Започва ремонтът на автогара Юг в Бургас

Започва ремонтът на автогара Юг, част от проекта за Интегриран градски транспорт на Бургас, съобщи управителят на ОП „Бургасбус” Петко Драгнев.

Обратно в новината

Коментари - Започва ремонтът на автогара Юг в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво му е сложното на Сан Стефано - един най-обикновен навес. Може да се направи за 2 седмици, а не за 6 месеца. Задръстванията в центъра са много неприятни

20 човека, по 8 месеца, при надник, определен по проект и със сигурност висок, които ще бъдат описани точ в точ при отчитане на проекта. Работят на друг обект на фирмата, естествено със заплатата по проекта. После ги съкращават, поради намаляване на работата и ги пращат на борсата да вземат високи компенсации за безработица, през което време продължават да работят. Затова проектът се изпълнява толкова дълго. Само от труд чопнати, има-няма половин милион. Между другото, същото беше и на моста.

Отказах се от коментара си. То всичко се вижда.... наздраве!

На Сан Стефано в момента работят 3 ма души. Срамота. Затруднява се движението в целия център и никои не си мърда пръста. Да не говорим че в началото 1 то платно беше затворено 2 месеца без да работи нокой.

Бх тоз сложен обект. Една спирка с козирка над половината Сан Стефано. Цяло лято, ден-година, след 17.00 няма никой на обекта. Вчера през деня имаше около 4 човека. А и щом се "надяват" някога да стане навеса, ясна е работата.

А бе, не знам колко е сложен обектът на "Сан Стефано", но там обикновено жива душа няма.

Там изходиха едно голямо ако и сега се чудят как да не го настъпят.

Редакторите, нещо не сте наясно с пълния член! Срам за Вас!!!

Да мЪ проШТаватьи, `ма дьенка члена не е пълен и непълен в текста?

Например: "На този етап проекта /правилно проектът/ се изпълнява в частта към пристанището и няма да засегне работата на автобусните линии".