Пребит бизнесмен почина след 40 дни в кома

58-годишният бизнесмен Георги Рогачев, който беше пребит от роми в карловското село Розино на 14 септември, е издъхнал вчера в УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Пребит бизнесмен почина след 40 дни в кома | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моите съболезнования на семейството на убития. Дано убийците да гният десетилетия в затвора! А сега в селото трябва всички цигани да ги наврат в миша дупка. Къде е полицията, къде са представителите на държавата?

Ако нещата продължават така... или ще има възстание или ще стане като в Южна Африка след 10тина години.. Там чернилките убиват бели за добър ден.. ако си на неподходящо място.

А тези, които сега се придумват като годежари и още не могат да направят правителство и да започнат да РАБОТЯТ вече и за държавата /защото те за себе си вече "заработиха" по една заплата/, ТЕ няма ли най-после да покажат някаква РЕАКЦИЯ по тези брутални убийства на БЪЛГАРСКИ граждани! Още е пресен случая в Розино и вече има друго убийство в ловешко село! Къде са сега протестърите; къде са троловете да обясняват, че комунистите и комунизма е виновен; къде са напористите журналисти и медии да покажат ПОЗИЦИЯ, а не само отразяване на събитието срещу тлъста заплата; къде са българските мъже по места- майстори на ракийката и салатката; къде сме ние, изгубените в мрежата, къде..."къде си вярна ти любов народна" Някои ще кажат, че този цитат е отживелица и ще е прав, но пък иначе няма живот, а тотално разложение....

Най-етнически толерантно ще заявя следното: Ако не отделим навреме душите на българите от индийски произход от нехигиеничните им тела, съвсем скоро няма да ни има. Българин от български произход.

"Не може да се убива в 21 век жив човек с мотики и лопати .... а да се вади автомат Калашников и да се стреля може?!

Може да не харесвам Русия но за едно и правя евала както каза Путин Малцинства при нас няма има Руснаци който не му отърва в Сибир Докато ги тритираме като малцинства и турци и цигани и не знам какви ще има проблеми щом иска българско гражданство е българин! Ще ползва Български език! И ще спазва законите на Държавата ако не му отърва знае къде е турската граница.........

ами доживот да лежат...пребили са човека както преди 100000 години, но иначе ние сме хуманни и нямаме за тях смъртна присъда...писна ми от тази сган!!!

бог да го прости човека. Съболезнования на близките му. На циганите им трябва втори Арлин Антонов от Пазарджик. не смееха да стигнат по-далече от махалата. Срам и позор за тази държава е всичко!!!

Трябва всички да работим за интеграцията на малцинствата и тогава подобни инциденти ще са изключение. Нека прочетем хартата за правата на човека и да не забравяме, че малцинствените общности трябва да бъдат подкрепяни и социализирани съгласно международните норми. За случилото се са виновни българите, че за 25 год. не успяха да се впишат в ромския етнос. Въпрос на време е БГ да стане част от великата османска империя на Ердоган паша. Затова е редно да се отнасяте с малцинствата така както бихте искали след време да се отнасят към вас.

Кажи ся колко парички взимаш от фондацийката?? ММмммм?

Искам да стана циганин, какво трябва да направя,... може би документи нещо, а? И аз искам да имам само права, без задължения, ми така де! Тогава няма да си плащам тока, водата и данъците, на доктор ще ходя безплатно, ще пооткрадвам туй-онуй без да ми държат сметка и отговорност. На изборите ще съм Цар, ще ми плащат за да гласувам за да объркам всички мечти на етническите българи. Само ще ям и ще пия до насиране и ще слушам циганска музика до среднощ с надути децибели - ех че КЕФ!

циганите убили комуниста , който иска циганите ни да са такива , ей връща се нали

Сбогом бате ГОШО

Катуница номер 2 ?! Ко чакат месните. Мангустите само от това разбират....

Имам аз една идея и за нея аз копнея. Имам аз една мечта , ци-те на кайма !!!!

Посоката. Грешна е била посоката. Сигани във въздуха няма. Във въздуха се стреля само по сватби, а не, когато срещу теб има сигани. Работата е била на кантар - или в затвора или в гроба.

Докато не почнем след такива случаи да трепем наред няма да се оправи работата !

Заедно с убийците-цигани, в ареста трябва да са и шефовете на местната полиция, щото явно не са си на мястото. Крайно време е да вземем правораздаването в собственоти си ръце. Няма държава, няма декватна власт! Вижте ги и сега - правят си разни среднощни седянки и никой не го е грижа за обикновените хора! Затова, рано или късно ще се появи новият Хитлер!

Само ми дайте власт и ше видите...На циганите Хитлер ше им се стори като другарче от детската градина !

тези двама мръсни цигани трябва да бъдат осъдени да работят до края на дните си.не трябва да ги вкарват в затвора.само тежък къртовски труд.никакви права,те не ги заслужават.

Аз мисля,че след като няма държава и държавност,крайно време е народът да вземе и да се справи сам с тази циганска напаст.Не може да храниш една общност,да я обличаш и издържаш,да и плащаш консумативите,че дори да им слушаш скандалните шумотевици и разпри,а тя да ти се отплаща с убийства и заробване от корумпирани властници,идващи на власт единствено с гласовете на тази паплач!По долу има доста примамливи предложения за справяне с положението,като напалм до бухалка!Трябва сериозно да се помисли върху проблема,защото за тази паплач не важат общочовешките закони и педофилията и те се плодят като плъхове!Циганизацията на държавата ни напредва с невероятни темпове ивече е време за възмездие!

Значи напалм минава, а сапун - не. Да ви е.а и цензорите скапани!

Уважаеми скинари, не ми ходете само по дерби мачовете, а тръгнете из провинцията и раздайте правосъдие, което няма да дочакаме от държавата.

Къде са тия ве, на мач ли са! Като пребият някой гей, започват да се правят на голямата работа. Страхливци!

На мачовете са щот ги поят,хранят и им дават немалко кинти ...

КАТО ЧЕТА ЗА ПОДОБНИ ЗВЕРСКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СИ СПОМНЯМ ЗА ЕДИН ЧОВЕК С МУСТАЦИ И ЗАПОЧВА ДА МИ СТАВА СИМПАТИЧЕН.АКО ПРОДЪЛЖАВА ТАКА ЩЕ СЕ ПОЯВИ НЕГОВ КЛОНИНГ,В ПРИРОДАТА НЯМА ВАКУУМ.

Аман от тези паразити! Скапаната ни държава с алчните управници и карат нас, българите, да се чувстваме като изгнанници в собствената си родина. СРАМ И ПОЗОР !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ДОКОГА ????????????

А ти ходи ли да гласуваш?

Ходих. Лошото е, че нещата няма да се променят. Едни и същи хора продължават да крадат. Като имаше почти година протести, промени ли се нещо? За съжаление - не.

За всички ци-ни трудова повинност на тежки национални обекти.Продължителност 3 гогиди !!!!

И след това -задължително по 1 работна смяна в в Топлофикация !!!

Неее, у въгледобивните мини докато изпукат там

Хубаво е да си циганин, днес в България! Ядеш и пиеш на корем, тока ни безплатен, пък ако ти се ще или ти е скучно може да убиеш някой роб, от тия белите дето те издържат!

Кога българската държава ще защити българите от наглите, безнаказани паразити - циганите? КОГА???

българската държава ... има ли я, няма ли я ... мислеше си Моканина (по Йордан Йовков)