паяци така избирателно вдигат.