Топлофикация с нов шеф, старият вече е в НС

Севдалин Желев е избран за изпълнителен директор на „Топлофикация Русе” ЕАД.

Обратно в новината

Коментари - Топлофикация с нов шеф, старият вече е в НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въй, САШКО,УЧИТЕЛЯ ПО РУСКИ НЯМА ДА ПАПА /ЛАПА/ОТ МОЯТА СМЕТКА ЗА ТОПЛО.ВЪЙ,ВЪЙ,ВЪЙ

Абе незнайко той не е учител по Руски а бившата му жена!Все пак около истината си!

язак за александар неделчев че няма да лапа още *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Има ли компетентни по въпроса за законно отказване от парното и неплащане на таксата за сградна инсталация - по кои закони и наредби става, ... но без съд и дела?

З А Я В Л Е Н И Е От ................................................ ..............................., ЕГН ............... ................... Адрес на топлоснабдявания имот: ул./ж.к. ........................................... ................................................... ..................... No/бл. ..............., вх. ..............., ет. ... ............, ап. ......................... абонатен номер .................................... ......, тел. ........................ Уважаеми господа, С настоящото заявявам, че се отказвам от дого вора и не желая да ми бъде доставяна топлинна енергия за отопление (ТЕ отд адена от сградната инсталация, ТЕ за отопление на общите части и ТЕ за отопление на имота) и за горещо водоснабдяване на горепосочения адрес з а отоплителен сезон ................ г. - ................. г. С настоящото заявление упражнявам правото си на отк аз от договора и подавам във връзка с разпоредбата на чл. 62 от За кона за защита на потребителите. Ако, въпреки заявеното от мен, ми предоставите горео писаните услуги, на основание чл. 62, ал. 1 от Закона за защ ита на потребителите ще считам същите за непоискани.

Както е известно на всички , договори с абонатите няма . Има общи условия , които ,виждате ли , имали сила на договор без изрично да са приети от т.н. абонати. Така че , тази формулировка автоматично потвърждава наличието на договор, какъвто всъщност няма. Разбира се това се отнася за тези , които получават услугата преди новата наредба ,в сила от 01.06.2014г. Смятам ,че трабва да се промени текста ,като се заяви отказ от предлаганата услуга и стока.

За това заявление се говори от няколко дни, но защо след като започна отоплителния сеозн. Моля за компетентно мнение със заявлението действително ли се отказваш от такса сгладна инсталация?

Официално няма бланки в топлофикациите за отказ от услуга и няма да има ясно защо. Но ние вече сме членова на ЕС и държавата е длъжна да се съобразява с европейските директиви, в момента топлофикациите нарушават 3 Закона , а именно чл.62 ЗЗП, чл.298(1)т.1 от ТЗ, чл.16 от ЗЗД. последните два имат отношение по договор при общи условия за каквото претендират в съдебнитеси искове топлофикациите. Затова си пуснете заявления за отказ от услуги и си вземете входящи номера ще ви потрябват когато започнот да ви съдят. С тези документи можете на по късен етап да съдите държавата в Люксембург където е върховния съд на ЕС за граждански и фирмени дела. Успехи и не се предавайте пред мафията окупирала родината ни.

Е така става в тази държава. Крадеш, крадеш, тормозиш хората и хоп.... ставаш депутат!

Нищо ново ... в Този град...