Инфекциозна болница ще изолира заразени с Ебола

Инфекциозна болница в София има възможност за изолация на контактни или заразени с Ебола, ако има заболеваемост, обяви директорът проф. Татяна Червенякова.

Обратно в новината

Коментари - Инфекциозна болница ще изолира заразени с Ебола | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупавият българин с един грип не може да се оправи, какво остава за по-сериозни зарази! Ей сега бях на кино, майка с две ужасно кашлящи деца беше в салона на прожекциа на анимационен филм! Простакеса! Този народ си заслужава съдбата!

За съжаление доста започнаха да ни подготвят за случаи с ебола, което ме навява на мисълта, че скоро ще се появят такива болни и у нас.

Te в Германия не могат да се преборят да спасят болни с ебола, но тук ще се подготвим и екипите начело с опитни професори ще се справят:)

Искам само да вметна, че хората от инфекционна болница не са забелязали, че преди свалянето на екипите(ако въобще разполагат с подходящи) те се дезинфекцират в специална стая.

Тя инфекциозна болница не може да се предпази от самата себе си, камо ли пък от Ебола...

Абе, то стигне ли се до там, пиши ни бЕгали!!!!

Смешници!!! Какво представлява инфекциознната болница - БАРАКА ОТ КЪДЕТО И ДА Я ПОГЛЕДНЕШ. ПРИ КОЛАПСА НА ЗДРАВНАТА СИСТЕМА БОЛНИТЕ ОТ ЕБОЛА В БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАВИЯТ САМИ С БЯЛ ЧАРШАВ И САМИ ДА ПОЕМАТ КЪМ ГРОБИЩАТА КАТО СИ НОСЯТ И КРЪСТА!!!

Трябва да има изолатор за комунисти .....

Много сте смели на думи. Дано не се стига дотам!!!

Тия предатели като нищо могат да ни првърнат в приют за заразно болни срещу пари. Дано не сме обект на ново предателство.