Бой и арест след неправилно паркиране в София

Софиянец твърди, че е бит от полицаи след неправилно паркиране край Женския пазар. От МВР заявиха, че мъжът се е държал арогантно с полицаите и е задържан.

Обратно в новината

Коментари - Бой и арест след неправилно паркиране в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като му видиш физиономията на тоя,стама ясно всичко.Поредния кандидат за слава!

Тоя що не каза че са го събличали.и че са му бъркали във гащите.

Нищо особено, просто още една медийна звезда. Както виждам, това в момента е модно.

Не само модно, може би се надяват и пари да изкарат - като онази "студенка", на която уж бъркали по всички дупки.

амбреаж /долен ляв педал/,пише се "студенТка"!

Бойко Борисов идва на власт - личи си - родната милиция ни гази! Скоро и Веско Маринов ще има концерт, а пък като гледам наближава сезона на тиквите - скоро е Хелоуин! Всичко съвпада! P.S.: Пак добре че не са го обискирали на голо, щото...

Дали ББ идва на власт още не е сигурно. Обаче не се знае каква част от версията на този нарушител на закона има нещо общо с истината. Такива като него дори и да ги поотупат, не е лошо. Тъкмо следващия път ще внимава къде се набутва. Аман от такива нагли копеленца!!!

преди да казваме че имаме права е редно че имаме и задължения

този е доста нагъл. Докато не се научим да спазваме правилата няма да искаме нищо. А този видите ли му се струва, че не е направил нищо сериозно. Да със сигурност не е направил нищо добро за България. Щом това му е приноса на наглеца ще е добре да си плати. На такива все друг им е виновен. Браво на полицаите. Когато получат уважение, както е по света, тогава има шанс да станем и ние държава. А тези боклуци съсипват всичко и се чудят кой им е виновен - ракийката бате и ........

Абе, оста'йте го човека да си кара ГоУфо! К'во сте го заяли? Паркирайте и вие където си искате, к'во му завиждате? хихихи

Искаме от българските полицаи следното: да се заемат наистина с престъпниците в страната ни, а именно - наркотрафиканти, наркоразпространители, контрабандисти, крадци на цели банки, крадци на ток, вода, тези, които изтормозиха горките старци по селата и чак тогава с такива като този...

KaiRen

А този не е престъпник? Герой, мам*а му, а?

това е административно нарушение, а не престъпление. тоест човека не е престъпник, зашото не е извършил престъпление.

браво, осазната мутра .осазнал тои какво е направил ама що да е нещо сериозно.само бои и еб.....н за такива .

ква мутра с голф? тва да не ти е 91 година. те е.а у обитака.

все ми се струва, че тая нагла, изнервена от алкохол и цигари мутра на снимката нещо послъгва в ситуацията

Нещо на тези нашите полицаи, като изключим твърдата им тарифа 20 кинта за нарушение за друго вяра им нямам. Явно човека е искал глоба, а то писането не е като боя. Там акъл си трябва.

" Аз знаех, че съм нарушил закона, но не бях съгласен, че е нещо сериозно."- Само това като прочетох и тоя ми стана ясен като прочетен вестник- а и снимката е красноречива- мазен, брадясал анцугар- типичен балкански тарикат. Ако беше нормална държава- за 1 месец в затвора ( в някоя другарска килия), па другия път да видим дали ще мисли че нарушаването на закона не било "нещо сериозно".

Искаме от българските полицаи следното: да се заемат наистина с престъпниците в страната ни - а именно - наркотрафиканти, наркоразпространители, контрабандисти, крадци на цели банки, крадци на ток, вода, тези, които изтормозиха горките старци по селата и чак тогава с такива хора като този....

KaiRen

Защо ТОЗИ да е по-малък закононарушител от другите? Само защото на ТЕБЕ не ти е сторил нищо? Ами нали за да е ЗАБРАНЕНО влизането, значи има причина за забраната? Не е задължително да си мръсен, за да си циганин по душа.

прав си за всичко само незабравя че точно такива тарикати като този са повече от контрабандисти крадци и т.н.и изобщо не са за пренебрегване.

Петърчо, законите и правилата трябва да се спазват, включително в Абсурдистан. Или за такива като теб закони не важат.

И с какво неспазването на закона от страна на бития оправдава неспазването на закона от страна на полицията?

тия полицаи вместо да бият хората, да отидат на пазара Димитър Петков и набият и приберат циганките дето продават цигари нелегално.

Защо да ги прибират? Те са си платили.

Дори да ги псува, да им крещи - закопчават го и толкова. После го съдят - хулиганство, нарушаване на реда и т.н., отделно от пътното нарушение. Ама да се съберат няколко души /полицаи от близките кафенета/ и да бият сам човек си е чиста ккомплексарщина и превишаване на правата.

или си много доверчив или наивен. Не вярвай на всичко написано или казано от някой малоумник.

А ние, читателите на тази новина как би трябвало да реагираме? Защото нито съм бил там, нито знам кой прав и кой крив. Има полицейски държави, където полицай значи гък да не можеш да кажеш. Откъде да знаем, че това не е кампания срещу полицията като цяло? Или е озлобление на полицията срещу пенсионните реформи и полицаите са леко изнервени?... Или пък този е човек - който се мисли над всички останали - защото такива в България бол? и защо да спазва правилата дори и ако е в нарушение и наистина не се е подчинил на полицаите? Кой крив и кой прав - има си органи да решават по казуса.

само като му видя селската муцуна на дебил запалянко и с адидаса и просто няма как да не е нарушил закона и да не се е заяждал с столичните полица. Селяни тука, софиянци, искаме да живеем спокойно и да си работим това което работим на спокойствие. Правете си простотиите по родните села, там си паркирайте където си искате, тука няма да правите така, ние искаме ред и спокойствие иначе няма кой да ви плаща мижавите заплатки и пенсии и прегледи, ясно?

Паркирал неправилно, ок. Трябва ли да го пребиват? Казал или не някоя дума, полицаите нямат право да упражняват физическо насилие без изключителна наложителност. Нека се изземат записи от камери, ако има в района и ще се разбере истината. Обаче като си помисля, че същата тази милиция ще трябва да ги разследва.... Нека ги покажат публично, за да няма съмнение кой крив и кой прав!

KaiRen

Ако се е мятал като диво прасе, то как ще му сложат белезниците, без да го натиснат? Пишеш и ти глупости.

Нагъл салтак с голф леелеее да не повярваш... Тоя като го гледам и аз бих го ударил... Малко са го били.

заслужил си пердаха.

Дано и ти да си го "заслужиш" в най-скоро време.

Все ми се струва, че походът срещу полицията е организиран - съблечено момиче, бит софиянец и разни други герои в тв предавания и във Фейсбук. Защо ли - защото полицията си позволява да протестира, представете си...

KaiRen

А пък според мене човека се е усмихнал щастливо за фотото, щото си е докарал слава през ФБ. Ама нарушил законите? Че те от кога са задължителни??? Не бяха ли пожелателни? Какво толкова сериозно лошо бил направил? Ама ченгета са лоши, защото са го хванали! Малко му е боя, дето си го е изпросил. Още е трябвало, ама не са го били, а са го осмирявали. Ченгетата са женчовци и не могат да се бият!

Сега като дойдат герберистите с техните момчета от патриотичния фронт този побой ще ви се струва като пионерска закачка.Тези изроди наречени полицаи са постоянно в тези входове и чакат на гюме, да пребиват когото им падне.Те са от така наречената прикрита жандармерия за следене на бежанците които там са бол.Но понеже бежанците си плащат за да не ги закачат, те отчитат дейност като млатят кого кадето сварят.Там няма денем няма нощем.Беят на ред.Да не говорим че там има една шайка престъпници от общинска полиция която трабва да пази пазара от джебчии и търговци на нелегални цигари.За тях да не говорим колко много са намазани.Къде им е министъра Бакалов дето дсичко му е ясно да отиде на една внезапна проверка?????

Е няма оправия! Хем така хем онака. Как да стане бе младеж, като не спазваш законите!!! Има си правила и като не спазваш ще те бият, че може да се появи някой друг с пистолет и да те гръмне за парко място. СПАЗВАЙТЕ ЗАКОНИТЕ, като ние не си ги спазваме няма как да очакваме циганите и бежанците да ги спазват.

А я обясни защо за неправилно паркиране вместо глоба този мухльо отнася побой? Каквото и да е нарушил, униформените тюфлеци нямат право да го пребиват! Но като държавата е такава - за неправилно пресичане те стрелят, за паркиране те пребиват униформени...

Според мен си измисля полицаите не са прости знаят че за неправомерни действия ще имат големи проблеми за какво им е да го бият.

"...знаех, че съм нарушил закона, но не бях съгласен, че е нещо сериозно." - нямам думи - това трябва да замени девиза над входа на Народното събрание и да влезе в химна на България.

ахахахаахаха

"Аз знаех, че съм нарушил закона, но не бях съгласен" Е, не е ли нагъл тоя?!

Законите са да се спазват. Сигурно за тези хора е нищо сериозно да се застреля човек на улицата за паркомясто.

Министъра да им потърси отговорнос на съд биха момче блиэак на Плевналиев,сега бой пред 30 човека като эверове не като полицаи

Mинистарът да потарси отговорност от всики нарушители беээначение чии роднини са законите са эа всични

Как само си коментираш собствените коментари! Поздравления за което. Умен си като гъба печурка!

Много ясно, че ще ги бият. Заради тези изроди около женския пазар най-старата част на София е като кофа за боклук. Имотите се обезценяват главоломно, а това са стари сгради паметник на културата! Там е пълно само с измет и тоз юнак с голфа не е по- разлен!

Преди няколко дни влизам в ОМВ в дружба, откъм Димитър Списаревски, отдясно паркирали коли в посока бензиностанцията, а насреща едно лайно с дрислата си с едно наср.но ауди навлезли в уличката. Лайнето не отстъпи, а аз чак после се усетих, че той има знак забранено влизането, ама и знака е сложен на Б-страна. Та върнах аз да се разминем, като трябваше и малко да поизляза на главния път. Гати наглите хора има - хем нарушават закона, хем място да им правиш, пък ако не ти дигат гири. Ми следващия път гася колата и да викам полицията да ги видят къде карат! Бастуни!

Не е вярно, това което си написал. Знака "забранено" е за малката ( 3 метра ) отсечка от бензино колонките до завойчето към мивките. Следващата отсечка, където са ти задръстили пътя паркираните коли е разрешен. Ти си нямал място, кеде да минеш а не излизащата кола. Ти си му препречил пътя.

точно така е

В интерес на истината и аз това си мислех за знака, но все пак питах и на бензиностанцията, а от там ми казаха, че изходът е само откъм Цветан Лазаров! Ако улицата е двупосочна, да аз съм в насрещното, а паркиралите отстрани са за санкция. А образа отсреща е бил доста неколегиален - едно да връщаш назад в кръставоще, друго е да върнеш по уличка, а и движение назад в кръстовеще се води непозволено!

Интересно ми е кой наистина знае как стоят нещата с този знак!

Чудя се от къде се нароиха тези с аудитата и други автомобили все висок клас, пък всичките до 29г. младежи все безработни, родителите им все без доходи и къде ходят на работа тези ,че и аз да отида , и защо все им се разминава като нарушат закона ?!!!

Работят в еврофутбол, или по-скоро киснат там или по други кафета!

Ако е вярно че полицаите са почнали да бият наред за провинения от това ниво досега трябваше циганите да са наддали такъв вой, че за нищо друго да не се говори в държавата. Това е начина да се сложи в ред цялата престъпна пасмина, която скапва всичко. Обаче трябва наистина да се бие наред - от женския пазар до парламента.

Явно не са те спукали от бой достатъчно,хем нарушил закона за движение,хем се жалва,малко им е боя на таква.

Ама и много усмихнат... Май не му е стигнал боят,а?

Всички, които нарушават закона, трябва да бъдат санкционирани. По улиците пъплят хулигани, които смятат, че "морето им е до коленете". Разни разлигавени, разглезени типове трябва да си знаят мястото и полицията да има права да действа както в САЩ. Хайде стига сме се жалвали. Вижда се докъде я докарахме с тази "демокрация". Но хубаво ще е полицаите да имат и камери, които да освидетелствуват действията им.

Готино заглавие, следствие и съд да отпадат, всичко е ясно и без тях! Ако не е фейсбук, дира да е фалирал без толкова важни новини!

... и кат се събудих, гле'ам станал съм Рамбо и кат' ги почнах тия куки, та ги спуках от бой, ей че ми дават акъл къде да си паркирам голфо, мани...

Това е значението на прозрачността и свободата на словото. Сега всеки може да пише каквото си измисли, дори и най- невероятната версия ще бъде подкрепена от анти- свинете, а полицията обвинявана във всякаква малоумност, която може да сътвори. Но и дира ги бива "Разказа на бития". Добре. Истерията със студентката може да се поизцеди още доста...

Склонен съм да вярвам на пияницата от снимката.

Само не ми е ясно как двама полицая ще са го "налагали със всичка сила" и тоя ще е със всичките си зъби, че и ще се хили. При един наистина здрав бой от двама човека щеше поне веднъж да е губил съзнание, а вместо да се хили щеше да изглежда като картина на Пикасо в муцуната. Да не говорим, че нормална храна сигурно след месец щеше да опита. Хайде в една Гърция, че е най-близо вземете и оспорвайте нарушение да видите какво се случва.

Как двама бре? Този разказва как двата му скочили и веднага от "из под прикритие" изкочили още 4-5 полицая от близките кафенета като за капак дошли още 5 с автомобил. Тези последните ще да са били от групите на Кобра, Вега, Дега-Дага и прочие. Ако са го ритали още, може и Тюлените да са дочакали да пристигнат.

Абе защо мен не ме бият полицаите, а винаги разговарям най-спокойно с тях? Какво си въобразяват някои българи, че за тях няма правила и закони ли? Как може да кара в насрещното и да твърди, че мисли, че "това не е толкова сериозно"? Какво ще е сериозно за този глупаво ухилен индивид от снимката - да прегази някого или да предизвика катастрофа? Такива наистина трябва да ги понабиват, та да се научат на ред и законност. Всички ревем, че няма закони, но когато трябва ние да ги спазваме, никакви ни няма. И като ги нарушим извиваме глас до Бога как са ни нарушили правата и са ни "пребили".

Не съм чувал в ПДУП ДА ИМА МЯРКА БОЙ. Мъ пак добре, че не съ гу гръмнали с гранатомет, какъвто навик има бившия им шеф, а скоро и първи министер пак.

МИ ДА БЯХА ГО ГРЪМНАЛИ И С РАКЕТА!! ТАКАВА НАГЛА ПАСМИНА НЕ НИ ТРЯБВА! ЗА ТЯХ И ЦИГАНИТЕ ЗАКОНИТЕ НЕ ВАЖАТ. ТРЯБВА ДА СЕ ВЪВЕДЕ ИСТИНСКИ ТЕРОР ЗА ТАКИВА И ДА НЕ МИ ТЪРСЯТ ,,ПРАВАТА НА ЧОВЕКА,, ПОСЛЕ!

В Щатите след една гонка, заловения го бяха налазили кой с фенер, кой с крак, даже ги бяха снимали от хеликоптер при ареста, но май нищо не им се случи на униформените!

Maлее верно са го спукали от бой, ама пък той е толкова щастлив. За такова отношение към полицията в нормалните страни бая ще лежи в затвора.

Нахилен като тиква, с "паважна екзема" на бузата - как да не повярваш, че така изглежда човек, когото са "спукали от бой". При това без никаква вина!

Тръгнал да обсъжда нарушението си с блюстител на реда и точно как го е обсъждал не е ясно но щом ченгето го е треснало си го е заслужиж д наглоста си да отърве глоба от очевидно нарушение.

Полицай, който пребива някого, е криминален престъпник. Няма никакво значение дали този някой спазва закона или не. Като не спазва закона, го арестуваш. Ако се съпротивлява, му извиваш ръцете и му слагаш белезниците. Но просто да го биеш е престъпление като всеки друг побой и престъпниците трябва да понесат заслуженото наказание.

Съм полицай! Но как според тебсе слагат белезници на съпротивляващ се човек ? Без да го натиснеш? При което той ще се поохлузи...

Кретен!

Като не се уважават законите, това е резултатът. Можело е да бъде и по-лошо, имал си късмет, че само с това си се разминал. Следващия път уважавай знаците и полицаите и няма да имаш проблем.

99% от коментарите по случая са от служители на МВР.

Не разбирам как тук изобщо има хора, които подкрепят нарушитал на закона. Ами господа отидете в чужбина и направете същото. Там полицаите ще ви бият пред всички на местопрестъплението, а съпралите се да гледат сеир ще им ръкопляскат. Ха сега пишете, че и аз съм полицай. София се напълни с изметта на БГ. Добре се е изисквало софйско гражданство преди време.

Чужбина е доста разтегливо понятия. В нормалните държави това няма да стане абсолютно никога, а ако стане, полицаят не само ще си изгуби работата, но и пенсията и прочее. Ако е в някоя треторазрядна държава като България, не само ще те бият, ами ще те и е*бат. Явно подкрепящ с 2 ръце и 2 крака да сме бананова република.

Днес от крайна дясна - трета лента, огромен джип прави ляв завой, полиция на този завой, ми, не го спряха, съжалявам, но дали съм единствен, на когото това прави впечатление.

Малко ти е, цървул такъв, "софиянец в повече", иначе как ще се научиш да спазваш знаците......

деер

Затова хората са измислили камерите.......Ама ние табели та табели. Като онзи платеният гражданин - брат на президента искал табели. И като има табели какво от това?

Как са го ритали, след като няма травматични увреждания по тялото???

За тази работа си има съдебна медицина. За София се намира на ул. Здраве 1, в сградата на моргата. Ако някой е бит трябва да го докаже. Там има лекари, които са виждали всичко, което бой може да причини, както и всякакви опити за самонаранявания. Който е бит - отива там(а и на много друга места) и се освидетелства. Снимки от фейсбука в съд не минават.

Ай стига ми лицемерничхте сякаш не са ви обирали я кола я къща . даже Боко призна че в вс банда има полицай.даже сина ми на 5 г знае че с държавми органи работа и помощ не чакай и най вече полиция. Ко ми сше праите тука че от Марс падате

За влизане в насрещното движение ,в чужбина се ОТНЕМА КНИЖКАТА ,....ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ .... Да е доволен ,че е минал само с бой.

"...Аз знаех, че съм нарушил закона, но не бях съгласен, че е нещо сериозно.' Този е уникален дебил

Недейте така, човекът е хонорован преподавател в Пернишкият Университет за Телекомуникации, Компютри и Архитектура.