Скулптор иска Музей на социализма в Пловдив

Паметници от времето на социализма 20 години лежат забравени в покрайнините на Пловдив. Скулпторът Жорж Трак поиска в града да има Музей на социализма.

Обратно в новината

Коментари - Скулптор иска Музей на социализма в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жорж Трак /що за име е това всъщност?/ първо да разбере, че комунизмът е осъден така, както и нацизма!Комунизмът е престъпен! Комунистическата партия уби в България 200-300 хиляди българи и унищожи държавата ни. Затова, ако Жорж иска да прави такъв музей, то той трябва да носи име като например "Изкуството" при тоталитаризма , "Комунистическо "изкуство"... И първо да сложи в този музей Альошата, руския войник, който стои над града и ни внушава, че ТЕ, УБИЙЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ са още тук. ДОЛУ АЛЬОША! Това е България и там горе трябва да е АПОСТОЛЪТ или Светите братя Кирил и Методий, или може би основателят на държавата ни. /Май нямаме държава.../

" /Май нямаме държава.../ "- с такива като Вас абсолютно сигурно!

Жалко комунистическо зомби с промит мозък! Хайде да възстановим паметници и имена на улици от периода на хитлерофашизма, от 500-те години на "турското присъствие"! Тези 45 год. социализъм са най-мрачните в българската история - българи са малтретирали, затваряли, избивали БЪЛГАРИ!!! Тази мрачна страница не трябва да се затваря, но да се съхрани там, където й е мястото - в учебниците, в книгите, във филмите, в музеите, а не по улици, площади, паркове... Да се направят музеи на това псевдоизкуство в непосредствена близост до лагерите на смъртта - Ловеч, Скравена, Белене... Пък нека червените зомбита да ги посещават, да им се кланят, да ронят сълзи по "прекрасното соц. минало". Аз съм го преживял и съм тотално отвратен!!!

Комунизмът е много по-лош от фашизма! Концлагерите са рожба на болния мозък на "чичко Ленин". При фашизма съществува частна собственост, възможност да пътуваш по света (макар и ограничена) - можеш да избягаш от него, ако не ти харесва. При комунизма има изходни визи (?!), открити листове, жителство, тотален контрол...

Абсолютно съм съгласен! А Жорж е комунистическа подлога която живя в чужбина когато никой нормален човек не можеше да иде на гости на роднини в западна европа - така че да мълчи и да благодари че е жив а не да се обажда въобще за каквото и да било !