Изнасилвачите на 57-годишната холандска туристка - трима 21-годишни

Служители на РПУ-Айтос са разкрили тримата мъже, които изнасилиха и ограбиха 57-годишна холандска туристка на 9 срещу 10 юни по пътя от Айтос за Слънчев бряг.

Обратно в новината

Коментари - Изнасилвачите на 57-годишната холандска туристка - трима 21-годишни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Продължаваме да си показваме българското лице пред света...

Ей тая баба много екшън е видяла. Не знам кой ще е с по тежка психологическа травма тя или 3-мата 21 годишни.

Shto ne im pishete imenata?

ужас...

РУСНАК, твоят бог Ленин е изгнил физически и ментално от сифилис, но това не му връзвам за грях. Хомосексуалният му живот със сифилистици не е навредил сам по себе си. Разбира се когато сифилиса е нападнал мозъка му се е случило всичко това, което знаем за съжалиние. Апропо знаеш ли от къда произлиза думата товарищ? От товары ищу, за незнаещите: човек, който търси стоки, защото е неспособен да ги произведе, а само насила да ги вземе.

хан не брызгай своей вонючей слюной , ты придурок такой же педик как твой Хашек. Или ты не знаешь что он был гомиком ????

Ханът просто обобщи много правилно как реагираме ние, българките, на тъпите свалки докато чужденките, понеже не знаят български, не разбират за каква тъпота иде реч. А ти защо не можеш да преглътнеш, че е нива над теб? Или не знаеш за фактите и боговете?

Моля другарко xxx алиас РУСНАК (ти бисексуална ли си или с раздвоение на личността?) ясно е, че си говориш сама. Ясно е, че и колегата ти поляк не знае чешки. Нито е разбрал какво съм написал, нито пък е познал, на какъв език е. Както вече знаеш още преди 100г. Хашек (Той е чех) забелязал, че комунетата не обръщате внимание на фактите. Но теб не е трудно да те излъже червен боклук пък било то и поляк. На теб няма моля другарко да ти казвам, че си ЧЕРВЕН БОКЛУК, тъй като си жена, въпреки че си на страната на изнасилвачите във форума. Ако някой е разбрал написаното от мен, би напсувал чехите, защото и те са били възпитавани повече от 40г. от твоите вождове (Бе вие индианци ли сте та имате вождове или заради това, че те са червенокожи?) Защото и там целта на Партията е винаги свята, пък дали ще е изнасилване, убийство . . . Какво тук значи някаква си личност П.С. Извинявай моля другарко ххх, но ще се обърна към мъжкия ти ник РУСНАК: ЧЕРВЕН БОКЛУК !!!

РУСНАК, da toi sam si go kaza. Vse si mislq che e v Gremany, no logikata podskazva che e v USA - vliza tuk predimno sledobqd. Iteresno chehite kakva rasa sa kato nqma slavqni spored nego.

Герман,ти на пътеводителите важни книги ли викаш.Е по твойта логика в твоите важни книги трябва да пише НЕ ХОДЕТЕ В БЪЛГАРИЯ,ОСВЕН АКО НЕ СТЕ МЪЖ И НЕ ИСКАТЕ ДА ПРЕБИЕТЕ НЯКОЙ СМОТАНЯК.Голяма глупост,а?!

СТРАШНО МНОГО ГАДНО ТИ СТАВА КОГОТО СЕ ВЪРШАТ ТЕЗИ ДИВОТИИ. ЗАТВОР ПО 57 ГОДИНИ И НА ТРИМАТА . А БАБКАТА ОБРАТНО ВЪВ ВКЪЩИ ДА СИ БЛИЖЕ РАНИТЕ .

Не си прав. Има случаи, при които може жената да го е предизвикала, но истината е че не са над 80% от изнасилванията. Предполагам, че не си жена, не можеш да проявиш обективизъм. Само една жена може да знае какво е да упражнят този вид насилие над теб. За вас е напълно невъзможно, а е изключително страшно, добре е да знаете това.

Не си прав. Има случаи, при които може жената да го е предизвикала, но истината е че не са над 80% от изнасилванията. Предполагам, че не си жена, не можеш да проявиш обективизъм. Само една жена може да знае какво е да упражнят този вид насилие над теб. За вас е напълно невъзможно, а е изключително страшно, добре е да знаете това.

A TOVA BABE TEZI MANGALI DALI SA GO UVAJILI I V REKTUMA????

Коментарите са достатъчно разнообразни. Няма да вземам ничия страна или позиция, но ще кажа на всички едно: В Германия има специални издания - туристически пътеводители, има специално за жени и там (дори за Южна Франция) си има наложителни препоръки как да се държат, пътувайки из тези места. Отделно има книги за жени и момичета - за самозащита. И там един от твърдите съвети на специалиста е: Никога не се поставяй сама в рискова ситуация. Какво като става дума за Европа, т.е. ФРГ? Съветът е един и същ: не ходи сама вечер, в тъмни места, в непознати райони. На въпроси на мъже, не отговаряй или се направи, че викаш ролиция по джиесема. Не спирай, ако минаваш транзит. Не пий алкохол, ако не си с мъж или приятели в компания и т.н. и т.н. Съвети железни, на лесен и достъпен език, който межа да чете - трябва да ги е порчел. Няма такива разни - България, Анадола, пък туй пък онуй! Говоря ви за книги- важащи за западни страни!!

Сега разбра ли къде живее ''в чужбина '' нашия фаворит полиглот ? Мъчно ми е че няма тема за п.с....

Чета и не мога да повярвам на очите си...Вярно е ,че никой от нас не е бил там и не знае кой какво е търсил и намерил,кой кого е предизвикал и т.н. Но мисля че е безумие да се пише,че жените си го просят. Не можете да ме убедите ,че тези кретени са невинни и са се опитали просто да задоволят жената. По всеки друг въпрос бих се съгласила, че има поне 2 мнения,но не и тук. Аман от такива престъпници, заради които не смея да изляза вечер спокойно на дискотека (най-малко).Аман и от толериране на малцинствата. А за днешната младеж нямам думи да коментирам що за възпитание имат. И въобще що за изверг може да изпита сексуално желание към жена,която може да му бъде майка,баба,леля и т.н..?!

и кажи като какъв ''случайно'' познаваш Хана ??? Да не би като ГОЛЯМ ПИЧ ? Той нали пише че като заговори мацка ,тя изпитва ''хлад под лъжичката''...cигу от гнус...

Q Han Putku progovoril (propisal) na cheshki. Dobre che kolegata polqk mi pomogna da razbera tochno kakvo e napisal. E chehkinite stavat ... prashtai. hahah Rozumiesz?

БЪЛГАРИ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ИЗВЪРШИТЕ ЛИТЕ НЕ СА БЪЛГАРИ АКО БЯХА ЖАЛКИТЕ ЖУРНАЛИСТИ ЩЯХА ДА ГО НАПИШАТ. ОТ ДРУГИТЕ СЕ СТРАХУВАТ.

Сигурно е живяла жената със спомените си от преди 20-ина години, когато не само холандките, но и всички българи живееха спокойно и можеха да си ходят както трезви, така и поркани по тъмно навсякъде, без от това да им зависи животът. Стига да не пречеха на другите. Хубави времена бяха. Тъпанарчетата дето се чекнат по форумите и знаят за тези времена само от платените разкази на някой щатен драскач от Свободния Запад или от националните пигмеи на най-новото ни време са жалки. Така ли е тъпанарчета? Сега се разчекнете да грачите за ужаса от края на 80-те, дето ни сте го чували, ни сте го виждали, ама си беше супер-гот. И вие никога няма да изживеете нито спокойствието, нито свободата на онова време. Холандските туристки пък - съвсем.

Крайно прости хора живеят по селата - и най-често са от малцинствата Но това не означава, че турците като народност са лоши хора.

Абе,Колинко-малинко, пък кой си,за да съдиш българите.Не си мохамеданин,защото тяхната религия не позволява да са съдници на другите.Явно си нещастен помак.Така е ,личи ти по безсилната злоба.Та ти ли си този дето трябва да казва,каквото и да било?Не мисля.И спирам да пиша,защото иначе трябва да започна да те наричам с обидни думи,което и заслужаваш.Но не желая да се натоварвам с подобни неща.

Направо имам чувството,че някои хора не са в ред.Въпроси като какво търси бабата в 2ч. в Айтос и т.н. са толкова глупави,че незнам дали да им се обръща внимание.Но за тези,които никога не са ходили на почивка,а разпиват с шльокавица в кварталната /или салската/ кръчма,ще поясня,че жената е на почивка и се забавлява.Свободна страна сме и всеки може да ходи,където си иска.А за тези,които казват за майките си ,че имат вечерен час и живеят под режим,като коне с капаци,бих казала-горките жени.И затова може би и вие не виждате по-далече от носа си и имате такава робска психика.Не,че не ви се случват гадни неща,не но вие ги криете и премълчавате.Бих казала и-горките вие.А за холандката уместният въпрос е-какво прави в България?

Като не можем да интегрираме ислямските малцинства, да ги изтребим ли?

С такива ГЕРОЙ имаме ли място в Европа.

tja si go e tursila!javno sa i dosvidjali pari4kite.jalko za decata....bili te bulgari ili turci

Българите все едно са светци.По затворите е пълно с мангали и българи, много по-рядко с турци. Вие българите се имате за нещо повече ли? Голяма сте измет. Как пък изведнъж станахте такива отворковци. Какво сте подтигнали. Едно голямо нищо. Затова сте на този хал.

ИВАН КОСТОВ Е ВИНОВЕН!

Всеки път като те чета ме уморяваш от смях.....с глупостите, които съчиняваш. Случайно познавам Хан Тукту-представа нямаш колко бъркаш. Ето че и сега ме развесели.

mangali li sa bili???

ne me rasbiraite krivo,napalno sam saglasen sa planinite.tam maimuno4ovezite ne se 4uvstvat komfortno dori v BG:kogato sam v planinata sam mnogo stastliv sastoto tam se stestam iskliu4itelno s dobri hora.tova e sakonomernost po zel sviat.i v Parig ili Marsilia ve4er sasto e tolkova opasno kolkoto i v STOLIPENOVO.ne kasvam ,4e holandkata si go e tarsila,no spored men nestata sa meko kasano stranni.isnasilvat ia ,a posle galantno ia sakarali do zelta.nesavisimo kakvi sa neresite:bulgari,tur ili evrei tE TREBVA DA BADAT SKOPIAVANI

Т'ва са ТУРЦИ!

Здрасти,дупевед.Аз говорех за планините,но това не са дрънканици.Имам и снимки от там,всичко което съм казвал,съм готов да го доказвам.Иначе не отричам за опасностите сред хората,там в градовете също е опасно,понеже има и турци.Истинско щастие е,че турците(нито пакистанци,цигани,и прочие..) още не са се научили да ходят по планините,и засега там е все още приятно,приоритетно само за нормални хора-:) Знам за Германия и нейната пренаселеност с такава измет като тези анадолски диваци,за които говориш.Но в страни като Чехия например са все още не толкова много,и за момента там е приятно.Но пък те имат странното свойство (действително като паразит),да се разпространяват навсякъде,където е хубаво (а хубаво означава,че няма мюсюлмани),разселват се с огромна скорост (като торна гъба),и колкото повече стават те, толкова това хубаво се забавя да става все по-хубаво,както е било преди да се появят те-:( После,започва да става лошо,и така до отблъскващо.Така че,оценката за качеството на една страна (или област),нейното развитие и прочие, е в пряка връзка,с обратно пропорционална зависимост от процента на мюсюлманското население в нея..!

Pi6kite da im reznat na tija pendeli.

според мен за изясняване на ситуацията трябва да си отговорим на няколо въпроса: 1.Какво прави сама жена на заведение от 20,00 до 02,00 часа / и то забележете - бирария,а не примерно пианобар или нощен клуб/.Ами за това време се изпиват поне - 6-8 бири/аз мога и повече/. 2.С какъв акъл ще се качи в колата на трима мангала с маймунски физиономии- ще очаква да разговарят за творчеството на Ротердам ли ? От тази гл.точка за защитата им възниква много добра изхона ситуация.Няма информация дали изнасилването е извършено с употреба на сила - съдебният лекар вече го е посочил в удостоверенито си,а после и в СМЕ.Ако е извършено само с употреба на заплаха/както предполагам/ такова обвинение не може да издържи пред нормален съд,защото вече имаме само дума срещу дума.Какво пречи те да кажат - поиска да правим секс ,като ни обеща ,че ще ни даде всички пари ,които има,но остана недоволна по някаква причина.И по тази причина подаде жалба против нас.Още повече няма спор,че се е качила в колата доброволно,а не е била отвлечена.Всеки човек със среден социален опит би следвало да предположие,че приемайки такова предложение / и то от маймуни/ тя вече на 50 % се е съгласила .Нали разбирате ,че 6 часа пиене на бира от сама жена и в такава дупка издава вече ниската социална категория.Разбира се може и да не съм прав,защоо не познавам всички факти по делото,но известните обстоятелства също осветляват нещата не в полза на холандката

Във почти всички мнения има частица истина. Изнасилването никога не може да е оправдано, било то с просела си го е, било то с друго. Но... Говорейки за как е на Запад и т.н. имам усещането, че за много от вас на Запад е това което виждате по промиващите мозъци американски(и други) сериали. Когато преди 4-5 години за първи път стъпих на Запад'(Германия) първото нещо което ми направи впечатление е как хората(и мъже и жени) умеят да се обличат стилно и привлекателно без да покажат половината си сексуални атрибути. Няма стърчащи навън паласки, няма деколтета през които си виждаш обувките. Да, жени и мъже ходят спокойно сами навсякъде, но не и пияни в 2 през ноща в чужда държава. А на тези, които все пак го правят, там също им викат пачаври и леки жени. За съжаление дискриминацията мъже/жени по този въпрос я има и винаги ще я има. Комплексари и изнасилвачи е имало и ще има и тук и на Запад. И също за съжаление продължавам да обяснявам на чуждестранните си колеги, които питат защо имате толкова проститутки по улиците, че това не са проститутки, а сестрите, дъщерите и майките ни...

Tezi nerezi da badat kastrirani nezabavno bez sad i prisadi.

STIGA PLIUHTE BULGARSKITE MAGE.TRITE NERESA SA 100%TURZI.SAMO TURSKI IDIOT KOITO OT 16 GODISCHEN;SAPO4VA ,,SEXUALEN,,GIVOT S KOKOSCHKITE,NA 17 MINAVA NA KOSI4KATA I KRAVKATA.TA SAMO TAKAV IDIOT OT DOLINITE NA SCHIROKITE GASTI MOGE DA POSEGNE NA SAMOTNA 80 GODISCHNA BABA.KOLKO VASRASTNI GENI BEHA ISNASILENI SVERSKI I POSLE SVERSKI UBITI.V 100% OT SLU4AITE TOVA E RABOTA NA MANGALI.SA TESI TRIMA NERESA SVIKNALI DA 4UKAT SAMO KOSI ,HOLANDSKATA TURISTKA E BILA KATO PAMELA ANDERSEN PAK I MLADA NEKAKVI SI 60 GOD:DA GI SKOPIAT I HI4 DA NE MISLIAT :A SA DRANKANIZITE 4e NA SAPAD I PO PLANINITE SE RASHOGDAT SPOKOINO,E VERNO SAMO SA PLANINITE.V GRADOVETE SASTO DEBNAT TUSKI EVRO KO4OVE 3 TO POKOLENIE.V BERLIN LI4NO POPRE4IH NA EDNO VASMOGNO ISNASILVANE OT STRANA NA DVAMA ANADOLSKI MLADEGA.EDINIAT VE4E NEMA FISI4ESKA VASMOGNOST SA ISNASILVANE,KA4IHA MU TASCHIAZITE SAD USCHITE-POLIZAITE:TA 4E SA VSI4KO SA VINOVNI MEKITE PRISADI I SREDNOVEKOVNOTO MISKENE NA MNOGO TURZI I NEKOI BULGARI.

тъпи и ограничени фесове.

Нали се сещате, че в нашата страна е спекулира с много неща, първо трябва да се докаже какво е станало а после да се плюе по когото трябва, нали видяхте какво стана с Топлото. Всяка жена може да посо1и накой и да каже че то/те са я изнасилили. На дамите мога да кажа че ако имат синове и бъдат посочени за извършители те какво ще кажат. Ще почнат да се отказват от него ли преди да са чули неговата история или какво?

Нали се сещате, че в нашата страна е спекулира с много неща, първо трябва да се докаже какво е станало а после да се плюе по когото трябва, нали видяхте какво стана с Топлото. Всяка жена може да посо1и накой и да каже че то/те са я изнасилили. На дамите мога да кажа че ако имат синове и бъдат посочени за извършители те какво ще кажат. Ще почнат да се отказват от него ли преди да са чули неговата история или какво?

Ами обичаме женичките, к'во да праим! ако беше българка още по-голям кеф щеше да ни е!

Това са турци-тъпи и прости!

Какво търси бабата из тез часове и то в Айтос??? Идват тук на секс туризъм и ако нивото на обслужване не е добро-хоп жалба в полицията.Айде не на нас тези!!!

Драги ???, ако майките ни пият до 2 ч. през ноща и се качат на непознати мъже на колата...(Чул/чула ли си такъв случай по света?!), ще бъде жалко за майките ни, или ще си имаме братчета! Не може блудниците от цяла Европа да идват тук, да си го търсят и после да надуват обвинения! Ако беше невръстно момиче-да! Но на 57 да е наивна-моля ви-тази е наливна-наливала се е часове наред! Жалко за момчетата, защото може и нищо да не са вършили, но ще се вземе за истина думата на холандката!

Много добър коментар galia ,напълно съм съгласен с всичко написано от теб. Незнам дали е вярно ,но съм чувал че при мусулманите жена може да обвини мъж в изнасилване само ако може да посочи за свидетели четрима мъже. Ако неможе по добре да си трае за да нея обвинят за блудница. За такова нещо в Саудитска арабия наказанието е да я убият с камъни. Та затова там няма изнасилени жени.