При 7 проверени бензиностанции 1 нарушител

Инспектори от НАП и агенция "Митници" са проверили за месец 7 бензиностанции в Русенско за спазването на изискванията за търговия с горива. Открит е 1 нарушител

Обратно в новината

Коментари - При 7 проверени бензиностанции 1 нарушител | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВИНАТИ СИПВАМ ГОРИВО ОТ ГОЛЕМИТЕ В БРАНША,НО МИНАЛАТА СЕДМИЦА СИПАХ ОТ НАЙ СКЪПИЯ БЕНЗИН НА ЛУКОЙЛ .....КОЛАТА МИ Е НОВА НА 3 ГОДИНИ....НЯМА РЯЗ ,ИМАХ ЧУВСТВОТО ,ЧЕ КАРАМ ТРАБАНТ!?!?

По темата май най-откровен е в."168 часа". Който се интересува да го прочете. Много ясно е казано в него, а не като в ДИР.БГ. И защо резултатите от проверките не придобиват публичност?

На всички нас май вече ни стана толкова ясно,че нищо не ще се промени не само в Русе а и в цялата ни Родина,че нямаме е желание за коментари! Кое по-скоро да се коментира в случая,качеството на горивото,чека за сумата която си платил който ти дават само ако го поискаш или количеството което ти наливат? Още се чудя как след като резервоарът ми събира по каталог 60 литра,при току що светнала лампа ми зареждат 63 литра!?!? И какъв е извода? Просто всички мамят на поразия,тъй че зареждам там където е най-евтино и гледам да не се впрягам иначе трябва да ги изпозастреляме всички тия мошеници!Отврат без алтерватива е живота у нас!

КОЯ бензиностанция в Добрич дава количество и качество на бензина??????????????????

В Добрич на нито една бензиностанция няма свестен бензи/кличество,качество/.Братовчеда ми донесе туба немски бензин,какво щастие...Голфчето мърка като коте...

Не се тревожете - това сте си вие..... загънати в черупките...

статистика: за 24 часа - 1 коментар нов.... КАКВО ВИ СТАВА БЕ РУСЕНЦИ??? НЕ СЪМ ОТ РУСЕ - МРАЗЯ ГРАДА НО МИ ПУКА ЗА НЕГО ВСЕ ПАК! ТОЛКОВА ЛИ СТЕ СЕ ОЗОВАЛИ В ПЛЕН НА ПОСРЕДСТВЕНОСТТА???

Проверете безиностанцията на Shell на пътя Ловеч-Плевен. Бензина е менте , 100% гарантирам. Ако обичате!

То в Русе само 7 бензиностанции ли има? Смешковци.

Защо ги криете бе господа? За да отида пак там и да ме измамят за пореден път! Открито признавам, че съм доволен за сега само от австрийската верига - с кеф бих и направил реклама, защото след като започнах да зареждам там, не мога да си позная колата. Първоначално ползвах услугите на една бензиностанция зад старата поСТа. Колата един път върви, два пъти се чуди! Отказах се и отидох с препоръка на аУто гарата! Казах и на други хора да я ползват но един от тях зареди и тръгна към Варна. Когато се върна ме изкара виновен, че съм го заблудил с качеството на продаваното от тях гориво. Но какво всъщност се случва с него... Освен че си загубва голяма част конете но и разхода се увеличава двойно. А когато аз започнах да зареждам от там, се чудех защо толкова бързо ми свършва горивото. Направо ни потрошиха автомобилите!

Спри с шофьорския език и пиши на български. Освен това бензиностанцията на OMV не е до автогарата, а до жп гарата.

Ако си доловил шофьорска нотка в начина ми на изразяване, то е неволно направено - аз също мразя този начин на изказ но се надявам да ме разбере който трябва! А що се отнася до въпросните бензиностанции, много ясно съм посочил коя къде се намира. ПП: Някъде да си видял написано от мен "автогара" и "OMV" ?? Научи се да четеш между редовете! Хайде със здраве!

Какво толкова не ти е ясно?! Още ли не си разбрал, че ни лъжат и крадат! На какъв език искаш да ти го разясним??????

Само една? И то с нередовно фискално устройство. Кога бе Господа проверяващи ще започнете да проверявате и качеството на горивата? Сигурно пак ще откриете само една? Ако не ги знаете кои са, пуснете една анкета. Крайните потребители ще Ви светнат по въпроса.

Няма ли най последа се казват кои са нарушителите,не само за този случай.Така по естествен начи или ще влизат в релси или ще отпадат от пазара.

Брани