23-годишен блъсна и уби пешеходец във Варна

Пешеходец на 51 години загина, след като бе блъснат на кръстовище във Варна, съобщиха от пресслужбата на полицията в крайморския град.

Обратно в новината

Коментари - 23-годишен блъсна и уби пешеходец във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТЪПЪНАРИ, ЗНАЙТЕ - НЕЗНАЙТЕ КАК Е СТАНАЛО, НО МНЕНИЕ ИМАТЕ

До края на живота си да не седне зад волан и това е най-малкото, което трябва да му се случи.

Табелата "край на Варна" е на магазина за коли Hyundai след което може да си караш 90+10км/ч без да си нарушил нищо. Точки 1,2,3,4,5,6 до 13 са оборени само с едно изречение. Въпросния проблемен уастък е от бензиностанция Лукоил до Петрол. Който не е разбрал учасъка свети обаче зветва и изгасва в неподходящ момент. За сведение ня всички разбрали вече е коригиран проблема и светва и изгасва заедно с другите лампи. На 3 обаждане се падна съвсем друга операторка и ме нахока, че зак сега съм се обадил, а не лятото. Ами то лятото проблем няма въпрос на астрономия. Ама какво учат в съвремените училища нямам идея. Е кой сега е глупак ?

Време е неграмотните писания да не се публикуват.

Целият ни град е осеян с дупки. Продължението на Пирин например трябва да се взема с кола на зиг-заг, за да оцелееш - ти и колата. Възможно е и нещо такова да се е случило. Човек не трябва да е краен в оценките си, докато не се изясни истината.

Не знам дали в случая е така, но ми прави впечатление, че водачите на мерцедес, ауди и бмв се смятат за по-така и не спазват нито знаци, нито ограничения на скорост и са страшно не толерантни на пътя.

как пък само на бмв, мерцесед и ауди са така? Щот пък тия със служебните баничарки не карат като бесни в кварталните улички със 70, и по главни пътища и магистрали даже не можеш да ги стигнеш !!!

дето звънка на 112 за глупости знаците след разклона за Я Хуниади по "магистралата" са: 1. че пътя става с три ленти 2. указателна табела за експериментален участък на пътната маркировка 3. Хотел и Сервиз 4. премини от ЛЯВО или ДЯСНО (входа на сервиза 5.Бензиностанция и кафене 6. пак бензиностанция с указателна табела за разстояние 7. Жълта табела със знак за опасност и ограничение 100 км (въпреки че никъде нямаш разрешение за повече от 50 тъй като не си излязал още от града) 8. Забранителен знак за паркиране 9. Знак за вериги (малко странно място за този знак) 10. Указателна табела 1000 м до разклона за летището 11.Указателни табели за Аксаково , Албена, Добрич Мотопфое,Балкан Срар, Калиманци 12. Хлъзгав път , ограничение 70 км при сняг (пак не го разбирам ощене сме излязли от табелата Варна) 13. Най-сетне дойде ред и на табелата магистрала след входа от към летището. Ако искаш обори ме, ама ти си нарушител

Табелата "край на Варна" е на магазина за коли Hyundai след което може да си караш 90+10км/ч без да си нарушил нищо. Точки 1,2,3,4,5,6 до 13 са оборени само с едно изречение. Въпросния проблемен уастък е от бензиностанция Лукоил до Петрол. Който не е разбрал учасъка свети обаче зветва и изгасва в неподходящ момент. За сведение ня всички разбрали вече е коригиран проблема и светва и изгасва заедно с другите лампи. На 3 обаждане се падна съвсем друга операторка и ме нахока, че зак сега съм се обадил, а не лятото. Ами то лятото проблем няма въпрос на астрономия. Ама какво учат в съвремените училища нямам идея. Е кой сега е глупак ?

E тази празна рамка в момента е табелата за начало на магистралата https://link човека може да си кара 130 км/ч

Някои хора се правят на много знаещи и пишат 100 реда а още не са наясно за какво е този тел. номер -112. Не обръщали от там внимание на сигналите за уличното осветление във Варна!? Този номер е посреднически за връзка на някой човек, който се нуждае от някъква помощ. Било то медицинска. Било то за съобщение за престъпление или пожар. А не да приема оплаквания за уличното осветление и най малкото да го коригира. Имате си сигурно във Варна община, която трябва да вземе отношение, ако са и пратени сигнали.

Ами малко си в грешка! Това пише на сайта на Дирекция Национална система 112 Ползвайте телефон 112 в случай на внезапна реална заплаха за живота, здравето, безопасността или имущество, като: и дават пример. В това не влизат сигнали за неработещи сфетофари обаче спокойно може да се обадиш за грешно работерщи и създаваши опасни ситуации такива.

Много си запознат със "правата" си ама караш с повече от 100 на участъка който има ограничение , нали? Това че участъка е с размерите на магистрала, не ти дава право да караш бързо. Ако спазваш ограниченията, няма да ти е проблем изгасването на осветлението

ДОКОГА ЩЕ ИМ ПРОДАВАТЕ КНИЖКИ НА ТАКИВА, КОИТО НЕЗНАЯТ КАКВО ПРАВЯТ НА ПЪТЯ!!!!!! ДОКОГА?!?!?

Докога пенсиите ще пресичат където и когато им падне. Нещо повече ...пред офиса ги гледам, как бягат от пешеходните пътеки и се тикат да преминават баш където не трябва, баш на червено ...ходят и викат "ела вълчо изяж ме" ...а после шофьорите виновни. Трябва да хвърлят боб в колата и да гадаят кога пешеходеца ще спазва правилата и кога не!

Докато и ти станеш пенсия и докато и теб те убият.

Във Варна осветлението е под всякаква критика. Отделни участъци се светват и угасват кога им скимне на часовниците. Нямащи нищо общо с зазоряването и здрача. Въпросното място тънеше в мрак 07.00, а се съмва някъде към 07.20. Такива участъци има много в града когато минаваш от осветен към към тъмен очите не могат да свикнат и дори да караш с 20км/ч може да ти налети някой с черни дрехи на предното стъкло. Фрапиращ случай е средната част на отсечката към летището изгася изведнъж всеки ден в 19.05 както си караш със 100 и изведнъж се озоваваш в мрак виждайки само червени светлини от стоповете на съседните коли. Объркването е тотално. На всичкото отгоре тогава народа масово отива на работа на летището след 23.00 нито има самолети нито има такова голямо движение така, че осветлението не е наложително точно в този участък. Но да го изгасят в 07 и в 19 направо си е гавра с шофьорите. Този проблем е от миналата година, а на 112 направо нехаят и не разбират същността на проблема. Поне 5 пъти са обещавали , че ще сигнализират където трябва. Друг проблем е, че кварталните улички са осветяват с едни български лампи които светят 2 мин после 8 мин изстиват, за да могат пак да светнат. Било тъй щото били най евтини при търга. Има една общинска фирма Пандора те пък сменят само лампи на които им укажеш точно коя искаш ако не си упоменал съседната дори и да не свети не я сменят.

Chefo77

Я си напишете телефона, за да Ви звъня всеки път след 23.00 като каца самолет ... да видим дали няма самолети след 23.00.

Казцат ама никой не слиза или да се качва в тах. Проблема е в 19 защото освен, че има много посрещачи има и много хора да отиват на работа. След 21.00 каквото и да каца отсечката до летището не е натоварена до 06.30 заранта. Ако искате града да тъне в мрак и да се трепете добре трепете се.

Наистина не ти разбирам проблема, защо си мисля че говориш за участък с експериментално осветление и ограничение на скоростта. Ако не си забелязал, Магистралата ти започва след входа от кръговото на летището, до там имаш ограничение. с две думи НЯМАШ ПРАВО ДА КАРАШ СЪС 100 КМ/ЧАС В ОКАЗАНИЯТ УЧАСТЪК Заради такива като тебе стават белите....

А бе тя почва там където си казал ама знака за край на населено място е 2 км по-рано, така че карането с 90+10= 100 си е законно от всякъде. Стига някой да не се прави като тебе на въдворител и да предизвика верижна катастрофа.

Нали хвърлиха около милон лева, за да накичат камери навсякъде уж за наша сигурност! Да вземат да прегледат записите, а не да изказват само хипотези. ...или камерите не работят?

Под 25 годишните са виновни за 80 процента от катастрофите.

Възрастта не е обезателен показател. Моето мнение е че 65-70 годишните шофьори са по-опасни

Грешиш, и то много.

Завинаги да се отнема правото да управлява МПС. Утре може да сте вие на мястото на убития.

Чакай бе, погреба жив човек! Не се знае ония как е излязъл, какво е станало...

Да...а ден по-късно може ти да си на мястото на шофьора дето някой му му се хвърля на капака!

има хора първа смяна работят, а шофьора си е бил пиян от кръчмата и да си понесе отговорността, но ако е бил със скъпа коля няма да стане

Да не е бил някой клошар? В 5:30 внезапно да излезеш на пътя... Ясно, че и шофьорът е бил голям "майстор" щом на празна улица убива човек, но може да е излязъл измежду паркирани коли - тогава няма шанс.

Убиецът е Т. С. с "Мерцедес" на 23г. (не разбрах от другите сайтове дали Т.С., "Мерцедесът" или и двамата са на тази възраст). Убитият е "изкочил внезапно" на кръстовище и рабира се там няма паркирали коли.

Бяха отцепили района тази сутрин към 7 часа и не се виждаше добре, но оня явно е карал зверски, щото жертвата беше счупила прозореца с главата си...

Бях свидетел как блъснаха една баба с около 20км/ч и потроши стъклото, че и останаха и коси и кожи в него и на всичкото отгоре летя 3 метра във въздуха бабата преди да падне и да и се размине само със счупен крак и тук там срязани кожички. Така, че това не е гаранция.