Камерите във Варна били на доизживяване

Ако камерите във Варна работят все още, това е защото са много издръжливи. Всяка камера, която изключи, не се пуска отново, защото няма сервизна поддръжка.

Обратно в новината

Коментари - Камерите във Варна били на доизживяване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спас Спасов да си гледа американското гъзоблизане и да не дрънка глупости !

Както е тръгнало, животът на БЪЛГАРИТЕ е на доизживяване , а те тръгнали да се безпокоят за уличните камери!

Тя цялата държава е на доизживяване и се разпада те за едни камери се вайкат.

Ми защо са сложили такива камери където не може да ги ремонтират защо са избрали точно тази фирма .

Ти пишеш без да четеш май......

Необходимо е да се демонтират или изключат веднага .Всеки момент терористи могат да получат разрешение за тежки увреждания на оцеляващите и гостите в нашата страна.Виновнит е длъжностни лица з а монтажа и експлоатацията се преследват до 100 000 години след смърта.УВредени са милиони преродени вкл много деца от в ажни страни за охраната на целия свят.

Ти си голямо куку бре :) И една мисъл имаш че пък и как гладко ти тече :)

За тези и други милиони справка Кирил Йорданов.

А тези скъпи камери до кога са в гаранционен срок?

Камерите би трябвало да следят всеки автомобил, който напуска Варна. Те могат да сканират номерата на автомобилите, да ги сравняват с база данни..." - това тук го казах АЗ, бай ти Брадър.

Който не е разбрал... Камерите струват 10 милиона. 5 милиона е дала общината. Другите 5 е трябвало да ги даде МВР. Но МВР решава да не ги дава и се получава така че фирмата не си е получила парите. Затова и камерите са на доизживяване, затова и не са предадени на МВР, въпреки че точно МВР ги ползва.

ЕФКОН Варна е собственост на - ЕФКОН АГ Австрия ( която е изкупила дела на ЕВГЕНИЙ ЖЕЧЕВ май' 2014) - 52% = 2600 лв. - Община Варна - 48% - 2400 лв. Седалище на управление е адреса на Община Варна Вероятно Общината си плаща за честа да се помещават под един покрив?

Кой смее да плюе честния частник Ефкон? Човека си е платил за да спечели търга честно! Как няма да го спечели, като е дал най-ниската цена за доставка и монтаж, след като е знаел, че няма да ги поддържа? И Вие, сега какво искате, от джоба си ли да плаща сега? Участието на Общината в съвместната фирма едва му стигна за една скромна виличка на Халкадики...

Вилата не е на "Халкадики", а австрийските Алпи - район Арлберг!

Тя Варна е на изживяване пък те за камерите се закъхарили :( . Варна отдавна е на автопилот...само козметики - полагане на асфалт в дъжда, плашим гаргите с камери, броим дупките по асфалта, претапецираме центъра на инат, пускаме малки шадраванчета щото за големия няма вода /пари/ и т.н.т.

Тези камери не бяха ли купувани на старо от Австрия (Виена)?

Е сега поне разбрахме че от хотел Черно море до пут* си майна не работят.