Условна присъда за мъж, насилил 14-годишна

Мъж, изнасилил 14-годишно момиче, получи 2 години условна присъда с 4 г. изпитателен срок, пише Русе.Топновини.

Обратно в новината

Коментари - Условна присъда за мъж, насилил 14-годишна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Статията е некоректна, тъй като в нея се сочи, че осъденият е насилил момичето. В действителност става въпрос за опит. За това наказанието е условно, а не ефективно. Това се вижда от публикуваната присъда на сайта на съда.

Остави ги да си псуват и кълнат в неведение, ТОВА ГИ КЕФИ!

В материала си пише за насилване, кой ти каза, че е опит - да не би ти да си бил?

Написал съм от къде зная. Присъдата е публикувана на САЙТА НА РАЙОНЕН СЪД РУСЕ!!! Запознайте се със съдържанието й, а след това изказвайте подобни недобронамерени предположения!

Май държавата скоро ще се закрива, защото допускайки такива престъпления с подобна ниска присъда става омразна на Бога.

Кажете кой е съдията, целият съд не е измислил присъдата. Да го знаем покровителя на изнасилвачи.

съдът е съучастник в това гнусно пестъпление

Съгласно Наказателния кодекс - за изнасилване наказанието е лишаване от свобода от три до десет години ако изнасилената не е навършила осемнадесет години. чл. 152, ал. 2, т. 1 от НК

на този насилник му трябват 20години ефективна присъда, а на съдията дал издал такава присъда да му се върне с лихвите и тогава да го видим, срам за българския съд, може би е чакал да му се дадат пари , не ги е получил и свички видяхме какво се получава, това е българския съд - корумпиран до дъно

на съдиите да им таковат-жените,дъщерите и внучките!!!

Дъщерите и внучките с какво точно са виновни??? Май е по-добре някой да публикува името на съдията, издал такава "тежка" присъда. И ако имахме граждарско общество вместо да се възмущаваме във коментарите към новината щяхме да се вдигнем на протест срещу тази и много други прояви на малаумие...

Поне напишете юридичско издържано новината. Не се казва "2 години условна присъда с 4 г. изпитателен срок ", а "2 години лишаване от свобода с 4 г. изпитателен срок". И вземете обяснете на обществото какво означава това, защото ме съмнява колко от прочелите новината го разбират това. Просто се интерпретира грешно. Според мен е добре хората да са запознати и да си обогатят знанията. Колкото до присъдата и самото деяния - не желая да ги коментирам, само пожелавам на никой да не му се случва.

Искам да го чуя с думи прости - ще лежи ли наистина в затвор и за колко време? Не е зле да направиш едно добро разяснение кое какво значи, изглежда си в час с нещата, мисля, че ще е полезно..

Ако в рамките на тези 4 г. изпитателен срок не извърши друго престъпление, НЯМА да лежи! Съмнявам се, че ще устиска толкова, но при всички положения трябваше присъдата да е ефективна и доста по-дълга.

Какво се правиш на интересен, всички са наясно какво означава тази присъда, няма да ставаме юристи, за да можем да четем вестник - достатъчно ги има в Русе, благодарение на РУ....

Как може условна присъда за изнасилване на 14 годишно дете? Тези съдии, дали присъдата имат ли деца? Затова ще продължат изнасилванията, защото няма наказания. Щом е насилил 14 годишно дете, трябва да му дадат най-малко 20 год. ефективен затвор. Нещастници - и изнасилвача, и съдиите. Слагам ги едно към едно - престъпници.

От правосъдието може и да е избягал, но няма къде да се скрие, когато се върне баща й от Германия и брат й от Дания. Ще се хвърчат ножове и не се знае ...

Що за правосъдие е това? Провалянето на цял един човешки живот само толкова ли струва? За такова престъпление - същото наказание, дори само няколко месеца в затвора ще му стигнат(а и на съответните лица да го накажат подобаващо)!

А не допускаш ли, че въпросната14-годишна може да е била доста отракана (така да се каже) и животът и да е бил провален (в твоя смисъл) доста по-отдавна?

Подкрепям мнението ти, защото, да наистина е възможно. Другото, което е никъде не се споменава кой е подал жалбата за извършеното престъпление

Еми съдията му се щяло и на него да потопи чушката в 14 годишна, та е влезнал в положението на изнасилвача. По-добре косатки да ни управляват.

Ненормални изроди са изнасилвачът и съдията. Кастриране и затвор - това трябв да бъде наказанието.

Условно? За изнасилване на малолетна? Тоя да не е циганин, че да е над закона?

Ха, много ясно, че всичко е мангалска история от маалата.