Зомбита оживяха в Морската градина (снимки)

Страховити вещици, зомбита и духове се разположиха в детския кът в Морската градина на Варна.

Обратно в новината

Коментари - Зомбита оживяха в Морската градина (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алоу, Дирници, стига сте пускали само мнения на психясали соц изкопаеми, дето им се искат да се върнат забраните от времето на соца. Ние ще си празнуваме каквото искаме, а те да отидат да друснат едно хорце, да се поотпуснат. А денят на народните будители не е интересен за децата, особено малките. Няма да го разберат, дори и да им се обясни за какво става дума. То и възрастните като гледам не са се засилили да го празнуват.

Те зомбитата си ходят целогодишно.

Пълна отврат! Само като си помисля колко болен мозък ги е творил тези гнусотии и ми става мъчно. И който ги е поръчал и който ги е допуснал...Сигурна съм, че това на никого не му харесва. Хайде пишете. Кой го кефи това - от видеото? Забавно ли Ви е! Добре ли Ви става, весело ли Ви е? Някой да отиде да разчисти тази помия. А този, който е "творил" да си прави хоръра за такива, които искат, а не за невинни, които просто си вървят в Морската градина.

ОТВРАТИТЕЛНО! ... ЧЕ И "ДЪРЖАВНИ ОРГАНИ" СЕ ВКЛЮЧВАТ ОФИЦИАЛНО В ТОВА ПРЕДАТЕЛСТВО НА БЪЛГАРСКАТА КУЛТУРА.

И цялата тая идиотщина официално ли се "празнува", или полуофициално!? Да видим на народните будители какво внимание, време и средства ще се отделят.