Догодина разширяват кръговото до Водната палата

Кръговото движение до Водната палата остава. Шофьорите го използват, за да продължат по „Марица юг” -значи е необходимо и върши работа.

Обратно в новината

Коментари - Догодина разширяват кръговото до Водната палата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В този случай ще е редно парите за преправянето на кръговото да бъдат взети от екипа планирал и одобрил първоначално кръсовището -кмет, съветници, "експерти" а не от общинския бюджет(от данъкоплатците. Крайно време е да се търси финансова отговорност от така наречените специалисти от общината, когато се вземат такива недомислени решения. Така ще се научат на отговорност.

Аз викам да турят и от другата страна на моста едно кръгово, та съвсем да се освини работата. Таман ще са през 150м. От толкоз завои ще ни се извие свят.

Това е верния отговор-Никакъв инженер не е .Няма 1 работен ден като такъв.А да завърши ТУ може и магаре,казано е ,просто след това магарето си пасе трева,а инженера работи за жълти стотинки.

Ти сега ли учиш там? Защото когато ние с Ванката сме учили беше друго!

Кръговото е пълно извръщение!: 1.Формата му е несъобразена-когато преминават абтобус и автомобил-невъзможно е-автобуса затваря пътя на автомобила. 2.Паважа за какво е???? 3.Там има нужда от надлез-не от евтини недодялани кръгови-договорени на чашка и малко за под масата> 4.Всичките сторителни фирми- си играят с нашия кмет,ма то този какъв кмет е дремеше като бръснарски кайш да чака Бат Бойко на сбиирка на ГЕРБ.

А бе какво ще намаляват вътрешния кръг - направо да го махнат и на негово място да забият един здрав стълб. И тия габъри по платната да ги направят по-високи и по-широки и на влизане и на излизане, че да можем по лесно да си разбиваме колите.

В близко бъдеще дано не е при новия кмет, след като този го сменим.

Живея на бул.Марица-юг и за мен кръговото е изключително удобно като връзка, която ми спестява да пресичам от западния към източния край на града по 6-ти септември. Вярно, тясно е, но това може да се промени.

Напълно съгласен! Живея в ЖК Тракия и оттам ми е много удобно, за да стингна до Гребната база през почивните дни ;)

И какво ти пречи да караш по "6 септември" в почивните дни ?,а не по разбития паваж на "Марица"? Ако не им знаеш имената на булевардите ,за справка -питай някой истински пловдивчанин.

Само че трафика е едва 15% от тази страна - основния е откъм панаира за тунела!