ГЕРБ: Етем е виновна за бедствията и нещастията на хората

Наводненията в страната от последните два дни, трагедията на хората в областите Пловдив и Пазарджик и причинените им материални и емоционални щети, доказват още веднъж престъпното бездействие и неспособността на министър Емел Етем и служителите в подопечното й министерство да изпълняват служебните си задължения.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ: Етем е виновна за бедствията и нещастията на хората | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кадъната Етем е полит-комисарката на Меди Доганов. Тя казва това, което той премълчава, но си мисли. Но общо взето всички от обкръжението Доганово са тъпи и необразовани и не могат на две магарета сено да разделят. Много често, когато им се задават неочаквани въпроси, на които не са наизустили предварително отговорите, изпадат в доста конфузни ситуации. Затова и гонят и малтретират репортери.

Бих си позволила да комөнтирам думитө на г-н Какавидов,чө такова,дөто пикаө клөкнало,н става за министыр.Г-н Какавидов,профө ниама пол.Оштө по малко моралыт.Изказван Ви можө да быдө опрөдөл& като дискриминаҹион това нө ө бөлөг на ҹивилизованост издава ориөнталскиа Ви манталитөт.Апр човөшка ҹивилизаҹ остава всө оштө на това примитивно ниво на развитиө,точно заштото водөшто начало в нөа до сөга ө било мыжкото.Колкото до г-жа Өтөм ,та ө точно толкова кадырөн министыр,колкото Кабил ,Чакыров или коыто и да ө от бандититө на ДПС.

Отпуснете им повечко средства за крадене !

ОБЩИНИТЕ БИЛИ ВИНОВНИ-НАЛИ НЯКОИ ТРЯБВА ДА ИМ ДАДЕ ПАРИ.ЕМЕЛКАТА ДАДЕ ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ НА РАЗНИ ЗАРЗАВАТЧИИ ДЕТО НЕ РАЗБИРАТ НИЩО ПАРИ ПОДЕЛИХА СИ ГИ С НЕЯ И КОРИТАТА В СЪЩОТО СЪСТОЯНИЕ-3-ТО ГОДИНА.ЕТО ТИ ЕДИН ОТ ОБРЪЧИТЕ НА ФИРМИ НА БОЯНСКИЯТ ДЕБИЛ-САРАЙ.ХОРАТА ПСИХЯСАХА ЗА КЪЩИТЕ СИ - ГРЕХОТА Е

ТАКОВА КЪДЕТО ПИКАЕ КЛЕКНАЛО НЕ СТАВА ЗА МИНИСТЪР НА БЕДСТВИЯТА НИТО ДЗА МИНИСТЪР НА ПОЖАРНИКАРИТЕ.

Емел Етем е просто кукла на конци,ако не беше нямаше да е в ДПС.Не се сърдете на жената,тя е една кръгла нула подредена от Ахмед да трупа богатството му.А че български народ отдавна няма е факт,има просто хаотична паплач!Последната крепост на християнството е мит,тук живеят бездушни плъхове!И хора като Сопола могат да си правят в България каквото си искат!А Емел е бел кахър....

Казвате защо медиите спят.Ами вие още ли вярвате в свободата на словото и печата? В Бг основните телевизии са собственост на мафията,лумпенизират ни умишлено,представят ни нещата така,сякаш най-важното в Бг живота е какво става в техните предавания,шоута,или някакви музикални конкурси !!!Там предаванията стават все по-пошли,и по-низки! Това си е кич-култура,която планово ни налагат,за да не виждаме реалните неща в живота,и да не питаме много-много.И трите основни телевизии,по време на избори са добре впрегнати да правят скрита или явна реклама на кандидата на мафията,и измислено оплюване на опонентите им.Няма да споменавам имена на ТВ,или отелни предавания (смятам,че интелигентните хора са видели това).А на другите им желая здраве,да се радват на музиката и песните,и напомпените цици на изпълнителките,на прекрасните шоу-та кото ги рекламират..! Не искам да говоря неща от реалния живот,че те и без това са натоварени със задачата,да обяват такива за психично болни..-:( Сами не виждат колко са жалки,а изглежда за тях не е важно,ако си дръпваш по стотина милиончета,(и дори милиарди)но е много важно за държавата ако някой е участвал в лек пътен инцидент (и то без никакви последици)..! Нямам думи просто!

всички министри и депутати до стената и разстрел. Стига са крали народа, нека дойдат и други да си напълнят гушките.Като бат Бойко,Воленчо/ненорм др.Народе време е да се замислиш здравооо....

Може и да е некадърна Емел Етем, но я идете в покрайнините на всяко населено мясо и около реките. Планини от боклуци. Така че не е виновна само Емел Етем. Не че я харесвам и защитавам.

Бат Бойко си дойде, и отново се появи някой виновник. Сега е Етем, вчера беше Овч., чакаме утре да видим кой ще е. Сигурно Искър-а и Владайската река са на територията на Пловдив и са почистени. В Банкя и там лилии цъфтят в реката. Ама той не е виновен. Виновни са все други. Само не знам кога ще се свършат виновните и кога ще дойде той и с вълшебната си пръчица да оправи всички ни.

ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ,ЧЕ НАРЕД С ПОГАНЦИ И МАНГАЛИ,ДЕДО ЦАР СЪСИПА МАСА ГОРА В РИЛА, ЯВНО УМЕЕ ДА СИ ПОДБИРА КОМПАНИЯТА- АРИСТОКРАТ...

не съм комунист и никога няма да бъда :)) Споменах за комунизма, за да намекна на падналите от Марс, които се цанят за министри или на някакви други служби, не знаят за какво става дума, незнаят какво да правят, поне да проверят как са се справяли предишните.

ГЕРБ-ерите са много нагли. Да не би Наводнението във Владая да не се дължи, в такъв случай, на неформалния лидерна ГЕРБ-кметът на София ББ?! Няма безгрешни хора, дори и министри, но трябва и мозък да се прецени, дали тези министри могат да са богове. Погледнете картата на Пловдивско и Пазарджик и вижте къде е наводнено. Ето ви и жокер: На Бунарджика има ли наводнение?! Или там Альоша пази? Оня ден пишеше, че над Белоградчик се излели порои, но всичко само измила каманака и толкова. Не ставайте смешни, ГЕРБ-оваци-юнаци! И най-големият философ не е могъл да реши всички проблеми на човечеството. Не се опитвайте вие, драги ми. Е, ако има някакви пари за наводненията, които са били потурчени, в смисъл прибрани по потурите, а не във връзка с етноса на министерката, това е друг въпрос... Ха със здраве! (Но пмислете и как българинът веднага намира тесните места-хора, които отдавна са си занемарили кирпичените къщи на село и живеят по градовете, сега искат да им се възстановят имотите и то без застраховка от тяхна страна...Да, ама не!)

ДПС защитават националните интереси, само не е ясно чии. Етем и Чакъров на съд. До кога ще ни се присмиват ехидно?

До българка 2 Нямам претенций да съм предложил най-доброто решение на проблема! не смятам,че това което предлагам ще реши всички въпроси. Но ако общините нямат пари за почистване на коритата,смятам че хората биха помогнали за почистването срещу възнаграждение във вид на дърва за огрев от изсечени върбалаци,

до Хамлет: кажи ми приятелю, кой и как може да срине тези тъпаци и безочливи търтеи ..., като виждаш , че нашенеца го е докарал до там ,да мисли само КАКВО ЩЕ ЯДАТ ДЕЦАТА МУ ТАЗИ ВЕЧЕР ?!? дори и за утре не му стига мисълта, та ... лошо !!!

Не разводнявай темата комунисте, става дума за друго. Хората са се съревновавали най-сърцато с прогнилия капитализъм, имали са и капчица морал. А сегашните са по-некадърни от необразован селянин (нищо лошо, даже напротив). Те като че не познават естествените природни процеси, като че ли са живели я в бункер, я в саксия. * ДПС обещавали на ромите работа и така ги карали да гласуват. Правилно, 10 лв. са за от ден до пладне. Работа си търсят хората. Ами Емел Етем да отвори работни места за почистване на коритата. Бе какви са тия дето ни управляват, недоумявам?!

НАРОДЕ, какво чакаш още?

Съгласна съм с всичко казано дотук-че ДПС и циганите са виновни за изсичането на горите,но най виновни са управниците че допуснаха ДПС във властта.Това да чистят деретата -тези дето са на социални помощи-добре,но съвсем скоро четох във форума ругатни по адрес на Масларова,която впрочем иска да направи точно това.А за наводненията от миналата година много добре си спомням как на турски семейства дадоха и построиха нови къщи и обзавеждане.Наскоро гледах възрастни хорица,които живеят все още във фургони.Как така помощите не стигнаха до тях?!Така както стана с волните пожертвования за Стражица например.

Дразни ме горделивостта на тази жена!А в същото време в кризисни ситуации минестерството и е пълен кенеф!И тя продължава да е нагла и нечестна!Лъже!Много лъже!

Ей, хора идат местни избори аз откъде да нахраня моите избилатели! От наводненията разбира се! Добре ще ми дойдат тия 27 млн., а дайте и една нова агенция да спретнем и там да се уредя моите хора на яслата. Айде със здраве пак да стане наводнение!

Има ли поне един от Вас, който да е наясно с нещата? Имам пред вид техническата част. За краденето и пищененето сте специалисти. На др. х ще му кажа само, че при комунизЪма имаше по-големи поразий, но и имаше ком. Печат. Т.е. Мълчание. Попитайте учените хора, махнете ги навлеците - предимно турци. Защо Ахм. Дог. окупира тези министерства? Куче влачи, диря няма! Мръсен, ехиден, долен, алчен, подъл, резняк, агент на ДС, КГБ и Анкара и кой знае на кого още. Този тип е по-добре охраняван от Буш. И го пазят всички: Царе, комунисти, псевдо десни, ужким националисти, цигански барони и измислени финансисти-престъпни преса, деПУТати и какви ли не. Ние си полайваме, а той открито ни се присмива зад ОБРЪЧА. Основният Враг на държавата е Ахм. Дог. И не е само той. Да ги махнем потомците на ком. фамилийте, царя и царистите, провалените демократи, летящите от партия на партия, кариеристите и некомпетентните, наглеците и мутрите и като се погледнем ще сме една шепа хора, изморени, измъчени, унищожени от по-горе споменатите. Надеждата е в младите, които сами са си организирали житието и битието. Но те пък избраха чужбина и с право. Далеч от нашенските Простотий.

Какво искате да се оправи, след като при доказани далавери в русенски села, където парите, отпуснати за отстраняване на разрушена от пороите инфраструктура бяха откраднати от кметовете-турци последните бяха дадени да съд. Съдът постанови: налага им се условна присъда и си остават на работните места. След всичко това, изнесено в медиите как искате останалите им колеги да останат без да се облажат. Те вече знаят какво лошо ги чака, ако прегрешат.

Защо не я махнат тази самозвана некадърна министърка??? Толкова ли са слепи всички политици? За един ден ли са в тази държава?В нощта след евроизборите Етем ухилена ехидно вървеше след Доган като сянка вместо да е там, където хората плачеха за имуществото, което години наред са събирали, и което поради некомпетентноста на една жена си отива пред очите им. За каква изборна активност можем да говорим след всичко това? За какво могат да претендират ДПС след като един интелигентентен и компетентен човек не могат да предложат? До кога ще търпим всичко това???

Тя рибата зимирисва от главата, нали така казва поговорката ни. Няма санкции за тези, които хвърлят боклуците си в деретата и коритата на реките. Няма санкции за министрите, които отговарят тези корита и дерета да се почистват. Няма санкции, за тези които раздадоха язовирите на своя електорат, за да може да се обогатява по-добре и да не поддържа тези съоръжения. Няма санкции за тези, които в чиите дълбоки джобове потънаха парите от предишното наводнение. Та тези санкции се предвиждат в закони, които твори Парламента, изпълняват се от изпълнителната власт, а прилагат от съдебната. Та всичко идва от това, че в тази наша държава няма закони. Всеки заобикаля и малкото закони, които могат да вършат работа. Та, хак ни е. Щом си избираме такива управници.

Защо да дадат 10 милиона за превантивни мерки, като могат да се откраднат 27 милиона за последствията, които така и няма де се от4итат, както оня мост, дето фирмата на ДПС уж го поправила, а то няма и грам бетон положен отново!!!

А случайно някой да си задава въпроса с какво са задръстени речните корита? В коритата на реките в София има толкова боклук, че ежедневно да се чисти няма как да се насмогне... Не са виновни само министрите, а и всички в България... Колко от вас, които са пушачи се замислят дали да си хвърлят фаса на улицата? Ако видя пушач да хвърля фас в кошче се питам какво му е на този човек...толкова ненормално изглежда. И е така с всички боклуци...

Стига с тоя комунизъм бе! Комунизъм в България не е имало никога! Обаче организация имаше.Тогава изглеждаше лудост, но ефектна. При нас имаше страхотно наводнение през 1963 г. Тогава изнесоха реката далече от града и направиха такова широко корито,че скъсан язовир не може да го напълни.Просто проблема изчезна за винаги.Сега едно дере не могат изчистят.

Емел Етем е цяло бедствие защото нищо не разбира от бедствия и аварии. Такива са и подопечните на нея. Молете се да не вали много - там е истината. Какво още трябва да се случи та тя да покаже за какво е министър, а не кукла която гледа на Доган като на бог.

И на лицето Б.Борисов като на бай Тошо са му виновни сушата, кишата и целия останал свят!

Кадъната ще гушне още че да има за децата бе!!! лелееееееее колко сме смотани, оставихме се кадъните да ни управлявят, БАБАБАР с фесовете! Е то бива бива търпение ама то нашто няма граници...

Защо не я махнат тази самозвана некадърна министърка??? Толкова ли са слепи всички политици? За един ден ли са в тази държава?В нощта след евроизборите Етем ухилена ехидно вървеше след Доган като сянка вместо да е там, където хората плачеха за имуществото, което години наред са събирали, и което поради некомпетентноста на една жена си отива пред очите им. За каква изборна активност можем да говорим след всичко това? За какво могат да претендират ДПС след като един интелигентентен и компетентен човек не могат да предложат? До кога ще търпим всичко това???

Целта на Емел Етем Тошкова не е да създаде организация за предотвратяване на бедствия и аварии. Нейната цел е да се създаде министерство, където тя да коли и беси. Да назначи стотици фесове и кадъни от ДПС и младежкото ДПС, които да получават огромни за държавата ни заплати и да ни се хилят нагло в лицето. При това без да свършат за две стотинки работа. Но пък за сметка на това да карат огромни джипове и луксозни коли. Не е зле да се порарзрови и в това т.нар. министерство и ще се види в чии джобове са отишли парите за помощи на бедствуващите райони.

До Бат Боянчо - Няма що! Голям умник!Страхотна идея - да се изсекат дърветата покрай реките! Но малко си закъснял. Защото вече ги изсекоха и отнесоха дънерите, а клоните останаха да запушват реките. Въпросът е на кого разрешиха да сече и къде. Около реки, в които водата и след дъжд е на врабчето до коляното. Вижте какво става в Кюстендилско. Реките ни заприличаха на канали - без зеленина , без свежест, без възможност да се стигне до водата заради няколкометрови диги. Започнаха при социализма да унишожават природата на България и сега с бодро темпо я довършват - инициативни глупаци като бат Боян.

Etem vi e vinovna za6toto e ot turski proizhod.. Glupaci... Ako sprete da si hvurlqte boklucite v koritata na rekite i torbite s bokluk ot prozorcite 6e se opravim... sled okolo 150 godini. Ej mrazq prostotiqta! Nqma tolkova pari 4e da se 4isti sled vas. I vinagi nqkoi drug da vi e vinoven. Poglednete si v dvorovete zadrusteni s bokluci. Ne vijdate li grozotiqta, koqto vuzpitava i decata vi taka??? Q se stqgajte da ne vi zatrupat sobstvenite vi l...na.

За какво ревете плачковци ? Стискате се за 10 лева застраховка, а искате всичко от държавата. Нали за по-тънко си изхвърляте сметта, автомобилните гуми и всякакъв битов отпадък в деретата и реките!

Наглата кадънора стартира навремето в Подкрепа,избраха я за конфедеративен секретар под натиска на Тренчев,а като идваше да обикаля структурите на Подкрепа първо ходеше в ДПС.

Сами сме си виновни,защото на избори гласуват само рязаните!!!Затов Ви призовавам на следващите избориГЛАСУВАИТЕ поне да ги изгоним тези турци от Българския парламент!Пък с нашите говеда от другите партии после ще се разправяме!!!!

До До До х, Прав си, няма друг начин.

Затвор!

Емел Етем не може и една свястна прическа да си направи ,ами е като луда в главата,а искате и да се справя с работата си.

та сърце, майко, не трае да гледа турчин, че бесней над бащино ми огнище: ...и що да плащам данъци за да ги крадат рязаните фесове....

Тая Етем .... не само да си подава оставката, ами да я държат отговорна за бедстващите хора! Гнус ме е като си помисля - ояли се една групичка тарикати, а на хората по 300лв. дават. Да й наводнят на нея къщата, да й бутнат покрива и да и дадат 300лв....Гадове мръсни!

Тая Етем .... не само да си подава оставката, ами да я държат отговорна за бедстващите хора! Гнус ме е като си помисля - ояли се една групичка тарикати, а на хората по 300лв. дават. Да й наводнят на нея къщата, да й бутнат покрива и да и дадат 300лв....Гадове мръсни!

Има ли друг начин да обясниш на индивидуалистичната овца, наречена българин, че сам си е виновен за положението и че само той може да го промени???

Turska i rabota.

И тя е един министър... Стане ли дума за бедствие или авария, Емел е първата, която се изпокрива и гледа да се спасява. Резил!!!

Абе,къде сте видели турчин да има акъл в главата си,освен за далавери и лесни пари???

Сори, ама работата на Емел Етем не е да чисти речните корита, които населението само засипва с боклуци. Работа на общината е да си поддържа хидротехническите съоръжения. Това включва да ги чисти и да ги охранява от хора, които си хвърлят боклуците там. Отново Бойко Борисов обвинява други за неща, които са негов ресор. Ако има злоупотреби в Агенцията, това е съвсем отделен въпрос.

Но в Балчик до входа на Двореца, Емелката прави основен ремонт на почивната си база! Нека добре си почиват за добре свършената работа в това райско кътче !!!