Затвориха Маман Сара - учела на любов и децата

Шуменският районен съд днес осъди известната шуменска жрица на платената любов Сара Сандова (47 г.) на 11 месеца затвор и 2500 лв. глоба.

Обратно в новината

Коментари - Затвориха Маман Сара - учела на любов и децата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мадам Сара, явно не е издьржала на динамичния ни живот. Да се смее ли човек, да плаче ли. А пандо да обясни как в миналото като всеки е пазил жена си, сестра си и дьщеря си народьт се е оправял и сняколко бардака. Истината е , че пуберите до голяма степен копирта глупости от филмите. 12-13 годишни, че и 17 в миналото не са смеели и да си мислят за секс, а бащите им са изкарвали секса с един пердах от главите. Просто моральт е под всякаква граница. Сексьт стана стока и поддьржа огромна индустрия-порно списания, секс белыо, секс играчки. И след като е стока се предлага и купува. Да не би преди няколко години всички да не луднаха да си купуват хранителни добавки или хапчета от водорасли. В миналото народьт ходеше до Румьния да си купува полилеи и сьдове от цветно стькло. После излезе модата на четива за кармата, после Супа за дущата, след това тенджери Цептер, после стана модно дамите да ударят по едно бриджле седмично, после да си извадят по някое и друго ребро. Ами тя човешката глупост край няма.

Екзекутираха и последното човешко удоволствие.

Kato q nqma Madam Sara bqgaite pri RiPP 6te vi obsluji za 1 lv i to dobre

Maman Sara prezident!!!!

Evala na jenata Poznavam sina i poznavam NArgiz li4no makar i da sam na 18 tova koeto napraviha Ne e redno,zashtoto za 2 leva 4ovek si polu4ava udovolstvieto ami sq kato go nqma dali nqma da izgori nqkoe devoi4e , a ako e va6eto q pomislete predi da pi6ete?!

МЪСТИИ С МАСТИИТЕ НЕ Я ЗАЩИТАВАИТЕ

V Bwlgariya samo kurvite ne se pritesnyavat ot deistvitelnostta.

Мисля, че по-скоро бих хвърлил камък по тебе. Доста си тъп...

Живота и не се е стекъл, ами тя си е била родена курва, ти да се беше научила малко да познаваш хората за толкова години.

едно малко провинциално селце като Шумен много мразим когато дървени сувенири от горубляне и подгумер дават такива квалификации. първо си вижте вашите брантии. щото в шумен тия са по апартаменти а в софия на околовръстното

Евала на тази сладурана.За 2 лв.секс.Кьде ще намериш за тези пари такива услуги.Завидела и е конкуренцията.Не може да е друго.

Това ако не е цирк, и подигравка то незнам за каква толкова прословута интелигентност на българина става дума въобще. Ние не сме за W.C., а изобщо да не става дума за ЕС. Няма нищо лошо в цялата работа като идея в бизнеса на МАДАМ, ама май средствата й са кофти.

Това ако не е цирк, и подигравка то незнам за каква толкова прословута интелигентност на българина става дума въобще. Ние не сме за W.C., а изобщо да не става дума за ЕС. Няма нищо лошо в цялата работа като идея в бизнеса на МАДАМ, ама май средствата й са кофти.

Да идеш да си направиш кефа при една проститутка не и може-съдят ги и ги пращат по затворите. А Вальо Топлото, Маджовци и Маргиновци си се разхождат на свобода и си купуват вили и строят хотели. Да ви пикам на държавата.

Гледай сега кого осъдиха. Голямото чудо... 6 души се ебали в нейния апартамент, та 11 мес. затвор и 2500 лв глоба. Горката жена! А да видим тогава за нашите политици, бизнесмени и депутати колко затвор трябва и колко лева глоба?

БРАВО НА ДАСКАЛИЦАТА!!!!!!!!! ДА ПРАВИ ЖЕНИЧКАТА С ТАЗ МАЛКА ЗАПЛАТКА И ГОЛЕМИ ВАКАНЦИИ????РАБОТИ ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗА НЯКОЙ ЛЕВ!

Още една китка в нашата градина...

Е ми нали е учителка,нали все нещо трябва да научат.Да беше станала сексолог.Няма какво да се лъжем.Светът са крепи на един к..р.Всички дружно се е..т.Това е.

Занимават народа с простотии, да му отвличат вниманието. Какво толкова е наравила жената, май никого не е принуждавала нито да проституира, нито да консумира, нито да плаща непосилни сметки. А тези дето разграбиха държавата и с по 2-3 убийства си ходят на свобода необезпокоявани... ту зъб ги боли, ту гастрит им се появил...

Ако я карат така,ще останем без миски и без манекенки.

След наркотиците най-печелив е бизнеса с проститутките и затова няма закон в България някой от високопоставените другари лапа яко но не К.Р а кинти

pARVO ISKAM DA SE IZVINA, CHE POSHA NA LATINITSA - NIAMAM DRYGA VAZMOJNOST. AZ SAM UCHILA SAS SARA V RUSKATA GIMAZIA V GR. V. TARNOVO. MISLIA, CHE V 10-TI KLAS TIA NAPUSNA GIMAZIATA I SE VARNA DA PRODALJI V SHUMEN. BESHE MNOGO INTERESNA, S EKZOTICHNA HUBOST. INTELIGENTNA I DOBRE VAZPITANA. LICHESHE, CHE E OT DOBRO SEMEISTVO. JALKO, CHE TAKA SE E STEKAL JIVOTA I. SAJALIAVA ZA NIA.

УЗАКОНЕТЕ СИ ПРОСТИТУЦИЯТА А НЕ КАКТО СЕГА ЯКО ДА ПЛАЩАТ НА КУКИТЕ ПРИ ВАС НИТО Е ЗАБРАНЕНА НИТО РАЗРЕШЕНА ПРОСТИТУЦИЯТА ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА ВСЕ ЕДНО ПОЛУБРЕМЕНА ЖЕНА СМЕШНИЦИ СТЕ ВИЕ БЪЛГАРИТЕ ! ВСИЧКИТЕ ЗАКОНИ СА ВИ ТАКИВА!!!

УЗАКОНЕТЕ СИ ПРОСТИТУЦИЯТА А НЕ КАКТО СЕГА ЯКО ДА ПЛАЩАТ НА КУКИТЕ ПРИ ВАС НИТО Е ЗАБРАНЕНА НИТО РАЗРЕШЕНА ПРОСТИТУЦИЯТА ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА ВСЕ ЕДНО ПОЛУБРЕМЕНА ЖЕНА СМЕШНИЦИ СТЕ ВИЕ БЪЛГАРИТЕ ! ВСИЧКИТЕ ЗАКОНИ СА ВИ ТАКИВА!!!

Исус Христос е казал: Който от вас се смята за безгрешен, нека пръв хвърли камък по мен! Е, хайде, давайте. Хвърляйте камъни по жената! На мен пък тя ми е СИМПАТИЧНА (не като визия разбира се)

Ама, къв презрял поглед на изтъркана проститутка имааааа... ква преподавателка, къв университет! Гнус, пийпъл, гнус!

малееееееей.Най-посл осъдиха някого.

Долу ръцете от жената. С тези ниски цени не е могла да ви бутне, затова я преследвате. Гадове!!!

Zashto ne i hvarlite edno zdravo ebane a samo ezicite si cheshite kaputi dolni!

NA KADE OTIVA SVETA!

има и други учителки, които си иэкарват прехраната така

Шумен загуби много!!! Кой ще отваря сега очите на децата? Но предлагаше евтини и достъпни услуги и нямаше пари да си плати на полицията. Сега Нощния бар ще е без конкуренция, цените ще растат...и децата ще са сексуално неграмотни...

Според мен проституцията трябва да се легализира и регламентира в България!

Tazi sushtata Sara ot staria zavet li e? Bulgarka s takova ime niama! Тя и цялото им семейство са с азербайджански произход. А това, което е казала дидка е напълно вярно.

TAZI E VELIKA MADAMA!!!

На мен ми беше съседка. Майка й, лека й пръст, също беше преподавателка в ШУ. А сестра й е някаква фолкпевица, казва се Наргиз. Много се шокирах, като разбрах всичко това.

tia deto pliuvat sigurno ne se ebat?dran dran,do tasi bedna i velikodusna gena li opre bulgarskoto ,,pravosadie,,mi dezata kato ne 4etat knigi i samo ra4kat is kuputrite kak ste se nau4at da se 4ukat.hvala na takiva trugeni4ki,ne satvor,medali trebva da im davat!!!

I az ia iskam za president ili pone za deputat.

Ке аз съм се научил от ръчната гимназия как стават тия работи. Пък и в последно време има доста медицински филми дето ги показвати тия работи. Е та тука има една колежка, само че чудя как да я изпраскам.

Познавам роднините на Сара. Майка и Белла Мусаевна беше разкашен човек с богата обща култура, както и баща и. Сестрата Наргиз/фолк-певица/ е също преподавател по руски език и английски език. Мога само да кажа, че е много добра учителка. Но мога да кажа също , че има и жилка в нея от сестра си, тя отива само на много по-тлъста цена и то с политици, които уж и помагат да издаде касети и дискове. Тя е тарикатка. Но иначе помага на децата на Сара.

А за едно питие дето се продават, или за возене ? Жената са си я осъдили. Какво я тормозите.

И да злобеете, и да плюете - от това нито ще ви стане по-леко, нито ще ви вдигнат заплатите, нито жена ви/мъжа ви ще стане Клаудия Шифър/Джордж Клуни... Сал тази радост ви остана - злобата и псевдо-морализма. Незадоволените физиологични нужди могат да доведат някои представители на съвременната агресивна и неориентирана младеж до психологическо напрежение, жестокост и престъпления, за разлика от криво-ляво (и евтино) задоволените. Много прав е хубав - вземете се в ръце. Вашите деца са покварени по рождение - в тях бушуват хормони, независимо дали го желаете или не, и за ужас на т.нар. морализатори. И вместо да отделяте време да си приказвате с тях, да ги предупреждавате и да ги учите на разни неща, плюите курвите - така е най-лесно...

Сега вече ще се оправи държавата.

Спал съм и с по стари.Нема страшно! Щом висшистите го удариха на проституция какво да кажем за неграмотните ромки?

Моля не ме бъркайте с 33) и изтърканите му комунистически лафове.Че тая ако е за доживотна присъда,Овчо,Станиш. и другата сган за каква присъда са-за пращане на Юпитер ли?За каква Невена дуднеш не знам,ама трябва да знаеш,че непорочните душички са ходили при мадам Сара,а не обратното.Като има търсене има и предлагане.А на Шуменския университет Ахмед Доган му е доктор хонорис кауза.

жалко за момиченцето й! от сега го обрича на жалко съществувание.... кой позволи на тази жена да роди дете?!? Абе mmm какви са тези фашистко-китайски идеи? Какво сега, да прокараме идеята някой да разрешава и забранява на хората да раждат ли. Май някои хич не мислят когато пишат.

Егати и държава смотана - за двойно убийство 8-години, а тука почти эа нищо година .

Нагона, който има във всеки един от нас е нещо лошо. Секса е нещо лошо! И по стар социалистически, или още по-стар религиозен морал, сме си заровили главата в земята и се правим, че такова нещо няма. Съответно и производното на секса, като проституцията е нещо много лошо. Ето така се проявява лицемерието на обществото в едно малко провинциално селце като Шумен! Не правят сметка, че техните собствени подрастващи тинейджъри на 14 години, отиват да стават мъже там. И, че техните бащи които сега можеби, сега са съдници, навремето ех само как им се е искало да постъпят по същия начин. И какво се вглеждат в горките войничета, които винаги са били длъжни на обществото да му работят на ангария, я да изчистият каналите при наводнение, я да спасят живота на някоя стара лицемерна религиозна баба от затрупаната и къща. Но когато отидат същите тези войничета на проститутка, о не това е нещо лошо! Или можеби на принципа Ами какво ще кажат съседите, какво ще кажат лелките, а най вече какво ще кажат старите баби. Морал или по скоро провинциално клюкарско лицемерие. Лошото е, че цяла България е един огромен провинциален Шумен! Айде сега , плюйте!!!

Тука какво се правите на ударени?Проституция има откак съществува човечеството.Даже не трябва да се обявява извън закона(стига да не е насилствено скланяне към проституция). И всички знаете че днешните младежи съзряват сексуално по-рано.А обществото в света морално запада.Затова нищо чудно няма че 12-13 годишни са се ползвали от услугите на вертепа й.Не казвам че тя не е виновна, то толкова млади да приема, кажи го деца, хем майка станала, трябвало е да откаже.Но като разсъждавате и осъждате що ли за човек трябва да си за да си продаваш тялото, поразсъждавайте и затова що за скот трябва да си за да се възползваш от това, да даваш пари за едното сношение.