Полицията издирва свидетели на катастрофа

Полицията издирва свидетели на катастрофа, станала на 9 август към 11.35 часа на главен път Русе–Разград, на около 1 км преди разклона за ДЗС в посока Разград.

Обратно в новината

Коментари - Полицията издирва свидетели на катастрофа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що така става постоянно? Даже и при Сериозни Инциденти, като този, Бившите Милиционери "мажат и сучат", насила да се Излагат. И на това му викаме пОлицаи.

един пат станах доброволен свидетел .тези простаци от полицията се даржяха по зле сас мене околкото сас задаржяните така че бягаите от свидетелски показанiя в потурландя .

Като ти гледам правописа, има защо да се държат зле!

И какво ? Дай заради правопис да разстрелваме, а ? Ми то ако направим тест по правопис в МВР ще останем без полицаи бре !

16 правописни грешки в 2 редчета текст! 2 думи с по 2 правописни грешки - и най-важното,че човека направил това престъпление срещу родния ми език се опитва и да ни поучава как да не съдействаме на органите на реда! Не отива на добре тази България! Май ще излязат верни приказките за многото"калпав материал",който притежаваме!

"Читавият материал", който все още не е изнесен се изнася! Тук остават само "капацитетите"!

Е нали има свидетели. Търсим свидетели на свидетелите ли? Подложете ги на детектор ако не им вярвате! Е*ем ти и държавата!!!

"катастрофа, станала на 9 август " ?!?! Простете, но наистина ли всички вицове за полицаи са верни ? От 9-ти август чак сега се размърдали мързеливите ушеви.

Въпросът е, че не се уточнява коя година!

sanches1

Хахахахаха...супер