Двама кандидати за BRT-коридора и велоалеите

Две дружества са допуснати до участие в конкурса за изграждане на високоскоростния път (BRT-коридора) и новите велоалеи във Варна.

Обратно в новината

Коментари - Двама кандидати за BRT-коридора и велоалеите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пффууу тия милиони за нищо ги нямат :)

Като гледам процента велосипедисти/автомобилисти защо си мисля, че велоалеите са ни последна грижа? Хубаво е да се вдигне този процент, но за 114 милиона лева?

Движа из цяла Варна с колело. Има и родители с деца на велосипеди. Сина ми /на 6г./ иска да кара с мен, но риска е огромен да си 'наравно' с автомобилите.... Ако има условия, велосипедистите ще се увеличат многократно. Има добро начало през последните 4-5 години, но няма условия....

Във Варна 200 000 се движат с автомобили и 1000 с колелета (от тах половината цигани), и аз искам да е като в Холандия, ама ако ще ми почвате от краката към главата си е чисто пилеене на средства. С тия пари досега само автобуси и тролейбуси. Ама това са 100 милиона.

Кой ще спре да се движи по Мария Луиза, за да осигури транзита на БРТ....

Първо са сбъркали в заглавието BRT трябва да се чете БТР - високо скоростен, високо издържлив асфалт поставен от фирма завършваща на "...строй". Второ фирмите дето не ги съобщават и двете завършват "...строй" - кърпят всякакви дупки по всяко време с високо качество. Пък може и да бъркам от студа ?

Пределно ясен си,благодаря!

Какво означава абревиатурата-BRT? Известен ли е маршрутът на скоростния път от жкВладиславово до жк Бриз?

аха, през Добрич.

ха честито нови паркинги сиреч велоалеи.

и са на ТИМ нали

Наред с тези планирани подобрения на пътната мрежа, помислете и за изграждане на подземни паркинги. Улиците вече са задръстени от коли, които дори паркират по тротоарите! Къде е контрола господа общинари? Не се движете с автомобили, движете се пеша сред хората , за да видите с какви нередности се среща всеки един от нас! Изпълнявайте си задълженията! Тротоарите осрани от скитащи се бездомни и домашни кучета! Някой да е глобил стопанин на такова куче? Естествено - не!

ами то аз лаина на кучета не сам виждал понеже по тротоарите ги скриват паркиралите автомобили.виж градинките колкото са останали са пални и с кучета и фекалии но не само кучешки.

Много от собствениците на домашни животни започнаха да си чистят след тях, докато по тревата в градинките е пълно с изхвърлени памперси и опаковки от храна...