30 милиона лева идват в Пловдив, Тотев подписа

Почти 30 млн. лева получава община Пловдив, след като днес кметът Иван Тотев подписа договора за заем с Европейска банка за възстановяване и развитие.

Обратно в новината

Коментари - 30 милиона лева идват в Пловдив, Тотев подписа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

погреба пловдив този мафиот

...да го връща, аз не съм се подписвал, нищо не дължа :)

А КЪДЕ СА ПАВЕТАТА, чиято цена е 1 евро парчето!? Все още не са приключили с бул. "Македония", който бе почти павиран. Още се моткат и с първата отсечка на "Петко Д. Петков", която бе павирана. КЪДЕ СА ПАВЕТАТА!?Целият булевард "Руски" е павиран. Част от "6-ти септември" е павиран. Част от "Коматевско шосе" е павирано. КЪДЕ ЩЕ ОТИДАТ ПАВЕТАТА!?

Паветата ще отидат където трябва, т. е. продадени на висока цена в чужбина. Ако сте забелязали, всички ремонти на улици, които прави Тотев, са свързани с премахване на павета. Изглежда печалбата е много голяма.

Честито на печелившите от ГЕРБ!

По времето на предишния престъпник Славчо Атанасов пак имаше заем - 50-млн. .10% обратно се връщаха при кмета кеш (или духаш супата- справка "Инжстрой").И този цървул ще направи същото,т.е. само от тук мамин Тотю ще е с 3 млн. по-богат.

процентите са 30 % вече :)

"От ЕБВР ще следят и как ще се разходват средствата. Освен това, ако има недоволни от обществените поръчки, те няма да могат да се жалят пред Комисията за защита на конкуренцията или в съда. Жалбите ще се разглеждат от ЕБВР." Това е пловдив24.ком, ама от дира май им е по угодно без тази добавка.

те и фирмите изпълнители са неслучайни ... така че каквото и да следят, следа няма :)

Мамин ТотЮ взе кредит,а като беше опозиция саботираше вземането му .Видя най-после че сме бедни и парите за нищо не стигат,нито за ремонти ,нито за рушвети,нито за кражби...

Вечно ще се намери някой скункс да се изкаже против. Какво лошо има да се направят споменатите булеварди и улици, някой да е дошъл и да ти е опразнил джобовете за тия заеми?! На село не асфалтират и не теглят заеми прелокирай се !

Абсолютно съм съгласен, все някой ще се намери да мрънка даже срещу най-добрите начинания. Как не се угоди на тоя народ. Какво по-хубаво от това, да се придвижваме бързо и удобно.

лошото е , че ще ги усвояват "е'ни наши 'ора" които ще претупат работата козметично , на баснословни цени , а поне 20 милки ще аъдат "усвоени" .

мранкалник ,от такива като теб табчим на едно место *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Що ривете ве, тролчета? Не е ли вярно, че мамин Ванчо бойкотираше заема когато беше областен? И защо? За да прибере сега едни комисионни!