Иззеха стоки-менте за 30 000 лв.

Стоки менте на обща стойност 30 000 лв. са били иззети от магазин за дрехи и сувенири на ул. „Пирин“ във Варна, съобщават от полицията.

Обратно в новината

Коментари - Иззеха стоки-менте за 30 000 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само толкова ли? Смях в залата!

навсякъде има ментета, трябва всички магазини да се подгонят не само един, така става тенденциозно, повечето ментета вече се правят и в бг и в китай, ментешка дърбава на данчо метата и сие

армани, трусарди ,долче и кабана знаят ли че сащестбува бг. даржява и в нея град варна с колхозен пазар на които се тродават техните запазени марки.

Как един от двамата "9" и " Трицона" не можа да напише по едно изречение без грешка!

Истината е - отиваш на капалъ черши и си купуваш парасуко за 20 леа! Отиваш в Торонто, по скапани дънки - старо Парасуко 600 - 1200 $ - Плата същия - ментето също! Това е истината. Тук в нашта оръфана държавица ... някой продавал за 15 000 евро стока и го секнали ... докато някой открадна 5 милярда ... а народа си мълчи - само емигрира! Нищо повече!

'продавачите нямали изрично съгласие на официалните представители на тези марки за разпространение на съответните артикули' Чичко Копърков и нашия квартален магазин няма разрешение от колумбийската мафия, че може да продава кока!