Русе става безопасен велосипеден град

Кампания "Русе - безопасен велосипеден град" организира сдружение "Вело-Русе" с подкрепата на общината и сектор "Пътна полиция", съобщиха от местната управа.

Обратно в новината

Коментари - Русе става безопасен велосипеден град | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заглавието на новинката няма общо със съдържанието - с една акцийка на смешници Русе става "велосипеден град"...

A аз реших, че са опасали града с велоалеи хах

Нито един позитивен коментар. Браво Община Русе. Продължавайте все така напред. Всички коментирали негативно - Вие дами и господа, какво направихте за да промените нещо? Или това не е ваша работа? За това плащате данъци навярно? Хайде със здраве...

на общината. То няма маркировка из целия град, няма тротоари или са заети от Лафките, няма автобусни спирки дето да се скриеш, няма осветление по всички улици инъче имаме два паяка дето не спират да рекетират шофьорите уж спрели неправомерно поради липса на изградени парко места, които са задължение на общината, защото всички плащаме данъците си. ПОЗДРАВЯВАМ ОБЩИНАТА С ПЕСЕНТА ДУПКА ДО ДУПКА РУСЕ. Пропаднали улици, пропаднала управа, а в интернет само ги хвалят за СЛАВА! Господа от вас нищо не СТАВА. Идете да видите на Разград спирките са с изгледи от града, хората поне рекламират града си, а ние листовки за велосипедистите.

Теб ти е проблем заблуждаващта рекламата на общината или какво? Смяташ, че русенци не виждат какъв е града и твоя светлост трябва да ги осветли? Аре у лево или при джигитите в Разград, ако те влече толкова

абе тия лудили са какъв велосипеден град тук е пълна мизерия няма тротоари нормални за вървене те за колела ми говорят смях или рев незнам

Пътна полиция няма ли да си намери по-смислено занимание - например, да попази малко пешеходните пътеки. Няма ден без произшествия с жертви. Какъв велоград е Русе - къде може да се кара свободно колело, освен в парка?!?!

Май във вашия град един велосипедист осъди КАТ за неправомерен акт за движение с несъобразена скорост. Четох го скоро някъде и се смях с глас.

"велоалеята" от Дунав мост до КТМ. За една година не са минали и десетина велосипеда. То е и невъзможно без слизане и тикане на доста места. Ама се усвоиха едни 80 000 лв. Тази година може да се отпуснат 100 000 лв. пак за същото трасе, защото вече е съвсем неизползваемо. И пак да се усвоят.

Велосипедистите са циреите на пътното движение - и в градовете, и извън тях! Велосипедите на 99% от тях не са оборудвани според ЗДП, 99% от тях не знаят какво пише в него, поне 60% от тях се движат неправилно по уличното платно, включително и на пешеходните пътеки.По-възрастните , вече недочуващи и недовиждащи, смятат, че другите трябва да ги пазят и щъкат като хлебарки между колите.Младите , още мислещи, че морето е до колене и че всичко което лети се лапа, са същите!. А КАТ почти не им обръщат внимание.

бла-бла

То в Русе навсякъде има пешеходни пътеки, никой никого не блъска на пешеходна пътека(КАКТО ДНЕС), НАВСЯКЪДЕ ИМА УЛИЧНО ОСВЕТЛЕНИЕ РАБОТЕЩО И ЗАТОВА ТРЯБВА И ВЕЛОСИПЕДИСТИТЕ ДА СА ВЪВ РЕД.........СМЯХ,СМЯХ И КОМЕДИЯ......УЖАС

Такива помпозни заглавия само Ви смъкват авторитета! Разбирам, че за Русе или добро или нищо - ама огледайте се другите какво правят ако не можете да измислите Вие нещо!

А според мен каквото и заглавие да сложат от Дира, пак ще е на светлинни години напред от "мисленето" на досадните дир-коментаторчета, хаха

Е - неможе автомобилите постоянно с пуснати фарове , а велосипедистите да никнат като партизани от всеки ъгъл без фарове и без жилетки. Нека има правила и за тях!