5 г. затвор за зъболекар за палеж на 3 коли

Пловдивският окръжен съд осъди на 5 години затвор зъболекаря Александър Господинов за палеж на три коли през 2013 г.

Обратно в новината

Коментари - 5 г. затвор за зъболекар за палеж на 3 коли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Luna0102

Тоз да не ти е зъболекар, че ако го погледнеш не така както иска няма да ти остави зъб в устата. В България друго може да няма, но психично болни дал Господ.

значи за 20 000 щета лежиш в затвора 5 години, а за милиони си стооиш на свобода ...... Българиооооооо!

СЪДЕТЕ УБИЙЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.....НЕ ЛУБОВТА

KaiRen

Каква ЛУБОВ, бе булка??? Дали и оня, със шкодата, е бил в тройка с тия двамата?

И за раздалите милиарди от КТБ ще има присъди АМА ДРУГ ПЪТ СТАВА ВЪПРОС ЗА НЯКАКВИ СИ 4.2 МИЛИАРДА

Ами няма и 5.

кое е справедливо бе ненормалници? 5 год.затвор ефективно за стета от 20 хил. лв. , а фалирала строителна фирма на семеиство мошеници, която завлече 5-6 души с по 200.000.- лв . се ражождат и двамата на свобода и наглеят, че няма какво да им се вземе и всики пием само студена вода от 3 години и пластаме десетки хилди за безсмислените дела на тупата и корумпирана българста съдебна система с вероятност да си вземем парите следващи век !? поните ли на колко осъдиха ставииски, когато уби едно момче и остави на легло в кома друго момиче - и двата под 20 годишни - в катастрофа предизвикана от него в пияно састоъние"!!?? нисто - у с л о в н а присъда ! позор! я да видим сега какво сте оцъдт и на пияния полизаи , които премаза бебето в количка в селото краи приморско , и които е рецедивист ??? ба#ти и дарявата! нма такава гавра ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тичай да инвестираш пари в образование !!!

5г.затвор за палеж на стойност 20 000лв,а за убийство или условно или нищо,е НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.

то си е убийство на ... автомобил :) (нещо не ни е жал за МБ)

Присъдата ми изглежда справедлива. Друг е въпросът, че присъдите за убийство с твърде леки.

Справедливост според библейските принципи е да се ОТПЛАТИ за нанесените щети (не на държавата, а на ЖЕРТВИТЕ). Изобщо не трябва този човек дори да стъпва в затвора. Трябва да плати + процент отгоре (като обезщетение) и после да продължава да работи, а не да му провалят живота. Така го осъкатяват, страда българската икономика (една работна ръка по-малко), страда данъкоплатеца(ще го издържаме в затвора) и НЕ СЕ ОБЕЗЩЕТЯВА ИСТИНСКИЯ потърпевш съразмерно. Правото ни е толкова далеч от библейските принципи и заради това виждаме затвори за леки престъпления и убийци на свобода.