Николай Методиев-Пилето даде тон на медийна фиеста

Още първата вечер на медийния фестивал в Албена се роди новина. По традиция събитието, което е с новото име Медиамикс, се открива с парти.

Обратно в новината

Коментари - Николай Методиев-Пилето даде тон на медийна фиеста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

DA MU SE KONFISKUVA CIALOTO IMUSHTESTVO I 15-20 GODINI V ZATVORA,PRI NADARENITE I ZLOBNI ROMI !

Пилето е хубаво само ако е препечено !

Пиле, пиле, кога ли ще ти резнат празната глава и на теб?????

Щом и тоя е приятел с МВР и прокурорите и не е в затвора, как така е жив ?

Защо защо педерастията и бандитизма станаха норма на живот в тази изстрадала страна боже ? И кога ли ще ни сполети съдбата на Содом и Гомор ?

4oveka nikogo ne e mamil, daje pomaga na darjavata, ama vie ne mojete da go razberete. kade si har4i parite? v bulgaria. dokaral e but4eta da iadem, zabavliava madamite i e v dobro nastroenie.

ne vsiki ot mediite sa pod obsht znamenatel. ima svestni hora

Ако това е държава нашето, то заслужава ПИЛЕТО да и бъде президент, а другите медийни звезди да станат съвестта на нацията. БОКЛУЦИ И ПАЧАВРИ Е ЦЯЛАТА НИ ИНТЕЛИГЕНЦИЯ!!!

не съм виждала по-голямо нахалство от това на нашия елит-всичките са толкова пошли че..........нямат собствен критерий...и седнали да се сърдят че не ги канят навън лично...управниците нямат никакъв престиж или поне малко авторитетец...няма от какво всичките са или изроди или недоучки....или тъпи курвенски слагачи...ох то май няма точна дума..... просто имаше едно врме чрез нахалство към прогрес....та тези се възползват от това

то че са само мутри по морето е верно ама защО ОФИЦИОЗИТЕ.. МЕДИИ НЕ ПОКАНЯТ... ВСИЧКИ МУТРИ ОТ ВИС СИК МИК.. ЗА ПАТРОН НА ТЪРЖЕСВОТО ПОД МОТОТО ЧЕТВЪРТАТАТ ВЛАСТ Е НАША .. :) ДРУГИТЕ ВЕЧЕ ОТДАВНА СМЕ ИМ ВИДЕЛИ СМЕТКАТА ..

Na vremeto imashe Stroiteli na Savremenna BG. Sega ima razrushiteli.

Не е така бе бате не е така ето вземат се мерки значи. Виждаш глобили са го 700 лева човека! Ми после следва и заканване с пръст и други тежки наказания!! Така де да не си мислят ТЕ, че всеки може да си прави каквото си иска в тая държава бе?! Закон има ей, закон!!

СПОКО-НАРОДЕ, очаквайте скоро ПИЛЕТО да стане АРХОНТ, после ЕВРОПЕЙСКИ ДЕПУТАТИН и т.н. и т.н. Много е сладка тази власт......брей !!!

КООО - ЛЕЕЕ ела бате ела !!! Чакаме те тука с Поли и Косьо да удариме едно белотче !!!

Къде точно се провежда феста, че да мина с лайнарката?

не може ли да се скрият какви са тези партита икурвенски номера българия е подгизнала хората мизерстват а той престъпник заедно с ковпанията си...на купон необезпокояван сигурно са го охранявали и него...за да си е спокоен душицата.. боже,паз България

Тоя Кузмов за левчета ще духа и на кон бе. Там с Красито Гергов се пипат по отвърстията а е тъп горкия на зеле. Лизач.

Наистина, това е пълна порнография! Долнопробен престъпник организатор на медиен фестивал. Ами тогава е много ясно какво представляват медиите. Не че не знаем какво представлява пресата, телевизията и т.н. Всъщност искам да ви кажа, че има според мен само един сериозен и истински вестник в България, това е в-к СТЪРШЕЛ! Не правя реклама, нямам никаква връзка с хората от Стършел, но съм платонично влюбена в авторите Йордан Попов, М. Вешим и да не ги изброявам, но ако само веднъж прочете 1-ва и 2-ра страница, наистина ще се влюбите за цял живот. Та Стършел е вестник, а останалото е просто пачавра. /Моля за извинение за излаза./

По всичко вече личи, че МАФИЯТА управлява България. Всеки ден по една такава новина и ще започнем да мислим за контрабандистите като за Майка Тереза: какви хубави неща за нас правят МУТРИТЕ!

добре дошъл при нас пилето!!!тука ще се чувствуваш мноооого добре!!!ние във варна такива като тебе най ги уважаваме!!!

Като се знае, че е такъв и онакъв, защо е на свобода? Или прокуратурата му е дала индулгенция за невинност?

Някой по-горе е написал за израждането на медиите. Защо бе, Господи, се допуска това. Ами погледнете ДИР-а - пилета, манекенки и глупаци от всякакъв ранг, и представете си - елита на България е това. Обидно, обидно, че чак ми иде да се свра в миша дупка.

да се скрие мазната мутра. ......е да кога питам? ще се навират .

Абе ти луд ли си? Всички около Жоро в лайна, а той - чист като светец. И откога познаваш Георги Кузмов, щото аз го знам от преди близо 30 години, когато щрапаше из коридорите на органа градския комитет на БКП в София вестник Вечерни новини.

Iskam da vidia snimki ot fiestata!

Pile,pile az te znam,iskash neshto da ti dam...:-))

Абе Георги Кузмов го познавам...много е свестен,ама тия другите не знам

i tova pile stane pokoinik

Информации от този род говорят за пълното израждане и изпростяване на т.н. масмедии.

Спецразработка срещу Методиев установи, че е работил за известния подземен бос Поли Пантев, вече покойник. Пилето се водеше дясна ръка и на друг покойник - застреляния в Амстердам Константин Димитров-Самоковеца.

Мафия,педали и курви!Типично българско парти.

пилето е много близък с естрадната певица Мария Илиева и дори спонсорира неин албум. Къде е сега тази кучка, за да го защити?+