Обидена поетеса доказва в съда, че е мома

39-годишна пловдивска поетеса съди колега, който накърнил целомъдрието й. Необичайният казус се гледа при закрити врата от Пловдивския районен съд.

Обратно в новината

Коментари - Обидена поетеса доказва в съда, че е мома | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мома не е синоним на девственица. Така, че ишцата ще загуби парите за медицинското. За разходите по делото сигурно я спонсорира някоя антибългарска организация. Ако съдът приеме, че мома е синоним на девственица ще стане интересно. А ако е рециклирана , девственица ли е? Много интересно дело.

Много, много тъжно на 39 мома . Без значение от сексуалната и ориентация пак е много , много тъжно .

Ей тва да имаш дупка между краката е голям бизнес :) Ако я даваш под наем кяриш една камара кинти, ако си я държиш само за теб пак....тц,тц,тц....А на мен ми се налага да работя даже и в Събота...

щом сте приели,че обратните имат право на самоопределение,защо нападате поетесата така базпринципно?или ползвате арщина както ви скимне!оня умник да знае,че цивилизованото обръщение - и то към колежка,е "госпожице".моме да вика на оная циганка до него,дето дрънка,че се събират в нещо като кръчма и че моме е ок обръщение в устата й.да , ама не.

неееезнам.та тоя дзвер за какво се обижда ........от шега не разбира ли или вече и в тез-велики художествени среди парите са над всичко.срамота за нея.......така ще стане че цял Пловдив ще я мрази и жени и мъже и все живо кои как си го направи...........

По лицето и съдя,че има тежки психически проблеми.Дори не знам дали може да и се помогне.

Тва нейното си е болест, УЖАС !

Тука батко може да помогне, само да ми сипе винце и да сготви няква мръвка и идвам да помагам, поне 3 пъти ше помогнем на девойката :)

Аааа бате,те тука вече ставаме двама помагачи с тебе.Ако таз софра дет си я споменал земе та се заформи от мене имаш още толкоз помощ за момата.Нема я оставим си почине и за минута даже.

Няма проблем мой човек, място за двама винаги се намира, таман ше има с кой да пия виното, докато тая ми пере чорапите :)

Защо не оставят компетентните лица от психиатрията да си свършат работата, а губят времето на съда с глупости ?

Тази затова ли не ми пусна през парадния вход, да се наложи да минавам отзад?!!!?!!!

+

Ама за задния двор нищо не може да докаже мухахахахахахахххх :)

Вижда се колко са "високо интелигентни" тия поети. Такава ни е цялата страна.

...високоинтелигентни...

Скъпи ощипани девойики по логиката на тази . . . всякаква друга форма на обръщение би я наранила на полова, сексуална и още не знам си каква тема!? Човека предполага и това е. Що за недоклатена куха лейка е тая?

за пари иде реч. направо да казва колко иска. някои си продават п...тките, а тая дебне някой да хване в крачка че да ги вземе по съдебен път. в US още първия ден ме предупредиха ако видя негър да не му казвам, че е негър, че веднага ще изкара едни лесни пари. явно трябва да внимаваме какво работим. писането на стихове не е доходна професия, а трябва да се аде нещо все пак

Не е лоша. Бих й скъсал цветето.

на тая??? луд ли си? виж й откачения поглед! а и току-виж първо ти го фламбирала, преди да ти го лапне, така че...

Синдромът "стара мома" е много опасен! Няколко пъти съм се натъквал на него, веднъж се опарих яко.

Чапаев вика, не е мома- Петка, как да не е при мене е мома при тебе не е. Така де, или да и откъснат цветето, или да я оставят да доживее 90 без да е усетила любовта.

Пък аз си помислих, че иде реч за Деса Поетеса...

Браво, дайте и медал и да си ходи.

Подкрепям с две ръце !

Не се хвали, а доказва!

Случаят определено е странен, но жената ИМА право да не търпи просташки подмятания. Не му е на колегата й работа, да прави намеци за нейния сексуален живот! Мъжете като не могат друго да кажат, започват да обиждат на полови белези или сексуално поведение. А защо ние трябва да го търпим?!

Не че го защитавам напълно, но не виждам какво толкова се е засегнала г-жицата, че да стига до съд. Първо "подмятането" можеше да е и доста по-просташко или обидно, и второ, какво може да си помисли човек за една жена на нейната възраст, впредвид и че не изглежда зле, норамално е да се предположи че не е г-ца и да, не е нормално да се коментира това

"Моминството" се лекува, ако се открие навреме! Тази е закъсняла доста....

На мен това ми мяза малко на мъж

Сигурно е следовница на Сафо.

Е га и кукувицата

Чета, чета и не смея да нарека повечето коментатори "умни". Ще ме съдят за обида.

Пожелавам и скоро да си загуби моминството ,като веждичката парити в катибето.

Моминството е като пари в КТБ-имаш нещо - добре ,но не можеш да го използваш.

И кво от тва ?

представям си каква й е поезията

Абе луди ли сте, сигурно от някоя фондация я натискат да направи проява за правата на жените, в случая че са я обидили.

Не е чак толкова зле, като млада може и по-добре да е изглеждала, явно има проблеми с характера. Ама какво да се прави, омагьоосан кръг - за да си оправи характера, трябва някой да я оправи. Ама с тоя характер кой ще я оправя? Предположения де, знам ли...

Sport1.3

На мен пък ми е симпатична и ми харесва какво е сътворила.

Тази Убавица дано не ни погне съдебно, че я коментираме :)

Sm3hurk0

С доста опит съм, но жената си е в правото ! Въпроса е принципен. Ще се оправим, когато почнем да зачитаме правата на всеки.

Обяснете ми защо приемата думата, която използва ThePashov, а синонимът, използван от ... , накърнява добрия тон?

най после да чуя за едно смислено съдебно дело. повечето са за помиярщини с личен мат.интерес. А това е с кауза, за защита на чест и достойнство. Браво на момата!

АКО ТАЗИ ДЕВОЙКА НА 38 Г. Е ОЩЕ ДЕВСТВЕННА ЗНАЧИ И ХЛОПА ЗДРАВО ДЪСКАТА И ТРЕБЕ ДА ИДЕ НА ПСИХИАТЪР СПЕШНО .

Сега срещу известна сума и Чичолина ще стане девствена в някой лекарски кабинет. И другият и той й се извинил два пъти, но тя на процеса отказала помирение и искала 3 хил. лева. Отделно се хванала на бас за 200 хил. и сега иска и тях. Ето една, която не харизва евтино моминствто си. Интересно, не успях да намеря стихове от тая поетеса, но пък се прочу, макар и по друг начин. Не ми изглежда много умна, след като допусна да се сдобие с подобна известност.

За тия безумни дела,заплатите на съдиите плащаме ние дами и господа!

За теб може да са безумни, но за потърпевшата - едва ли. Освен това, не смятам, че е безумие да съдиш някого за обида. Прекалено нечувствителни станахме - собственото си достойнство пазим, а чуждото - не. Сигурно ако въпросния поет го нарекат педе...., ще реагира на чест. Защо дамата да не може също да реагира така?

мн. моми, ж. Разг. 1. Порасло момиче, девойка. Хубава мома. 2. Неомъжена жена. Остана си мома. И какво точно ще доказва освен, че е поетеса която не знае значението на думите??? Относно девственноста това не се свързва пряко с "мома".

Вж. речника на Найден Геров, филоложе: мома = девица; моминство = девственост!

Казаните думи са си чиста простащина и нямат място в съответното общество при каквито и да е условия. Ако господина е имал достойнство е трябвало да се извини на момента за глупостта си. Сега не му прави чест простотията.

Извинил, неизвинил 3000 лева са си пара

Като не си държи езикът зад зъбите да плаща!!!

Тая е мома ама се държи като ощипана девица....Аман от такива, че и чуква 40-така

Нормално ли е да се водят такива съдебни дела???

Хуй прави,хуй разваля

Да, но какво значи, че не е мома - че не е девствена или че не става за жена. Ето това е дилемата.

А в медицинската експертиза указано ли е, какво е гледал доктора? Дали е прегледал "задния двор" и "дълбокото гърло" ? А ръцете за пришки ?