Марешки обжалва ареста си, бил обект на агресия

Собственикът на верига аптеки Веселин Марешки е бил обект на агресия преди да бъде задържан в сряда вечерта, обяви адвокатът му, който обжалва 24-часовия арест.

Обратно в новината

Коментари - Марешки обжалва ареста си, бил обект на агресия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тоя, всеки уважаващ себе си съдия би му дал десетина години само заради външния вид. Ей, няма отърване от тия мутробизнесмени!

дя-до

Тъпите ченгете никога няма да се научат какво се прави при арест. Една бланка не могат да попълнят.

Малии,тоя си е чиста мутра,бе

Да взимаме и да се махаме всички от тази страна и да останат само те тук. Даааа, но няма пред кой да се правят на велики, няма от кой да крадат. Затова сме нужни - за публика и дойна крава. Да им гледаме простотиите и да плащаме данъци. Ай сиктир от простотия вече - хората живеят нормално по света нас ни занимават с мутри и селяци още.

къф е тоз магарешки????

ам кав мачалник на магаретата е явно.виж му муцунката само.

Още помня пъпчивата му току-що надрусана муцуна докато се подминахме в една варненска дискотека. След проверка от мен стана ясно, че си е употребил ,,бял прашец'' закупен от нощен дилър, зачислен в този район....за какви аптеки, за какъв кандидат-кмет, за какви 5 лева говорим, бе хора????

ами като си го проверил и там каквото си установил защо още тогава не си го затрил.явно те е почерпил или ти е много мил.

Ама той и Костадинов е голямо,много голямо л..но,селяк и същия "новоизлюпен"политик като тъпия Марешки...И той извадил телефон,и той снимал,а как лъже-е-е,майко мила.Не за първи път!Боклук до боклука,майно льо!Смешници!

Господин Марешки БРАВО! А вие вулгарни мръсни тролове --- не се ли наситихте вече с омраза??? Не знам какъв е за вас Марешки, НО ТРИ ГОДИНИ КУПУВАХ ЛЕНТИЧКИ ЗА МЕРЕНЕ НА КРЪВНА ЗАХАР --- С АПАРАТ И ПЛАЩАХ НА ЕДНА ПОМАШКА АПТЕКА --- ПО 60 лв. ЗА 50 БРОЯ---КОГАТО В ГРАДА НИ --- МАРЕШКИ ОТКРИ АПТЕКА --- ГИ ПЛАЩАМЕ ПО 40 лв !!! Така е и за всички лекарства в аптеки Марешки--- ЕТО ТОВА Е ЧОВЕКА БИЗНЕСМЕНА МАРЕШКИ !!!! О, завиждат му мразят го за човечността--- му точно тия,които са отворили алчна паст бързо да забогатеят от човешкото болно здраве!!! А тия общински съветници, които нищо не вършат само получават огромни заплати --- са особено нагли и високомерни!!! Позор ще е ЧОВЕКА МАРЕШКИ, който ПОМАГА НА МИЛИОНИ БОЛНИ БЕДНИ БЪЛГАРИ --- ДА БЪДЕ СЪДЕН, ЗАРАДИ НЯКАКЪВ ХРАНТУТНИК - СЪВЕТНИК!!! БЛАГОДАРИМ НА ЧОВЕКА ---ГОСПОДИН МАРЕШКИ --- ЗА ХУМАННОТО ОТНОШЕНИЕ КЪМ НАС БОЛНИТЕ!! ПИША ТОВА ОТ ДРУГИЯ КРАЙ НА БЪЛГАРИЯ !!! НЕКА ОНИЯ ОТ КРИТИКУВАНАТА ОТ ЕС --СЪДЕБНА СИСТЕМА--ДА НЕ СЕ НАХВЪРЛЯТ НА ТИЯ ,КОИТО ПОМАГАТ!!! Замълчете гадни алчни тролове комунистически!!!

Г-н Българин, търси първопричината. Кой и какво е г-н Марешки в случай не е важно, важно е в качеството си на какъв е представил фалшиво пълномощно в центъра за обслужване на клиенти на Енерго-про и е завел екипа да спира тока на хора с които няма контакти. Понеже е Марешки и му е позволено всичко така ли? Пак с фалшиви документи ли си закупи имоти в гр.Варна!? Не случайно жителите на града/кореняците/ не гласуваха за кандидатурата му за кмет на града. Има си закони, след като се съди семейството и съда се произнесе на кого е имота, ще си получава наема. За момента е мъжа, а дамата която кляка на Марешки да си пусне жалба.

А, не се притеснявай, като фалира тази другата аптека и остане само на марешки - пак ще си ги плащаш по 60 лв, даже може и по 100 да ги плащаш. Вместо да се правиш на толкова праведен, защо ти не отвориш аптека и не ги пуснеш тези лентички на 20 лв? Даже направо ги давай без пари. Тогава вече всички ще ти кажем - евалата.

как може тази маика да те роди толкова голям тапанар да лижеш задника на магарешки

Боклук мръсен! Къде си Круме!!

той е ДС , което значи недосегаем

Даже и да забогатее, магарето си остава магаре...

А когато го затворят, започва да реве...

Марешки че е говедо, това е ясно. Ама какъв е този полицай, да не е запознат с промените в закона? Цялата ни работа е такава...калпава

2 РПУ - никога с нищо не са запознати

Абе каква 1 год .Този миризливко трябва да влезе в затвора поне за 10,при всичките му нарушения/купуване на гласове,строителство на самия плаж ....и т.н./.НО прокуратурата и съдът отново доказаха,че за парите няма закони.

кои в потурландя ще осади потурмагарешки.ако това стане аз от морски ще се обрежя и прекрастя на потургорски.вива потурландя.

Ами "осАди" го ти като си толкова възмутен и ако си ербап приведи присъдата в изпълнение.Проблема е ,че само ревете като вдовици в тая сиротна България .

що ве гатев ами ти няма ли да плачеш за този хубавец поплачи ще ти олекне ама от кратуна салзи не излизат а само за информаця аз си плача ама далеч от потурландя защото ревах ревах и осазнах че и това не помага затова ви напуснах и базикам тикви като тебе.

Нещо не разбрах... Нали Марешки счупил главата на съветника, а не обратното. Еи тия във Варна може да осъдят бития като нищо. Както каже Марешки така става там...

ялко за балгаря с тя мутри ка то магарешки! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Марешки е тъпа свиня, видът му е на животно, на мутра!

Явно това е портретът на "преуспелия" българин в днешно време!

не се пише Марешки а Магарешки,оправи си правописа потомък на паисии

Prav si. Priyatno sam iznenadan tche mozhesh da otsenyavash heshtata, vapreki tche si prof.esor (profesorite sa po printsip megaambitsiozni selyani).

jingiby

Вероятно този психопат е бил жертва на собствената си агресия, като си е ударил от скука два-три пъти главата в стената....

Ето това е елита на България-ВИП персоните. Да бяха го поканили в Биг Брадър, че да видим дали нямаше да им дават храна. Това са нашите бизнесмени. Затова в България тази дума ,,БИЗНЕСМЕН" е мръсна и се приравнява на мафиоз, бандит, мутра, и т.под. Няма какво да се сърдят за определението тези, които се имат за такива. Като го видиш този по улицата и чуеш приказките му и видиш държанието му каква асоциация ще ти дойде в главата и с какво ще го оприличиш. Ако има анкета сигурно сигурно повечето ще пишат бандит, мафиоз, затворник. Дали ще има и 2% на които ще им замяза на бизнесмен. Те се чувстват извън закона и са с мисълта, че всички им са длъжници и по низши. Е за полицаи, съдии и прокурори има право да ги подценява, да ги мачка и командва защото вече ги е купил всички и може да си ги унижава, както си иска. Тези магистрати-съдии, прокурори, уж са учени, умни и печени, а се оставят на такива с незавършено основно образование да ги командват и манипулират. И не само в този случай, в този град а изобщо в цялата държава е така. Дали има не купен и некорумпиран съдия и прокурор у нас??? Не вярвам!!!

Plamen

Империята Марешки е силна,поради многочисленото множество болнави и немислещи Б.Е.Пийте си хапчетат и си носете новите дрехи.Аре със здраве!

Бат Боко ще го оправи

Само видът на тъпата мутра е достатъчен за да те накара да се издрайфаш. Ето такъв е "елитът" в смачканата ни родина.

Ами като няма вече мъже така ще е. Само роби има в държавата. Създавайте си сдружения и отряди по интереси, които да защитават накърнените ви права и достойнство.Или ако ви стиска сами се оправяйте. Тоя питекантроп а ,ако ме засегне ще го запаля жив барабар с копоите му. КАЗАХ !!!

Той си прави направо Магарешки работи.

олигарх номер 1 , хайде кой е две

Типична нагла мутра. Все още помним къжата на плажа, която никой не можа да му бутне въпреки абсолютно очевадното нагло погазване на закона. И какво стана - нищо - показваха го по телевизията няколко пъти и какво от това - къщата сигурно още си е на плажа.

Марешки да го вкарат в затвора докато не е направил по-голяма глупост.

Кой, кой ще натрови остро мЪгарешки с олово, или пак ние да свърим работата!

Марешки има кинти да си купи една дузина съдии и прокурори. А бития общински съветник ще изчезне беследно след време.

Марешки има 300 милиона - ще купи цялата съдебна система във Варна и ще бъде оправдан. Сидеров за удар срещу полицай вече една година си живее необезпокявано

Сега ще уволнят полицая в отмъщение на тая ТИМаджийска мутра Марето... Бягайте докато можете!!!

Те, затова, полицаите не смеят да реагират, защото хоп проверка, хоп виновен, хоп кофата с мастилото, та да си помислят следващият път на къде да гледат, а истинските виновници винаги излизат сухи от водата и си веят байряка безнаказано

Аз имам съученик който работи за тим та от него знам че милицията не ги пипа като покажат картата на ТИМ... Нещо се надпреварвали та знам от 1ва ръка :)

Ей тоз ни е местния чорбаджия, а ние сме овчиците

КОЙ Е ТОЗИ МАРЕШКИ? НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ,ЧЕ СЪД НЕ ГО ЛОВИ . КЪЩАТА НА КАБАКУМ НЕ Е СЪБОРИХА /ЗАЩОТО Е НА МАРЕШКИ/ . АКО БЕШЕ НА НЯКОЙ ДРУГ ....ПОЗНАЙТЕ ? каму ли сега

На каква агресия е бил подложен Ярешки?Да не би,да са искали,да го колят,бе!

Айде бе, един път поне ни направете кефа да го окошарите за годинка!

Абе пускайте го направо, няма кво да харчите пари на вятъра, то резултата ясен още преди да е станало.

да го пускат по-скоро преди да ги е осъдил той тях...