БМВ помете жена при неправилно изпреварване

52-годишна жена е пострадала, след като е била блъсната вчера на пешеходна пътека в Пловдив, съобщиха от пресцентъра на полицията.

Обратно в новината

Коментари - БМВ помете жена при неправилно изпреварване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази отсечка, между зеленчуковия пазар и бл.100 е нещо като писта, където комплексарите избиват своето несъвършенство и просташки чешат собственото си его. На пешеходния светофар до онова етническото заведение към училището рядко се спира на червено.Полиция няма! Няма съвест, няма и нормални човешки същества. Този преход тотално ни деформира, ние сме жалки подобия на хора.

А за наркотици тестван ли е?

Няма оправия в този град.... повярвайте ми.

Не само там е така, в цялата страна положението е същото - никой не спазва предимството на пешеходците на пешеходните пътеки. В Англия бяхме на гости, в Колчестър - малко градче - само да се приближиш до пеш. пътека - всички спират - ама не автобус, не товарен камион - абсолютно всички

обичат да използват думата /понятието/ комунисти като обидна дума! Мен друго ме интересува а именно - за този гъзар и джагаджия една високо парично наказание, да плати и да жената пари за болките и /така се прави в Европа/, и градът да го съди за неправилно двежение с последица - катастрофа!

комунистическите простаци крадци карат такива коли тях в АОНСУ не са ги учили на култура , нито в ДС само как да крадат и убиват което те могат още от предците си в отряда Чавдар

Колко си глуповат/а/! Какво има общо политиката в случая? Дали Костоф, дали Станишев, или някоя бабичка реститутка, или някой който си е купил депутатското или общинското местензе срещу 35 лв.? В случая се говори за пътно транспортно произшествие!

Ех, свещена простотия! Барем от наркотици и алкохол да бяхте научили, че в Пловдивска област са били едни от истинските партизани, а не бригадата Чавдар - дето има една операция за превземане на една мандра. Много хора са загинали и то хора с чест, достойнство и обич към държавата и за идеята. Идеята им е вече притворена в действителност на много места по света - Швейцария, Сингапур и др. Докато Вие се дрогирате и опиянчвате, хората работят, а не стоят по форумите и да лаят врели-некипели! След 1990 година единствените ценности за младите са каква кола кара, колко пари имат, какъв GSM носят, кой кого чука и т.н. Ех, Балкан ...!

пише ли някъде дали пострадалата е била на пешеходна пътека...?

"52-годишна жена е пострадала, след като е била блъсната вчера на пешеходна пътека в Пловдив... " А случайно да пише нещо различно от това?

Просто е изключен мозък на автоматичен режим. Потресаващо често се среща напоследък - може да е кофти тревата дето я пушат.

витан е прозаичен пример за г-нджеф.дол.ЕП

повечето от булгарите сме с ниско вузпитание и колтура...нищо не става от нас! това го казвам като човек жевял близо 1ч години в западна европа. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хем невъзпитани, хем недисциплинирани. Факт.

ами ти вземи си пооправи правописа и тогава се наричай българин

Chefo77

Той човекът си го е казал, че нищо не става от тях (визира някаква група очевидно, предполагам неграмотниците).

За шофьора 100 тояги на голо пред общината!

То тука майните сме така. Знаци маци светофари и правила не важат за нас. Ляв завой от средна ние правим, даже и от трета. Можем и по тротоара да караме, на нас ни се налага, бързаме. Лепкаме се зад някой на 50 сантиметра, щото много ни пречи. Изпреварваме и после намяме, ние сме Пуи майни прости. Ние сме нервни и сме лоши имаме мачете и в колата. Бахти селския град се превърна родния ми Пловдив.... за огормно мое съжаление .... пътувам много и толкова глупави шофьори няма в цялата страна...... иначе на пловдивчани все има пречат PA, X, CT CM Ама не се виждат колко са прости вече....

Иди живей във Варна! Там като те видят на пешеходна пътека и дават газ, да не им избягаш. :)))

Виж колега, хвана ме Варна далечко ми идва и нямам наблюдения :)))) Ама ние майните сме най-великите бе, ей на-бързите сме ей :)))))

За съжаление имаш известно право, но и тук макар с известно забавяне започва да навлиза идеята за спиране по пешеходните пътеки и при жълт сигнал на светофара. Модерно взе да става има някаква малка секта спазващи правилника, която още не е потушена и даже безсрамно се разраства.

Тук проблема не идва от марката а от безграничната тъпота на по-възрастните и вече отпуснати шофьори. Извинявай ама кола забавя пред пешеходна пътека и ти тръгваш да изпреварваш. Колко трябва да ти е мозъчния капацитет? И да се престроиш за изпреварване, когато някой намалява скоростта без видима причина, трябва да намалиш и ти може дете да прибягва ако ще и неправилно, може да е котка, куче. Големи олигофрени ей...

А, що да намалява ... кой ще му накриви шапката. В най-лошия случай, ако утрепе някой - 2 г. условно и пак ще пили гуми.

За съжаление...

Акъла,брат,акъла ! И самочувсрвието! Ама какво да правиш,май ни остава да се надяваме подобни да се само/взаимоизтребват ...

БМВ... ДО ТУКА. Всичко е ясно. Точно шоферите на трошките от тази марка празят най-селяшките и катастрофални изпълнения.

тестван за алкохол, резултатът е отрицателен. еееееееее нали все пак е с BMW ако се досештате и тате сигурно е бгопомазан..........иначе в града на тепетата.......нищо ново

Тате е поне на 68, но си прав има си и нашенски виц за това: "-Кога ще спрете да дундуркате вашите? -Като ги поемат техните!"

Що е майна - 'се е ла*на

Стой си на село като не ти харесва в Пловдив.

Айде стига с това безумие в Пловдив и Областта.Само олигофрени по пътищата и улиците на Пловдив,безнаказани,неконтролирани и в БМВ-та

Защо БМВ-тата ги карат само разни мега прости селяндури ??? Заради тия тъпанари, дето ги карат намразих марката.

Кажи БМВ и спри, достаъчно е. Бих добавил - олигофрени.

BMW-то не е лоша машина но с това задно предаване много малко хора знаят как да я управляват а ако са и с малко стаж