Оставки в ББЦ-Пловдив заради депутата Баракова

Ръководството на ББЦ в Пловдив подаде оставка заради номинацията и избора на Ана Баракова за народен представител.

Обратно в новината

Коментари - Оставки в ББЦ-Пловдив заради депутата Баракова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вий пък сте много убави!

Гледах "интервюто" с въпросната вече депутатка когато пътуваше до София с Д. Найденова!?!! Шашнах се от простотията и липса на мироглед от тази преподавателка!!! Но все пак - да и простим тя е от ББЦ!!!/макар че заяви "независимост" в 43 НС/Боже опази ни от поредните простаци в НС???!

Оставки за това, дето не са научили правилно ромите от Столипеново, че кръста е само в квадрата вляво, а не се повтаря в кръгчетата в дясно на номер 13.

В случая, тази- Ана Баракова, няма вина че са я избрали нея.А и интересно, какво ще прави тоя адвокат- Дяко Дяков в парламента, и то в групата на ББЦ. Мутрите от затвора ли ще пуска ??? ....като се има предвид , кои са спонсорите на Бареков.

Браво на пловдивчани....

sx69

Бареков, Баракова... бе все тая

Като не можаха да я принудат да се махне и освободи място за удобния кандидат, сега я копрометират с всички средства. Как преди изборите ставаше за това място, а сега не? АКо не сте я искали - да не сте я слагали в изборната листа.

Гледах я по Нова Телевизия при Диана Найденова и ми направи изключително лошо впечатление, за съжаление ни управляват такива като нея. Дори за учител умственият й багаж не стига, за Народното събрание да не говорим.

самият бареков дали става за европейски депутата калина малина защо и тя напусна доста хора се разбягаха от ббц

Е това не го разбрах! Ако наистина мислиш, че един учител трябва да има по-малък "умствен багаж" от един депутат , трябва сериозно да се замислиш!!! Същото се отнася и за тези които са ти дали плюсове!!!

Две хубави очи нищо не обещават те.Кривогледа тъпа патка такива в парламента са поне 200 човека избрани с купени вотове.

Май всички от ББЦ са по погрешка в НС, впрочем с най-много изхарчени пари както за евровота така и сега , докога, подавайте си оставките пари нема действайте !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Уродливото в случая е, че въпросната дама е избрана с вота на избирателите на ББЦ, които очевидно са разчитали много на нея, щом от 13. е стигнала до второ място. Веднага след избора тя се отказва от предизбирната платформа, заради която е избрана, и се представя за "независима". Следователно кого освен себе си ще представлява тя в НС? Тя дори не е обявила новите си "политически възгледи", а едно в публикувано интервю говори за цвета на косата си, мода и т. н. Тук имаме абсолютно незаконно подменяне вота на избирателя!

Доказателства съм сигурен, че няма. Интересно е дали има основания за страх и да твърди че има тормоз и натиск. ;)

Щом е " абсолютно неподходящ кандидат " защо сте я предложили в листата бе тъпани ? Гледам вие сте си я предложили ..... защо предлагате неподходящи кандидати ? май вие сте неподходящите ....

А де? И аз това искам да питам, ама кого?

А защо не погледнете нещата от друг ъгъл: Защо мислите, че кандидатите преди нея са по-качествени хора? Като слушам Бареков какво плещи е ясно, че не разполага нито с качествени юристи, вероятно изобщо няма икономист, а и лекар. Иначе все някой щеше да го спре....

Никой не казва, че тези преди нея са "качествени" освен... те самите. Ако не ставаше дума за родния ни парламент, а за някое жълто риалити, щях да се смея от сърце на глупостта на всички замесени. Но, за съжаление, става дума за хората, които с действията (или бездействията) си ще управляват и моето бъдеще! Иначе - всички са кухи, та дрънкат! Най-много дрънка лидерчето им, разбира се... европейският политик Бюреков (не случайно е бюреков - разбира той на баницата от мекото и на работата...)

Това ви е наказанието за купените гласове, кауни!

не кауни пълни БАСТУНИ са ббц

Само се замислете що за хора и политица са, щом още от първия ден започнаха да плюят по своите. На Боко номерата

Като е "изключително неподходящ кандидат, защо е номинирана?!? Хак им е! Като че ли Бареков е много подходящ.

Щом тая кифла е завършила биология в пловдивския, НЕ МИ ГОВОРЕТЕ ЗА НЕЯ! ИМА ДОСТА ТАКИВА И ТО АКО МОЖЕ ДА СЕ БРОЯТ ЗА МЪЖЕ, които с подлост и низост да заемат добра работа са готови на всичко! Пример: Маринчо Маринов от едно хасковско село, завършил биология в ПУ, но началник с 1300лв заплата, и купища държавни благинки! Пази Боже сляпо да прогледа!

Да и онези подписали нам. квоси , ако бяха се навряли в Парламента направо щяха да са Б отбора на европейският такъв . Такова политическо ръкоблудство трябва веднага да се патентова , като изключителен продукт преди някои да го е откраднал

Много пловдивски дудуци има тук. Жената има в пъти повече акъл от вас. Такива хора трябват, а не майнаджии далавераджии.

Тая само като е погледне и ще разбере колко струва, без да знае, че е завършила....... за учителка/селска/, без да говорим за прическата, за тоалетите, за маниерите! ЖЕНА БЕЗ ДОСТОЙНСТВО, ЖАДНА ЗА ВЛАСТ И ПАРИ!

може да сте прав. Смущава ме едно , обаче- отношението на "целокупния народ" към българските учители. По-отрицателно от това не може да бъде.Защо, госпожи и господа ?!?! Нима вашите деца са родени всезнаещи ? Нима България не страда от това, че образованието и учителската професия е подценявана?!?! Искате можещи и знаещи млади хора и след това сериозни професионалисти, а не си задавате въпроса, че те СЕ ИЗГРАЖДАТ в училище и университета - ако отношението ви към тези институции е толкова отрицателно, нормално те да не могат да се справят и да бъдат винени за всички последици, които ни връхлитат от страна на управляващи, меРИНджеи и подобни . когато Образованието (истинското !!!!) се върне в България и има почит към труда на учители и УЧЕНИЦИ , тогава ще има и промяна .

щом може такъв като Бат Сали що да не и тази, то цирка е пълен да вземат и овчари в парламента.иначе изхода е или масово българите да емигрират ,да се гръмнат или да вземат пушките и това е.

Не вярвам вече някой овчар да се цани в парламента - хората си имат достойнство - 9 сетпември отдавна мина!

За сетен път се убеждавам, че за Дира работят неподготвени хора, които не знаят какво значи нещо да накърнява доброто име. Ако някой сам с постъпките си вреди на доброто си име, наша ли е вината ако пишем за това? Ако една нераждала жена има мераци да води организация с название някакви си майки, пък било то евро или рома, не е ли смешно? Ако си се вмъкнал в парламента поради явна нефелност на изборния закон, това не е ли признак на нисък морал? И ако по този повод се спомене името Мая Манолова, без каквито и да е епитети към него, за обида ли трябва да се смята, че някой е назован с името му във връзка с неговата дейност?

Не познавам г-жата, не съм гледала интервютата - не ме вълнуват вече българските така наречени политици, заете защо. Но все пак да ви попитам - нима тази г-жа Баракова е по-лоша от бат Сали, или от ненормалния Бареков, или от Лютви Местан? Едва ли. По-добре г-жа Баракова отколкото лудидия сидеров и останалата гнусна банда депутати.

Простичка е,доста простичка за такъв пост!

то пък в народното събрание умник до умник- като поченеш от пеевски-болен сидеров-местан-бат сали......

Тази персона от женски пол има също толкова акъл в главата колкото и председателя на ББЦ, смятайте :)

това раковоцтво за какво си мисли чеса покадарни от нея това е избора на народа *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ТОЛКОВА МИ Е СМЕШНА ТАЗИ ГОСПОЖА С НЕЙНИТЕ ИЗЯВИ ,А СЕ ПИТАМ И КОЙ ИМА НЕОБХОДИМОСТ ОТ НЕЙНИТЕ ИЗЯВИ ПРИЗНАНИЯ !ТОВА ЖАЛКО ИНТЕРВЮ КОЕТО ВИДЯХ И ПО - КЪСНО ЧУХ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА МИ ПОДСКАЗВА КОЛКО Е НЕЗАВИСИМА И ОБЕКТИВНА НАШАТА ТЕЛЕВИЗИЯ И ОЩЕ ПОВЕЧЕ КОЛКО НЕЗАВИСИМА ЩЕ Е ТАЗИ ЗАВИСИМА ГОСПОЖА !!! ЧЕСТИТО ВИ ПЛОВДИВЧАВИ ДЕПУТАТКА !!!!!!!!!!!!!!

Всички те чухме. Спри да крещиш. Ходи си вземи паричките от дудука.

Верните партийни подлоги останаха вън. Давай смело маце.

Тия цървули за кой се мислят. Много са подготвени

КОМЕНТАРЪТ МИ НЕ Е ВЪОБЩЕ ЗА СКРИВАНЕ ЩЕ ГО ПОВТОРЯ!!! НА 150,10,2014Г СЕ ВРЪЩАХМЕ СЪС СЪПРУГА МИ ОТ СОФИЯ .НА СВЕТОФАРА НА ШЕКЕР МАХАЛА ВИДЯХ ДА СЕ ВЗЕМА ИНТЕРВЮ ОТ ТАЗИ ГОДПОЖГА КОЯТО ПО КЪСНО УСТАНОВИХ КОЯ Е. ТАКА КАТО Й ВЗЕМАХА ИНТЕРВЮТО СЕ ПОСМЯХМЕ СЪС СЪПРУГАМИ ,ЧЕ ТОВА Е ПРОСТИТУТКА ОТ ШЕКЕРА ЗАЩОТО ТАМ БЕШЕ ТЯ ОПЕРАТОР И ИНТЕРВЮИРАЩА. ТОСПОЖАТА БЕШЕ САМА НЕ ВИДЯХ ВЪОРЕЖЕНА ОХРАНА ИЛИ КАВАТО И ДА Е БИЛО.НАЛИ ТВЪРДИ ,ЧЕ Я Е СТРАХ. ТА В КЪСНИТЕ НОВИНИ ВИДЯХ ТАЗИ ПЕРСОНА И ОБЪРНАХ ВНИМАНИЕ НА СЪПРУГА МИ ,ЧЕ ТОВА Е ТАЗИ КОЯТО СМЕТНАХМЕ ЗА ПРОСТИТУТКА ПО - РАНО ПРЕЗ ДЕНЯ ,А ТО СЕ ОКАЗА БЪДЕЩА ДЕПУТАТКА И ПОЛИТИЧКА КОЯТО ЩЕ МИ КОВЕ БЪДЕЩЕТО!!!!! И СЕГА КРЕЩЯ ПОМОЩ ЗА БЪЛГАРИ ОТ ТАКИВА !!!!!!!!!!!! ДА СЪВЕТВАМ ДЯКОВ И ВСИЧКИ ИМАЩИ ОТНОШЕНИЕ КЪМ НЕЙНАТА ПЕРСОНА И НЕАДЕКВАТНО ПОВЕДЕНИЕ ДА Я СЪДЯТ И ДА СЕ НАПРАВИ ПСИХО ХАРАКТЕРИСТИКА !!! ТОВА ЛИ Е НАШИЯ ПОЛИТИК ,ДЕПУТАТ И УЧИТЕЛ!!! КАКВО МУ Е ЛОШО НА КОМЕНТАРА МИ ? ТОВА Е ЦЕНЗУРА !!!!

И какво й е изключително неподходящо за парламента? Май това, че сигурно не може да лъже и краде.

Трябва ли и нея да чакаме да докаже, че може да лъже и да краде?

Логично, след като и врътнаха кранчето, за тази партия да премине в купчина независими депутати е просто въпрос на време. А страхливият и лидер, точно както и страхливия червен съсел, се скри в една брюкселска дупка...