Нов бойкот на Велчев, НДСВ пак си е с царското име

За пореден път депутатите на НДСВ бойкотираха Милен Велчев, като не се отзоваха на поканата му да се срещнат късно следобед в четвъртък в централата на партията. Като какъв ни кани, питаха се депутатите.

Обратно в новината

Коментари - Нов бойкот на Велчев, НДСВ пак си е с царското име | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото Фердинанд Лисицата върна изнесеното до грам злато на България, толкова Симеон-Хасан ще върне крадените български имоти ! Ако ние, българите, не му ги отнемем. Преди това трябва да отнемем главите на гъзолизниците !

Огнян Герджиков е един от най-големите лицемери и позьори, които познавам. (За съжаление го познавам много добре.)Умира да се прави на благороден, но благородството му се изчерпва с ефектни жестове, лишени от всякакво съдържание. Той е духовно и емоционално кух, но успява умело да се прикрие. Страшно рафиниран е, невероятен артист и двуличник. До такава степен се е вживял в ролята си на чист, честен, благороден и добронамерен, че а-ха сам да си повярва. В действителност обаче не му стига класа, липсват му доблест и гражданска смелост, за да бъде на дело това, за което се представя. Двигатели на иначе безспорно ефектното му поведение са егоизмът, себичността, самовлюбеността и личният интерес. Създава впечатлението на много земен, разумен, свестен, човечен, но това е поза - майсторски отработена и талантливо представена пред наивната публика. Аз някога му повярвах и горчиво съжалявах. Не правете моята грешка.

Разпускайте се и спасявайте затвора ! А Негово Нищожество цар Хасан, ако е луд да идва пак тук. И Лисицата не може да говори, но е хитра. Сигурно си е ипотекирал крадените имоти в България.

към студента:а кой щеше да знае за това недоразумение Симеон Саксгобурготски ако група байганьовци не бяха измъкнали дядо му от европейските кръчми и кабарета за да го докарат тук и да му напълнят джобовете и той после да вземе да отмъкне колкото може че да играе комар(семейна черта) до края на живота си!!!

При царете и императорите законите не важат , управляват се по неписани традиции.

ТО В ГЛУТНИЦИТЕ СТАВА ТАКА : КАТО ИМ ДРЪПНЕШ КОПАНКАТА ЩЕ СЕ ИЗЯДАТ ПОМЕЖДУ СИ!..А,ТО И В КОЧИНАТА Е ТАКА. НО ЗА Е*Е СА И ТЕЗИ, КОИТО ГО ДОКАРАХА ТОЗИ ГОТСКИ БОКЛУК. КАТО МЪДРИЯ ПОЛИТИК СТАМБОЛОВ НАВРЕМЕТО, ДЕТО ДОМЪКНА ДЯДО МУ ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ШАНТАНИ. И СИ ПОЛУЧИ КОБУРГСКАТА БЛАГОДАРНОСТ СЪС САБЯТА ПО ГЛАВАТА.. ТА НАЛИ ТЕ СИ ИЗУХА ГАЩИТЕ И ВЪРХУ ГОЛИТЕ СИ ЗАДНИЦИ МУ ПОДНЕСОХА ДВОРЦИТЕ, СТРОЕНИ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, И ЗЕМИТЕ И ГОРИТЕ (ТА ДАЖЕ И МУСАЛА!) , ЗА КОИТО ПАК НАРОДА Е ПРОЛИВАЛ КРЪВТА СИ. КОЛКО НАЕЖЕНИ И НАГЛИ И БЕЗСКРУПУЛНИ БЯХА И ОЛИМПИ КЪТЕВ, КОГАТО БЕШЕ ОБЛАСТЕН НА СОФИЯ И ОНЯ ГАГАУЗКИ АДВОКАТ , КОГАТО ДОКАЗВАХА КАК С ЧЕСТЕН ТРУД ДЯДО МУ И БАЩА МУ СИ ЗАРАБОТИЛИ ИМОТИТЕ! БЕЗ ДА СЕ БРОЯТ ДВЕТЕ НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ! И КАКВИ ЦИРКОВЕ ПОСЛЕ В ПАРЛАМЕНТА ПРИ СЕГАШНИТЕ КОМУНИСТЧЕТА, ПАРДОН, КОМСОМОЛЦИ, ..ШЪ ЛИ ДА МУ ДААМ, ИЛИ ДА МУ ДАМ, НА ХАСАНЧО АРМАГАН?! И ВСИЧКОТО ТОВА РОДООТСТЪПНИЧЕСТВО ЗА КАКВО ? ..ЗА ДА СМЕ Н А Х О Р О Т О ! КАТО ИМА ЗА НЕГО ЩЕ ИМА И ЗА НАААС!!! ЕЙ ЗАТОВА ВСИЧКИ СА ЗА БЕЛЕНЕ (ЗАТВОРЪТ ТЕСЕН ЗА ТЕХНИТЕ ДАЛАВЕРИ Е!) ЕЙ ЗАТОВА И ПОЕТА ГО Е КАЗАЛ : КОИ, ПОЛИТИЦИТЕ ЛИ? ВСИЧКИ СА МАСКАРИ!!!

Хубаво е да си остане старото им име с това на цар Хасан Говното. Как иначе ще им казваме говнари ? Но тази сутрин научихме от дъртия пезевенк Коста Цонев, че никой от тях не ставал и до половината на Говното. Значи те и за това не стават.

Преди крадяха от нас,сега взели да се крадат един друг ,нали някаква чанта свили.Какъв лош вкус и отстъпление от благородническите обноски!

Никакъв подарък! Най-много шут в задника или сопа по голата тиква. Мошеник и лъжец! А тази снимка я чакам отдавна- да му вида гърба.

НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ЗА СВАЛЯНЕ НА ВЕЛЧЕВ!!!ГЕРБ са НДСВ-2,за мое голямо съжаление.Като гледам в нашата Шуменска околия,кои се правят на лидери на ГЕРБ,просто жална ни майка и на нас и на Бойко!

Предлагам на рождения ден на Величието да го вкараме в следствието да отговаря за далаверите. С него да влязат и цалата царедворска шайка

Какво е НДСВ без царя?Нищожества,Дока от Симеон на Власт.Дали го виждат и разбират?Едва ли.За тях всичко приключи безславно.

Бай Стояне,предлагам подарък за рожденния ден на царя килия в централния затвор.

Да го духа тъпия ЦАР по случай 70 годишнината си...Освен популистки обещания и налагането на жадни за печалби боклуци нищо по-добро не сме видяли от него..Абсолютен безхаберник и сребролюбец се оказа...Протежетата му не се отличатат същественно от него..Пише се за демократ,а наложи МОШЕННИЧЕСТВОТО за еталон на партията си...Миленчо си е негова рожба-да и се радва на стари години и да го плюят всички,които му повярваха преди 1800 дни..Да му е честито омерзението на целия български народ!

Да му е честито. Пожелавам му дълъг живот в Мадрид. Тази сутрин гледах по Нова дядо Коста Цонев. ПАЛЯЧО!

Следващата седмица, на 16-ти царя навършва 70 години. Трябва да му направим подарък. Дайте предложения!

tez palia4ovci mnogo smeshni koi va ima za xora v sledvashia parlament ne 6e vi ima

Каквото и да говорите, трябва да ви е ясно, че изгубихме още 4-6 години от развитието на България. А всъщност това са години и от нашия живот. Толкова много ли ще живеем, че да ги оставим да правят каквото си искат и да се успокояваме - Оставете ги, и те ще умрат. Само че да не вземе да измре народа, защото на кого ще стане цар, внучето Симеон-Хасан? А що се отнася до това, че на конгреса имало и нечленове на партията, то какво да направят хората, когато са дошли всички членове на НДСВ и не са напълнили залата. Естествено е да викнат случайни минувачи, като им платят по някой лев. Нали така направиха и на изборите за евродепутати. Инерция.

Още при основаването на НДСВ ,аз предрекох неговия крах , защо ли -защото Подкрепа превзе властта отвътре ,същия модел е при Атака ,същото ще стане с ГЕРБ.......КТ Подкрепа разбива отвътре и си оплета дълбоко задкулисно мрежата,като никой не я взема насериозно ......

Да върнат заграбеното! Царят, Герджиков, Гати ал Джебури, Милен Велчев, Шулева...

По добре е да дойде време да раздават по 50 лева за Бог да прости царя.Мястото на такива мошеници,измамници и крадци е в ада.

Simeon da hodi kadeto si iska,no da ostavi Balgaria na mira.Stiga e smukal ot balgarskia narod,a NSDV da se razpadne i pomen da ne ostane ot nego i tam zad reshetkite da badat zabraveni ot celiat balgarski narod.

доц.Ат.Щерев щял да прави ново НДСВ - инвитро

Герджиков, Герджиков, кой ли щеше да знае, кои сте вие сега протестиращите, ако не беше господин Сакскобурготски?! Дали изобщо щяхте да бъдете легитимно съществуващи?! Същият въпрос отправям и към тук ругаещите привърженици на НДСВ и към Генерал Борисов. Помислете си, момчета. И вие като мен, щяхте да сте известни като хамалите.

Какво правят тия нещастници от НДСВ в коалиция с БСП и ДПС. Нали уж са дясна партия?! Мислят ли че българският народ ще го забрави това,че влязоха във властта с една едничка цел - да крадат България. В момента народа спи, но ще се събуди. Жалко, много жалко за всичко, постигнато преди да дойде царя и с него тия комунистически великденчета.

Колегата Герджиков е същия задник като мене.

Всички са губещи без царя.Той просто няма какво да изгуби,тъй като е на 100%кяр.

К''во значение има. Гепиха яяяяяякооооо кинти от дълга, БТК и каквото там. А дали ги плюят не ги е еня.

Естествен край на тази скромна оперетка, с нескромни амбиции - НДСВ!!! И моля, за каква членска маса говорите, няма така, просто НЯМА!!!

до... И аз това се питам къде гледа народа като гласува, въпреки че не съм от тези, които боготворяха царя и гласуваха за него, съм част от народа и толкова ме е яд, че се прехласваме и се люшкаме като че ли не мислим. То не бяха сълзи като се върна този ми ти Симеончо, още помня как варненката Анелия Атанасова, рева че рева от малкия екран, че се сополивиха, моля да ме извините за израза, ама то не бяха цветя и пити и поклони, че ръце му целуваха, па може и крака да са целували...Как не разбрахме, че неговата цел е съвсем друга, факта само, че си и кръстил всички деца със супер български имена трябваше да ни проговори, че това е планирано с години, години назад, че му се е искало на човека да се изживее като цар, въпреки че едва ли спомня нещо от България, ама видете ли, той бил игонен, прокуден, айде бе, изгонен, какво българско има в него. Ама ония наште блюдолизци край него, то Ники, то Миленчо, то Мони, то тази въпросната Анелия, да му сърбат попарата, ама ЗАЩО И НИЕ БЕ! Тази Анелия такава вила има във Варна, че ум да ти зайде, тя трудно може два лафа на кръст да върже, но ПЛАКА ЖЕНАТА ЗА ЦАРЯ ПЛАКА, АЙДЕ СПИРАМ, ЧЕ МНОГО СЕ ЯДОСВАМ!!!

Тоз дърт бъзуняк, не разбра ли че е куха тиква и ни уй не става от него

Оставете човека да си играе КОМАРА/ХАЗАРТА/...то за това сигурно отива до Германия.Стига сте го безпокоили човека,че ще вземе да ни заложи там......Какъв цар....той е срам за нацията БЪЛГАРСКА!За толкова години,как не можа да научи българския език.Има в речника си 100 думи и това е...Нещастник!

На тия мафиотчета Велчев, Василев, Качакова, дето носеха тениски с надпис Срам ни е от Вас, визирайки Иван Костов и неговото правителство, на тия рушветчии и нагли кариеристчета и милионерчета мога само да им кажа - Не само че ме е срам от Вас, аз дори се отвращавам от дебелоочието Ви. Българи, събудете се, те ограбиха държавата ни, не им прощавайте това, накажете ги на местните избори - нито един жълт кмет!

Срам ме е от вас!

Дъртия крадец да се маха, ама да върне първо откраднатото а сина му да върне БТК Не мога да разбера защо военните седят и глееедат глупавото представление 17 години вече. Толкова ли няма кадърни между тях. Властта в БГ с пръст да я бутнеш и ще падне. Няма да има и ранени даже, а народа ще се радва безмерно че тия дето са го крали са в панделата.

Каква партия бе, какво НДСВ. Една каруца жадни крадливи псета, които искат да дооглозгат кокала. Успешно са претърпяли операция за срам, почтенност и родолюбие.

До леля, Лельо права си, ама тоя народ га гласува, къде гледа?

Ясно е че НДСВ се разпада, точно както се разпадна и СДС. Дори и причините са същите. Народа не е чак толкова тъп колкото им се иска на политиците.

ИЗВОД - НЕМА ЦАР ,НЕМА ГЕНАРАЛ.. ...ВРЕМЕ Е ЗА СЪБУЖДАНЕ .....

Напусна стадото си Царя, за да го води Серж - Другаря.

preobliaklo se ndsv-to, poglednalo se......

МНОГО ДОБРЕ ИЗГЛЕЖДА СНИМКАТА.В ГРЪБ.ЗАМИНАВАЩ. АДМИРАЦИИ,ЗА КОЕТО

Ами пръкнасе тази партия от никъде да се разпада! Дедо нали си взе имотите, Миленчо си построи хотелите и....айде да си одат кой в Ипания, кой в Англия, а ние пак ще духаме сепата за съжаление за кой ли път :(

Единственият начин обществото да забележи че има НДСВ бе театърът около извънредния им конгрес. Доста оперетно звучи всичко, включително и припяванията от Брюксел на примадоната-доктор

ами то май се оказва, че въобще няма тартия НДСВ. Как иначе си обяснявате фактът, че си правят конгрес, на който избират хора,които въобще не са членове на партията или такива, които нямат право да участват в партии? за какво говорим въобще... смешки пълни

това което се случи в редиците на НДСВ е срамно и позорно.Ако имат доблест,който го забърка да се оттегли и всичко да се разпусне.ТОЙ отново тръгна да пътува,когато е напечено-напълно в негов стил.Което доказва ,че не за там където се тика вече 10 години.ВЪРВИ СИ. СРАМНО Е ВСИЧКО ТОВА И СТАРИ И МЛАДИ-ОТТЕГЛЕТЕ СЕ.ВСИЧКО С МЯРКА.

масони срещу масони, кой ще победи?