Поскъпва парното в София и Пловдив

От 1 август цената на парното и топлата вода в София ще скочи с 4%, а в Пловдив - между 2 и 6%, според цената на тока, който произвежда централата по комбиниран начин.

Обратно в новината

Коментари - Поскъпва парното в София и Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само национален протест може да оправи нещата,иначе ще продължат да ни оправят нас

не сте си компенсирали джакузитата и трезорчетата на Вальо Т., Кр.Г. и Р.Овч. ! Мобилизирайте се, иде нов сезон за канарчета.

Е на това му се казва висока ефективност: Вальо Топлото е успял да задигне повече, отколкото Топлофикация ще загуби, ако не се вдигнат цените с 4% !!! Такъв размах светът не е виждал ...

До кога държавата ни ще подкрепя това дружество. До кога ще ни разправят че цените растат заради цените на тока и газта. Растат защото се краде и защото технологично дружеството е остаряяяяяло! Видя се че се краде и пак нищо. Искам да ми плащат наем за тръбите им дето минават през апартамента ми. Стига с тия лъжи че без парно неможело да се живее! Как живеят в по-малките градове. Защо ни задължават да ползваме услуги които не искаме? Ами щото - иначе ще фалира веднага.

Нека вдигат. Никой разумен човек не плаща на тези престъпници! Ако не им изнася да дойдат и да си приберат тръбите, които минават през апартаментите.

парното и топлата вода са много скъпи и човек винаги задлъжнява много........Не се отчита добре че абоната не ползва парно. Ами пак трябва да плаща....

да му мислят потребителите ако имат акъл , а ако нямат да надават вопли като ани (с привилегиите) колко полезно е да имаш нещо дето ти го вдигат по 4-5 пъти на сезон и цената му е такава, че за един сезон, ако не плащаш парно с парите си купуваш климатик и бойлер и ти остават пари за тока ,който ще харчиш през следващия сезон без да правиш сметка дали е нощна тарифата или дневна, а ти ани си направи асоциация с твои съмишленици и си плащайте парното в блокчето даже може да си вземете вальо топлото да ви върти сметките защото е много способен миниджър батьовото може да намажете покрай него като некои други дето са му поверили милони да им ги върти и да знаеш че ще цъфнете вервай ми.ХАЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ много поздрави от ГАРГАНЕЛ.

Дали сте забелязали, че топлата вода през различните месеци ви струва различно, а да не говорим за различни блокове - разликата в цената е повече от 50%. Тогава за какви загуби на топлофикация говорим като сметките се правят с плюмчене на молива и напасване?!

Бих искал да кажа няколко думи за топлофикация,но като знам как и какво ще кажа сигурно ще ме цензурират.Затова нецензурните думи ще ги заменя с /звезда/ ... И така бих казал за топлофикация- *

da reforma!!! tova mu e maikata!!! kakto s toka!!! vidiahte li kolko poeftinia????

VDIGNETE TSENITE!!!! STIGA EFTINIA!!!! (koito ne skatsha e komunist:)))))

До кога ще търпим да ни увеличават цените?!? Цените ни европейски, а заплатите афганистански. Поне да бяхме взели пример от други страни от ЕС, на които малко като не им понася вдигане на цена и излизат да стачкуват. А ние какво - мълчим си, пък после управниците ни виновни. Топлофикац така си е направила разчетите, че едва ли ще е на загуба - иначе как ще са заминали толкова пари по чужди сметки, случая с Вальо Топлото и джакузито му и т.н. Но ние сме си виновни с робското си поведение... Така ще си вдигат цената на парното, на водата, на храната, докато не вземе някой да инициира национална стачка.

Топлофикация е част от наследството от соца. Да помислим преди да спрем да плащаме - трябва да я съсипем и да изчезне или да я реформираме.

Нашия семеен съвет одобри на днешното си заседание поисканото от жената повишение на кинтите за нея.Поради тази причина Топлофикация-София АД, отиде та се невиде.Това повишение е записано в плана за харчене на семейството който е актуализиран.Това означава, че Топлофикация-София АД ще види пари на видео.

А не е ли по-добре Топлофикация да си събере вземанията от некоректните платци?

Който иска да плаща, ама друг път.

Идва избори и партийните хрантутници трябва да ядат! Да има пари за Азис, за Мазис да пеят, че баламите да гласуват! Фалирайте топлофикация! Не си плащайте сметките! Преработе за сметка на Топлофикация системите за отчитане!

цената на парното е много по-ниска от цената на тока и природния газ. Само тези които ползват тази превилегия те скачат срещу поскъпването на цената. Когато се вдигне цената на тока, водата, газта, горивата и други никой не казва нищо. Всички мълчат. Единствено превилегированите ползващи услугите на топлото могат да плащат когато искат без да им се начисляват лихви, плащат по-колкот искат. Например сметката им е 70лв. те могат да платят 30лв. Това къде може да стане-дали като искаш да си платиш тока, водата и т.н. Друго удобство е топлата вода-не чакат да им се включи нощната енергия за да си включат бойлера. Имат топла вода по всяко врем. Така, че не ми приказвайте, че било нагло да се вдига цената на топлоенергията.

Междувременно от двете най-големи Топлофикации в страната - София и Пловдив, заявиха, че няма да допуснат заради закъснялото влизане в сила на наредбата за топлоснабдяване да бъдат вдигани заплатите на потребителите:)))

Честито на всички!!!

Честито на печелившите!Останали седмица!