Собственици продават джамия в Пловдив

Собствениците на някогашната Ташкюпрю джамия в Пловдив я обявяват за публична продан, съобщи адвокатът им Надежда Димова, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Собственици продават джамия в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никакво присвояване! Настоятелството да си намери пари и да си (от)купи "старата - нова" джамия!

Задаваш си риторичен въпрос - "защо дира им угажда и пуска манипулирана информация. Знае се защо" - защото DIR-а е на ДПС,затова!

Пак се пишат глупости! Преди `89 година беше хлебарница и се продаваха закуски и хляб. за какъв склад с какво преустройсто се говори..............

Незнам защо се чудиш в дира ако напишеш нещо против мюсулмани ,турци, етнически партии,права на малцинствата всичко се трие

и защо малоумният редактор е сложил снимка на най-голямата действаща Джумая джамия ???

Това са имали, това сложили. В действителност, доколкото схванах, става въпрос за тази на "6- ти септември", срещу дома на младоженците.

ТОВА Е СГРАДАТА НА КРЪСТОВИЩЕ БУЛ.6,СЕПТЕМВРИ И УЛ.ЦАР КАЛОЯН! ДЖУМАЯ ЖАМИЯ Е НА 7 МИН.ПЪТ. ИМА СЛАБО ГРАМОТНИ БРАЗИЛЦИ НО СА ДОБРОДУШНИ!

Пишеш глупости и хората без да се замислят слагат плююсове.СНИМКАТА Е ТОЧНА.

Пак идиоти пишат новините, без капка познание по история: Купена 1939 и "Заради началото на Първата световна война". Каква първа световна в 39та? Това е втората световна , ако искате да е в първата отидете назад във времето и я продайте 1914.

I pak idioti chetat .