Копия на две чудотворни икони са във Варна

За Варна днес радостта е двойна, защото получаваме като дар копия на две чудотворни икони от Атон, каза митрополит Йоан в обръщението си към миряните.

Обратно в новината

Коментари - Копия на две чудотворни икони са във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз мисля, че бог няма

Направо закривайте онкоболниците. Копирайте по едни икони и всички ще са изцелени. Край няма човешката простотия, наивност и падение.

ТОКУ ЩО СЕ УСЕТИ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ ВЪВ ВАРНА !!!

този кмет няма ли да измисли по-умен начин за събиране парите на хората.Блажени са вярващите.....

Само копия на аспаруховото копие, побити в тиквите на душманите, ще имат необходимото чудотворно влияние...

Отвърнете се от идолите и се обърнете към живия Бог, който забрани подобни поклонения !

Мислиш ли че някой е чел библията на скоро? Едва ли някой е чувал, че именно БОГ е забранил да се кланяме на всякакви икони и статуетки. Същото е и в ислямската религия и те си го спазват, за разлика от нас. А и друго си е да виждаш на кой се кланяш. Нали сме неверни. А и никой не обръща внимание, че това са КОПИЯ на иконите. Все едно да се се фукам че имам снимка на папата.

и като сам я чел ,там за копия не се споменава.само оригиналите помагат.

За това се кланят на малка сграда,покрита с черно кадифе,и се избиват да стигнат и целунат черен камък. Религията е проспериращо средство за контрол над масите.

До кога са във Варна иконите

До когато Бог допусне да бъдат. Ще бъдат поставени от двете страни след входа на храм "Св. Атанасий" във Варна /доколкото знам/. Велика Божия милост ни споходи, навръх Въведение Богородично...Честит празник на всички православни християни по света! На многая лета, братя и сестри!