Полицаи отказаха подкуп от шофьор без книжка

Мъж, направил опит да подкупи полицаи, е задържан в Районно управление „Полиция” - Асеновград, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Полицаи отказаха подкуп от шофьор без книжка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Полицаи отказаха подкуп от шофьор без книжка - Как? да приема това като сензация , ноухау , нещо като не нормално .Те са също от тази държава наречена България (все още не е географско понятие въпреки усилието на управляващите) . Но това е положението - От гарван гарванче , от славей славейче.Но това е положението да приемаме нормалното поведение на , изобщо, като сензация !

Като го видях как се носи този катаджия с подкупа, си мислех, този полицай ли е, или някакъв който копае канала от Софийска вода...ужас и това ми било полицай, та такъв и за милиционер не става!

колко ли сажалява сега горкия .минимум една нощ е санувал кошмари.

В София половината таксиметрови шофьори са м....ли без книжки и това се знае от полицията обаче някои плаща.

Полицаите да внимават,че както се дават подкупи така всеки гсм. има камера и записа отива директно в телевизионните емисии,а там хонорара от такъв запис избива рушвета.Така агнето остава цяло,а вълка пада в капана си.

Много филми си гледал. Но реалността е съвсем друга. Дори идея си нямаш как става това с камерите.

Ама как не го е срам този... За без книжка - 20 лв.... все едно е без колан. Не са му ясни ценоразписите: 1. Ако не я носи - 20 лв. 2. Ако изобщо няма - 50 - 100 лв. на калпак.

Супер. Е така ще е вече, да свикват :-)! Щото то голям рев бе от пустите подкупни катаджии! Ще речеш, че са ги били, докато не им бутнат рушвет! Е, що на мен не са ми искали пари не знам?! 3 пъти съм спиран за превишена скорост и се надявах, че ще предложат нещо (онова класическото - "к`о ш пра`м сега..."), ама не би...плащах си актовете. Най-много реват от тия, подкупните, точно отворковците дето бутат парички та да минат евтино. Ае сега отворковци, пригответе си не портфела, а сметката за покриване на тлъсти актове! :)))

не са го арестували за подкуп, а за обида на длъжностно лице! ше се подиграва рабириш ли... 20 кинта

Нали се сещате, че ако човека беше подхвърлил две стотарки, сега нямаше да четем подобна новина. Щяха да си ги лапнат катаджиите и всичко щеше да си продължи по старому. А ченгетата в момента са първо афектирани и мнителни, заради хванатия техен колега. И второ - арестували са го за наглост, толкова тънко е искал да мине.

грешка е станало.тия двaдесет лева не са негови.и камиона не е негов.но това е начина.дано продължи

Новини по света - "Полицай прие подкуп". Новини у нас - "Полизай отказа подкуп."

причина 1: Няма как да вземат тия 20 кинта днес заради шума от хванатия Тръпков тия дни причина 2: тия 20 кинта са им се сторили твърде малко

Браво! Да им се дадат по двайсет заплати и да се вдигне паметник на незнайния катаджия!