Трамвай №9 излезе от релсите и блокира центъра

Втората мотриса на трамвай № 9 излезе от релсите на кръстовището на столичните бул. "Черни връх" и бул. "Арсеналски" (пред хотел "Хемус") около 10.30 часа, съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Трамвай №9 излезе от релсите и блокира центъра | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

e to biva prostotiq ma tova va6eto e ve4e prekaleno vse nqkoy vi e vinoven-selqnite do6li i napulnili grada s bukluk jenite pre4eli 6toto karali bavno(predstavete si kakva opasnost) vatmanite pre4at bak6i6ite pre4at na vas celiq svqt vi pre4i i vie ste nay velikite vsi4ki sa mnogo inteligentni a drugite bili prosti e koi sa tiq drugite kato vseki se ima za bezumno inteligenten q si pusnete televizorite i vmesto da gledate kak nqkoy si stiska pupkite gledayte novinite i 6te vidite 4e navsqkade po sveta v stolicite e su6toto kato v sofiq s taq razlika 4e horata si jiveqt jivota mirno i krotko mestni prido6li(selqni) indiici ,pakistanci ,arabi, filipinci i drugi i nikoy na nikogo ne pre4i a nie tuk bulgarin bulgarina ne turpi vseki dava akul kak 6te se opravi sofiq-e nqma da se opravi,kolkoto sa se opravili drugi evropeyski stolici idete v london ili parij i vijte kakvo zna4i zadrustvane i togava si izlivayte intelektulanite prozreniq

Така е като непрекъснато се купуват книжки и никои нищо не прави.лошото е,че страдат невинни хора.Докато непрестанат да се дават книжки на малоумните идьоти които си плащат така ще бъде.

Мъдро, мъдро... :) Даже да по вазмойност като ги разкрият да ги разстрелват на място а колите да се конфискуват! п.с. на бакшишите тоже! :))))))))))))

Сефте!Вчера на 5те кьошета в разстояние на 3 часа : тролей скъса захранващ кабел ,счупи светофар ,част от който падна върху една кола ... и час по късно откараха подедния умрял от старост тролей .Няма да споменавам че вси4ките тия аварии водят до ОГРОМНИ задръствания! Дали на някой в министерството на транспорта и общината му прави впечатление?

Сефте!Вчера на 5те кьошета в разстояние на 3 часа : тролей скъса захранващ кабел ,счупи светофар ,част от който падна върху една кола ... и час по късно откараха подедния умрял от старост тролей .Няма да споменавам че вси4ките тия аварии водят до ОГРОМНИ задръствания! Дали на някой в министерството на транспорта и общината му прави впечатление?

ехаа, отново позната картинка - погледнете снимките: един бачка, десет гледат :) Иначе коментарите - отново злоба и простотия преобладава, и за какво: ватманчето сигурно е издивяло и пробвало да направи дрифтинг с трамвая, хехе.

ИВАН КОСТОВ Е ВИНОВЕН!!!!!!

Спокойно бе, хора, инциденти стават по цял свят. Кофти беше задръстването, аз попаднах в него. А пък в понеделник кво ни чака, лелееееее.

Ia, v kv.Haldilnika veche ima tramvajno depo!!! Breh, kakvi novini samo.

КОМУНИСТИТЕ СА ВИНОВНИ !

Много се забавлявах да чета постовете до тук :) И затова не мога да се въздържа и ще дам някои мои предложения по темата: 1. Всички бакшиши на сапун! 2. Трамваите да имат право да се движат по релсите само, когато ние с колите не сме на тях! 3. При голямо задръстване да има екипи от КАТ, НСБОП, баретите и др. които да проверяват водачите на автомобили и когато се установи кои не са жители на София, да им се конфискуват колите! Айде успех на всички ;)

Голема простотия на едно место.

Vatmanite sa tupi seljani! Da si hodjat na selo i da mrut, ili da bachkat bez da mrunkat. A mejdu tjah ima i baja tsigani/romi..

Ае обясни ми как подявлите ватмана може да се помъчи да ти пусне стружка, след като може да кара само в едно и също пространство. Ако му се изпречиш на пътя ще те забърше или удари. Дори и да неиска няма друг избор. Ама май ти нямаш достатъчно мозъчни клетки, че сам да го проумееш !!!

Първата версия за инцидента беше, че ватманът се е опитал да избегне удар с автомобил. И как точно трамвая ще се опита да избегне удар, ще завие рязко ли как ще стане тоя номер?

не трамвая е донесъл хаос, всички ние го носим, с големи торби!

26 komentara 23 gluposti pro4etoh

трамваите са много стари, добре че има метро и почти не ползвам трамвай....

Видях катастрофата,точно срещу мен се блъснаха. Доста силничко беше,но не видях пострадали. Хората веднага се изтеглиха от трамваите, само ватманите останаха да се карат.

Защо след като цените на билетите непрекъснато се увеличават нищо не се прави за обновяване и качествено ремонтиране на трамвайния парк? Защо не се осигурява на ватманите свободна,а не задръстена с коли линия? Защо ватманите се подлагат на неимоверния и рисков стрес от една да се притискат за точно разписание, а от друга движението им да бъде затруднявано от всевъзможни безотговорни фактори? Отговорете защо и ще си обясните защо при високата според завистниците заплата има свободни места за ватмани. И още...далеч не всички ватмани са така прости както някои самовеличаещи се умници смятат. Погледнете си латиницата, правописа,словесния изказ и тогава съдете за образованието на всички ватман

ВСИЧКИ ТРАМВАИ ПОД ЗЕМЯТА!

От долните коментари може да се направи извода, че вече и куцо и сакато ползва интернет.

Ватманите - там, откъдето са дошли. Да окопават кукуруза, а не да вземат по две капи с пари. Никой не ги е карал да идват в София, нито пък да стават по първи петли за работа. Всеки сам си избира с какво да се занимава.

Така е, като има толкова МУТРИ С КОЛИ

bate mn si zle problema ne e v bakshishite,a v tova 4e kioravo i kiopawo reshi 4e e shofer i moje da kara kato tqh samo 4e za da se slu4i twa trea si karal po 10 4asa na den za da se nau4ish

Мамицата им на тея прости копелета бакшишите!!!

Гледката беше нереална! Според мен 1-вия вагон е тръгнал нагоре, а преди 2-рия стрелката се е обърнала и е тръгнал да завива като 6-ца.... Задръстването беше (и сигурно още е) нечовешко.

През тези дни ми се налагаше непрекъснато да ползвам градския транспорт /за работа пътувам с метрото/. Отвратена съм от поведението на шофьорите и съчувствам на водачите от градския транспорт, особено на ватманите. Господата с лимузините карат и спират пред мотрисите и ако автобусите могат да лавират по някакъв начин, ватманът не може да го направи. Вчера на кръстовището на Възраждане заради две коли спрели на трамвайните релси ги чакаха по три трамвая от двете страни с по 50 човека най-малко от двете страни. Явно водачите имат волски нерви, що се отнася до мен, ако бях на мястото на ватманката щях да им забия по един. Боли ме от това, че никой никого не уважава, докато не променим отношението един към друг, не Европа и Господ няма да ни помогне.

Тук много добре си личи интелектуалния багаж на средностатистическия българин.

Да удържат от увеличените заплати на ватманите и да се плати ремонта на мотрисата!

Крайно време е вече да забранят трамваите и да разкарат всички тъпи копелета дето ни напълниха града с боклуци на село. Обратно там откъдето идват. Време е вече да се плаща за влизане в центъра. Поне 20 лева да взима общината, че да мирнем от тая простотия дето ни заля.

Защо пишете глупости?! Просто задната мотриса продължи по релсите на шестицата, а първата по релсите на девятката и колелетата я завлачиха странично. Или стрелката не се е преместила или нещо по окачването на трамвая не е било наред.

предполагам че шофъора на колата е била жена.имам приятелки които са си купили книжки и карат ужасно.

ВСИЧКИ ТРАМВАИ ПОД ЗЕМЯТА!

Мамицата им на тея прости копелета с колите!

Гадно племе са шофьорите на коли !!Никой не спазва правилника да не се движи по релсовия път на трамвайте!! Таксидж се подиграват с ватманите ....бях свидетел преди 3 дни на подобен конфликт !!

Нещо не схванах...как се е опитвал да избегне удара с колата? Да не би да е завъртял волана? Нали има само педали или лост в кабината? Май годинките на мотрисата са причината и техническото състояние.....

Докога ще ги търпим тези селяни, дето си качиха задниците на боклучиви коли и направиха града ни едно непоносимо за движение място? Крайно време е да се въведе ред по улиците, какво дремят ти я общинари.С облекчение чакам Буш, та да стигна и аз един ден спокойно до работа.

И най-вече на бакшишите

kak horata 6te se dvijat zaradi toya balak-6ofiorat na kolata !1sigorno e bika nekvo darvo AS ^E GO SADIA

Неграмотни селяни, първосигнални и ограничени! Изпълнени с комплекси - най-вероятно произшествието е станало, защото малоумния ватман се е опитал да удари колата, а не да я избегне! И на мен ми се е случвало няколко пъти - ватман като види, че си стъпил на релсите заради неправилно паркираните коли се мъчи да ти пусне стружка!

kak horata 6te se dvijat zaradi toya balak-6ofiorat na kolata !1sigorno e bika nekvo darvo AS ^E GO SADIA

tapia 6ofior na kolata e vinoven!!!!!!!!!!!!! !!!! TRIABVA DA GO SADIAT!!!!

Мамицата им на тея прости копелета с колите!

tiq jeni verno sa mn zle seki den vijdam pone edna katastrofa predizvukana ot jena shofiorka ;tupi suzdaniq