Банкер осъди България за 2 м. в килия във Варна

Бившият вицепрезидент на Централната банка на Туркменистан ще получи обезщетение в размер на 2650 евро от България заради престой от 50 дни в затвора във Варна.

Обратно в новината

Коментари - Банкер осъди България за 2 м. в килия във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДО КОГА ЩЕ ИМА АНОНИМНИ СЪДИИ?? КОЙ ?? ИМЕНА ?? ЗАЩОТО ЗАРАДИ НЕПОСОЧЕНИТЕ ИМЕНА СЕ СЛАГАТ ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ ВСИЧКИ СЪДИИ. КРАЙНО ВРЕМЕ Е В БГ ДА СЕ ПОСОЧВАТ КОНКРЕТНИ ИМЕНА.

Ами, така е. Първите два пъти е платил голям Подкуп на Съдиите, за да го пуснат, и да не го връщат в Туркменистан. А накрая е решил да си върне парите, които е дал за подкупи, и е тръгнал да съди България. Българските Съдии, които са го пуснали трябва да плащат тия глоби, и да ги пратят в Туркменистанския затвор, на мястото на тоя бандит.

КОЙ е съдията !?!? Присъдената сума да се плати от бюджета на съдебната власт, а не държавния бюджет. А съдебната власт после сама да си преценява КОЙ какви бонуси заслужава.

Дайте имената на съдиите, моля!

Ами сега като си го поискат пак, да го пуснат. И да му дадат парите на границата за изпроводяк.

Чета и се превивам от смях. Значи 1во сме отказали да го екстрадираме. Изобщо не се учудвам - чадър за хората с пари у нас е нещо изцяло в реда на нещата. В последствие, години по-късно идва искане от Интерпол, което също отказваме - ами човека е отмъкнал 41милиона, с тези пари тук е цар, може да си купи целия парламент. Смешното е, че след като у нас се спасява от екстрадиране, най-накрая осъжда държавата и сега ние трябва да му платим! СМЯХ.

На туй му се вика "храни куче да те лае".

магистратите да платят глобата :)