Градина за 180 деца отваря врати в ”Приморски”

Новопостроена детска градина отваря врати във варненския район "Приморски".

Обратно в новината

Коментари - Градина за 180 деца отваря врати в ”Приморски” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

г-н кмете, евала за градините, но един съвет от мен, вижте къде са новите райони и къде има нужда от подобни градини. Миналата година беше открита такава във Владиславово, да ама там и преди имаше свободни места. Сега откривате в Приморски (Надявам се да не е навряна съвсем в Центъра, защото там почти няма млади семейства) Новите места са Възраждане и цветния, така наблъскахте кооперациите, че не виждам къде ще построите градини. И още нещо, всичките тези деца после ще искат да учат някъде, недостигът на училище е пак в тези два района, а има такива които са си загубили значението.

Ако не е ПЛАНЕКС, ще е Хидрострой. то други фирми в тая Варна няма.

Чудесно но кога ще започнат да приемат децата?

Чудесно и похвално!! А тук в София отваряме мол след мол...

Детска градина има ама читав асфалт и тротоари до нея не. Парко места също лисват:колите на 8 блока на 8 етажа са паркирали по градинки. На всички огради на детската градина има контейнери с боклук. Обсадена е с кръгова отбрана. Кой нормален народ ще си сложи децата в центъра на сметище?

Тази детска градина трябваше по план да бъде построена заедно с блоковете и това беше далечната 1989. Когато събориха къщите и построиха блоковете всички се радвахме, че ще има и детска градина и децата ни ще бъдат там докато ние работим. Днес децата ни имат деца но в детски градини в чужбина.

Явно тиквата ще бъде днес в Варна да се изфука, че е построил детската градина.

Най-после една свясна новина от западащия ни град.

На фона на останалите градове, изключвам Бургас, Варна е направо цвете.

Това, че другите са зле не ни прави нас добре.