Ройтерс: ЕК мисли да намали финансирането за България

Европейската комисия сериозно обмисля дали да спре част от финансовата помощ за новата членка на ЕС България заради корупция и лошо управление, съобщи Ройтерс, като цитира високопоставен източник от ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Ройтерс: ЕК мисли да намали финансирането за България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако бъдат въведени санкции на България, не е ли редно правителството да си ходи?

Питам аз тези боклуци от ЕС , на България ли ще наложат предпазни клаузи или на Българския народ , който не е виновен? Докога външни и вътрешни гадове ще пият кръвта на Българите ?От една страна българските лайна политици правят всичко , което Европейските гадове искат от тях , от друга страна Европейските гадове не са доволни от дейтвията на нашите гадове и и пак нови санкции срещу Българския народ. Има ли на земното кълбо по буклук народ от нашият, който 18 години търпи да го мачкат ?

Да дойде управление на протекторат на ЕС . Драги ми господин хард.Че то управлението на ЕС отдавна си е в България и управлява съгласно правилата на ЕС. Софиянски-евреин, Станишев-евреин, Кобурготски-частичен евреин , Доган- мюсюлманин,прави се на турчин . Още много друговерци и етноси ни управляват и здраво грабят по закон,защото те правят законите. Първите поне 10 години повече ще внасяме в ЕС отколкото да получаваме.

НЕ ПРИЯТЕЛЮ, ПРОСТОЛЮДИЕТО НЕ ГИ ИЗБИРА ТЕЗИ КРАДЦИ ,МОШЕНИЦИ,ЛЪЖЦИ И УБИЙЦИ. ТЕ САМИ СЕ ИЗБИРАТ ЗА БОГОПОМАЗАНИ И НЕДОПУСКАТ ДРУГИ ПО КАДЪРНИ И УМНИ ХОРА ОКОЛО СЕБЕСИ ЗАЩОТО ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ КАКВИ НЕКАДЪРНИЦИ СА НА УПРАВЛЯВАЛИ.

А така немой! Дайте пари, че зимъска когато сняг забръска кво че праим? По брой на мошенницина на глава от населението България е на първо място. Тъжно но факт.

да ги намалят и изобщо да не ги дават и без това няма да достиганат там където трябва,като няма свестни управници.Да видим какво ще крадат.Икакво ще рапределя Догановия пратеник Д-Тадаръков

Във връзка с намаляването на приходите от ЕС ще се проведе нова ТВ игра - Данък Айдъл. Целта е да се измисли име на нов данък, с който да се допълнят липсите до първоначално заплануваните суми. Награди: 1 място - опрощаване на този данък. 2 място - седмица в килията на Вальо топлото. 3 място - автограф от славитУ. Ще се гласува с СМС, естествено, Ники Канчев ще е водещ. А, и още нещо - цената на ракията в периода на шоуто ще се намали с толкова процента, с колкото се увеличат заплатите (0% за плиткоумните) :)))

АБЕ НЯМА ЛИ СНАЙПЕРИСТИ БЪЛГАРИЯ...

ЕЙ АЛО КАКВИ ПАРИ БЕ КАКВИ 5 ЛЕВА БЕ МРЪСЕН ФРЕНСКИ ЦИГАНИН,ИЛИ КАКЪВТО СИ ТАМ, ЧЕ ВИЕ ПАРИТЕ НЕ СТЕ ГИ ДАЛИ И ВЗЕХТЕ ДА СИ ГИ ВЗИМАТЕ, НЕЩАСТНИ ЛЪЖЦИ...

Значи пари се отпускат,а ги усвоява Мирчо Циганина и сие. ,после финансира с тях партийте,а ние седим и зяпаме.Пари за заплати няма и на когото обстановката позволява също нагазва в някакъв вид корупция.А останалите дремем.Ако се увеличат заплатите в някой бранш,порите ще са издърпани от някъде,където после всички ние трябва да ги връщаме.И това значи,че нито можем да искаме увеличение на заплатите,нито можем да подкрепим такова искане,защото утре и ние и децата ни ще трябва да станем роби,за да отработим тези пари.Егати омагьосания кръг.Отпуснати пари за подпомагане-изчезнал мизерства-утре затъва още повече.Съгласявам се с всички вас,които мислите,че повече парични помощи не бива да се отпускат.Така и така не отиват по предназначение.Леле в какви лайна сме затънали.И най-лошото е ,че от вън трябва да ни го кажат.

iskat parite da otivat 100% u tehnite firmi i da ne se gubiat pari za podkupi na sam na tam. PODKUPI SE POLAGAT SAMO NA EVROKOMISARITE:)))

Има 85% вероятност да се наложат санкции. При тази ситуация в държавата това е логично да стане. Не е луд, който краде, а този който му позволява да краде.

ПЪЛНА МИСТЕРИЯ ЕВРОТО ПО МАГИЧЕСКИ НАЧИН ЩЕ СЕ ТРАНСФОРМИРА В ТУРСКИ ЛИРИ .

Всички теми са толкова безмислени,провинциа и отегчителни.

Мислите ли че някой го интересуват всичките тези брътвежи.

Политиците не мислят ли да отварят АЕЦ-а?? Заради корумпираното и злонамерено ЕС вмешателство?

ЕБАТИ ЕС ТОВА БИЛО ПО ТЪПО ОТ КОМУНИЗМА.СЛОЖИХА НИ ДЕМОКРАТИЧНО ВСИЧКИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ,А ПРАВАТА ГИ МАХНАХА ВЕЧЕ ПОЧТИ ВСИЧКИТЕ .ПАРИ НЯМА ДА ИМА В Б-Я ВЪРВЕТЕ И МИЙТЕ КЕНЕФИТЕ СОФИЙСКИ ПЕДАЛИИ.

Докато се назначават на държавни служби такива като Димитър Тадаръков -най големия кредитен милиардер а сега шеф на фонд ЗЕМЕДЕЛИЕ при Министерството на Доган Ага тези пари да се спрат .

Да, по-добре е да не дават пари, защото без друго Хората няма изобщо да ги видят. Върхушката веднага си ги разделя по между си. А народът ще трябва да ги връща. Така ужасът на Хората в Б-я се преумножава. По-доб да не дават... Макар, че изход няма докато всички мълчим!

Eh, za6to li pove4eto hora ne mislqt po tozi na4in. Ne znam koy gi izbira tiq DE-PE-SA-RO-KOMUNQGO VIDELI EN -DE-SE NE VIDELI a i ne se nakrali prodajni ni6tojestva v Balgariq.

А къде отиваха досега тези помощи, защото ние не разбрахме ....

Напълно съм съгласен с идеята да се закрие Република България, също можем да се тансформираме в Резерват България - защитена eko зона.

На кой му пука? На никой не са му притрябвали някакви си милиарди! Браво! Браво, мафиоти, крадящи безумно нагло! Браво, овчегъзи народе, дето я търпиш тая крадлива шайка! Браво и на мен, смотан читател-дразкачотвре дето лая и друго нищо не правя!

Idiotite ot EU sa podkupeni ot bg mutrite zatova ni vkaraha v EU i za tova zatvariat ochi pred prestapleniata na bg mutraza.

Izobshto da gi sprat. Tezi pari taka i niama da idat za dobroto na naroda a v dzobovete na mafiotite upravliavashti bg

Нека, нека ги спрат! Нали никой не допуска, че тези пари ще отидат по предназначението си? А после всички ние ще трябва да ги връщаме, както казват, да затягаме коланите...

Спрете ги - уморете ги от глад - да не ви пука!

STO ZA BELJA SI HVANA EU S BG ?!

Много ясно :) ми нали за това беше целия зор за ЕС :)) Разбира се 4е е за тези фондове. Тия европейци ко си мислят... че стинките ще стигнат до баба на село.... да ама не :) Това и децата го знаят :) Краднете български боклучиви политици КРАДНЕТЕ! Дано ги спрат тези фондове ДАНО!

dir pak me udarihte v zemiata sus statiite si. niakoi mislil, obmislial i pravite novina. puk v kraina smetka tova e problem na pravitelstvoto, koeto taka ili ina4e e trugnalo da pada. bg grajdanin ne vidial goliama hava ot EU dosega i pri4inata e durvodeskoto pravitestvo na Stanishev. Ta 6te pomislim i nie po problema, blagodarim za novinata!

Напълно правилно! За съжаление настъпи краят на Аспарухова България! Оттук нататък е само агония. Предлагам да създадем един Голям граждански комитет,който ДА ЗАКРИЕ държавата България.Да дойде управление на протекторат на ЕС или на НАТО,което да движи неотложните проблеми на територията ни и в двугодишен срок да подготви избори за ново Велико народно събрание за учредяване на нова,демократична България,в която да не се допускат до власт всички,които са се докосвали до нея от селски кмет и нагоре,защото простолюдието ще избере пак тези лъжци,мошеници,крадц и убийци!!!!!

BRAVO !!! samo taka....6tom 6te kradete skapanqci mrasni nqma da vi finansirat ot EU !!!

Да ги спират,какво чакат.

като не са и без това за нас, простите хора, нека не са и за високостоящите крадци Да празнуваме справедливостта!

Какво чакате изобщо с тези предпазни клаузи, що се правите, че не виждате, че ни управляват най-обокновени мафиоти. Окрадоха всичко!!! Спрете ги!!! Българинът явно не го бива за това, обича ли си ги, де да знам???.

И пак Костов ще ви е виновен мръсни Комунисти

BRAVO !!! samo taka....6tom 6te kradete skapanqci mrasni nqma da vi finansirat ot EU !!!

ДПС-то ще се насерат. ако им отрежат помощите!

ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА Не е ли смешно, съотечественици?!?

Естествено, че ще го направят. Те тези пари така и така няма да стигнат до предназначението си, само ще напълнят гушите на партийните пиявици, дето са си разпределили всичко в аванс до края на мандата им.

Ami tova e - vsichki go znaem - korupciata e goliama u nasq niama kakvo da se uchudvame. Zasega shte sprat parite, posle shte pratiat svoi hora da slediat neshtata i pak shte pochnat da puskat pari - no veche kontrolirani ot svoite hora - koeto v kraina smetka moje da se okaje polojitelno za nas redovite grajdani

Само така! За какво им са пари на политическите ни мутри? Те и без това си перят наркото!

крайно време е да се закрие тази пародия на държава и всеки да се спасява.пък да видим тогава бандитите наричани у нас политици и бизнесмени кого ще прецакват и тъпчат?????много ми е интересно да ги видим тогава!!!

ха ха ха хе хе кеф

Loshi hora! Ako ne mi dadat oshte pari shte tirabva da si prodam samoleta ili da iskam na zaem ot Valio Toploto. Kofti.....

Ама,как така ще я спират!Партиите от троината коалиция вече са си я разлределили......

Neka da ni sprat parite!!!!Tova prodajno i korumpirano pravitelstvo trqbva minuta po skoro da si otide i predsro4ni izbori!

по-добре парите да си останат в Европа отколкото да идат при Доган, който да строи джамии и купува още кебапчета за циганите на следващите избори.

Не щеме ний богатство,не щеме ний пари! Както е писал Стамболов.Особено щом парите ще се дават на Тадаръковци и тям подобни.

Като спрат фондовете, няма да засегнат обикновенните хора за които в действителност са предназначени, а социалните любимци на народа ще се хванат за палците и великия политик доган, но да Костов се е обадил по телефона на ЕК и наредил да спрат парите, Той ,той е виновен, на бесилото, а румката овч. и сие партия нека якично ни бъркат в съдраните джобове с разни сметчици ежемесечни, за ток вода, топла вода, зимата за парно, и идва 2011 година през която ще почнем яко да плащаме изгодната сделка с външния дълг сключена от любимеца на царчето некрадец и борец с корупцията миленчо велчев, който за цяло съжаление нещо измести с брато си собсвеността на Костов по цялото черноморие и направи хотелчета, но те са законни и миленчето ще продължи да бъде първа писта в политиката, може да направи още няколко сделки с външния дълг и много чудно защо от 2001 г насам е нараснал няколко пъти не проценти а пъти, пък вие си правете сметка умряло ли е дясното или не и се връзвайте на тъпите пропаганди, от 2001 насем не виждате какво става след некадърника иван, дойдоха много кадърни борци с корупцията, борци за собсвените си джобове, но поне да влагаха в нещо разумно откраяднатите пари, а то само обувчици, чанти,коли, курви, часовници, производство, селско стопанство, екология на куково лято, пак ще си стигнем до 3 евро заплата, но така си пожелахме и 72% също избраха това.