Вдигат заплатите на чиновниците в общината

Заплатите в община Пловдив и районните кметства ще бъдат увеличени догодина, след като се приеме новият бюджет.

Обратно в новината

Коментари - Вдигат заплатите на чиновниците в общината | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СМ

Кмете, Вие и заплата ли вземате ?

Колко хора работят към Община Пловдив.След като средната заплата е 700 лева , а 400 чистачки получават по 362 .

Бих се учудил ако бяха съобщили,че си намалят заплатите,понеже нищо не работят и само си клатят краката :).Предлагам общинарите да получават заплата на процент да ги видя тогава.

пенсионери че да им повдигат доходите? Браво на държавата!

не ги е срам. Вдигнаха общинските наеми 6-7 пъти,( повтарям 6-7 пъти), данъците и таксите и сега им е много лесно. Не ги е срам.

"Община Пловдив е финансово стабилна, бюджетът се изпълнява, дефицит не се очаква, затова може да си позволи ръст на възнагражденията, коментира кметът." Щом е така очакваме да оправят улиците в Смирненски, че сега като е затворено Пещерско, улиците, по които минава трафикът са като френско сирене.

На чиновниците може , а на пенсионерите ...като че ли купуват от други магазини или те да умират.

КАТО ИМ СА ТОЛКОВА МИЗЕРНИ ЗАПЛАТИТЕ И НЕ СА ЗАМРАЗЕНИ ОТ 8 ГОДИНИ,ЗАЩО ВСЕКИ СЕ НАТИСКА ДА РАБОТИ ВЪВ ВСЯКАКВА ТАКАВА АДМИНИСТРАЦИЯ,БИЛО ОБЩИНСКА ,КМЕТСКА,РАЙОННА ? И НЕ МИ ГОВОРЕТЕ,ЧЕ СЕ НАЗНАЧАВАТ С КОНКУРС,ВСИЧКО Е САМО С ВРЪЗКИ! ИСТИНАТА Е ,ЧЕ ВИНАГИ ИМАТ НАЙ РАЗЛИЧНИ ДОБАВКИ КЪМ ОСНОВНАТА ЗАПЛАТА. САМО НА ДУМИ Е ЗАМРАЗЕНА ОСНОВНАТА ЗАПЛАТА.

Тия ЧИНОВНИЦИ НЕ СА ЗАСЛУЖИЛИ УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ! ЗНАЕМ ВСИЧКИ ,ЧЕ КАТО ГЛ. СПЕЦИАЛИСТИ НАЗНАЧАВАТ МЛАДИ ХОРА И В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ БЕЗ СТАЖ.СТИГАТ ИМ 600ЛВ ЗАПЛАТИ.ЕДИН УЧИТЕЛ ЗАПОЧВА С 530 ЛВ ЗАПЛАТАСЕГА СЛЕД УВЕЛИЧЕНИЕТО И Е ПОДЛОЖЕН НА ТОЛКОВА СТРЕС И УМСТВЕНА РАБОТА ,А ТЕЗИ НЕХРАНИМАЙКОВЦИ ПО ЦЯЛ ДЕН ПУШАТ И ПИЯТ КАФЕТА И ВЕЧЕ ИМАТ И ОБЛЕКЧЕНА РАБОТА С ПОЛУ ЕЛЕКТРОНИЗАЦИЯТА НА УСЛУГИТЕ ОСОБЕНО ВЕЧЕ Е ВЪВЕДЕНО В ОБЩИНИТЕ. ДА ВЪРВИ ПО ДЯВОЛИТЕ ТОЗИ КМЕТ! ПАК ИСКА ДА УВЕЛИЧИ БЮДЖЕТНИЯ ДЕФИЦИТ.АМИ ТЕЗИ ХОРА НЕ СЪЗДАВАТ ПРОДУКТ И ПРИНАДЕНА СТОЙНОСТ! ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ ЩЕ ИМ УВЕЛИЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ.

Явно чиновниците добре работят, след като ще им вдигат заплатите. В частния бизнес сигурно се работи доста по-малко, след като заплатите са по-ниски и не се увеличават.

Честито на печелившите от ГЕРБ!

Община Пловдив е финансово стабилна, бюджетът се изпълнява, дефицит не се очаква, затова може да си позволи ръст на възнагражденията, коментира кметът. ------ Ще видим какво ще се случи с Община Пловдив, когато изтече гратисния период за новия 30 млн. заем срещу който Тотев, когато беше опозиция рипаше до тавана, а сега го изтегли!