Работодател търси служител за 6800 лв. заплата

Заплата от над 6800 лева обяви в Пловдив местен работодател. Позицията, за която е високото трудово възнаграждение, е в сферата на продажбите.

Обратно в новината

Коментари - Работодател търси служител за 6800 лв. заплата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вижте колко е непросветен българинът. Лелята, която работи в кухня и не може да си наметри работа, смята за нереална заплатата на човек, който вероятно ще заработва милиони за компанията с качествата, които има. Да, моног хора в България вече получават такива заплати. Аз познавам такива хора и са от реален бизнс с реални доходи. Жалкото е как нашите лели не само не знаят аккво означава да си образован и компетентен, но и не вярват, че е възможно някой да работи 20 пъти по-скъпа раобта от тях. Ами, ляльо, събери 20 лели и опитайте да заработите за компанията милионите, които този специалист ще заработи. Кухи лейки комунистически продукт.

Аз съм мениджър средно ниво в една от ИТ компаниите в Бизнеспарка, и годишната ми заплата в лева е ЗШ К бруто. Доста малко са позициите и хората с по-висока заплата от мен, а обявената ми се вижда наистина доста нереална - с колкото и езици да си, каквото и да вършиш! Много е дори ако се приравни към западните! Вероятно става дума за пране на пари или удобно местенце за някого, но просто това местенце е трябвало да го обявят в бюрото по труда. Възьможно е също да е социален инженеринг тип "Мраж конулт"!

За лелката имаш обаче абсолютно право! Тези лелички си мислят, какво ли толкова сложно вършим. Един вид оперативна работа е да режеш зеле и моркови, друг вид е да получаваш ежедневно 20 рипорта с най-различни статистически данни за перформънса - от продажби, през колеги за техническа поддръжка до състояние на продуктите. След това да ги анализираш, да установяваш грешки, какво може да се подобри и т.н. И 2 пъти седмично да имаш кол по 2 часа с шефовете от UK и да се потиш да им докладваш!

БATKO

Ако четем между редовете ще видим, че чужда компания търси някой с връзки във властта, който ще може да продаде на държавата или на някоя община залежалата и стока.

Да, отговарям на всички условия и нещо повече - всеки месец ще вземам заплатата от 6800 лева само ако съм реализирал не по малко онлайн продажби от 100000 лева . Ако е под 100000 вземам заплата с пропоционално намаление .Ако реализирам над 100000 бих взел нещо отгоре ако работодателя реши . За връзка с мене -чрез коментарите ще се намерим

Естествено , изхождайки от собствената мизерия , простата готвачка е с меродавно мнение коя заплата е реална и коя не .

И благодаря на необразованите лузъри за минусите . Явно сте от същия сой като готвачката и все някой друг ви е виновен за това , че взима повече от вас .

Го хубаво три езика трябва да знае, ама трябва ли и да мяка? На пловдивчанина като му кажеш "Кликни", той кляка. За мишката въобще не разбира, че става въпрос. Същото е и като го питат "Вие пили ли сте", той отговаря : Не съм пиле. Тъпанар съм.

Тая селска комплексарщина, дето 99% процента от Софиянците страдат от нея няма лечение....

Едно време бръмчах в голямото село, бая шопкини съм оправил, може и ти да си сред тях, после песни пееха за мен :) Никоя не се е оплакала :) И сте бая дашни и лесни там :)

И що се махна??? Накрая някой да не те оправи теб??? И сега не смееш да се върнеш, че току-виж пак те оправят и вземе, че ти хареса!!!

Що бе, на теб пловдивчанки не ти ли връзват??? Или си толкова зле, че са те научили вече!!!

Така си е пиУенце, не можЕМЕ да говориМЕ правИлно като у софето, ей го на едно Уимонче с Уед не моЖЕМЕ да си поръчаме, за пиУе със зеУе д ане говориМЕ....

Кое й е голямото на тази заплата ? В Германия минималната е около 2000EUR, значи малко над минималната ?

Аз по принцип съм алкохолик, но по душа съм професор, така че аз съм човека за тази работа, за контакти кръчма "Стария кедър", до гара "Филипово", 1-ва маса (или под нея)

Бате , де го туй нящо а , знайш ли колко жилязо прай !