Беднякът-милионер загуби и дома си в Остромила

21-годишният Милен Паунчев, станал известен като бедняка-милионер от Пловдив, загуби и фамилната си къща.

Обратно в новината

Коментари - Беднякът-милионер загуби и дома си в Остромила | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един едно - друг друго..... , но защо ли никой не се запита как така и двамата родители починали един след друг за двадесет дни и той започва веднага да продава, нога уреди наследствените документи, че и продава?

Когато на 21 забогатееш изневиделица, не знаеш как да си опазиш състоятието. Поне в понечето случаи става така.

дето се вика ,- да та еба в студента, сегашните студенти не са като едновремешните студенти...

KaiRen

Докато има балъци, ще има и тарикати. По-точна мъдрост - здраве му кажи! Не е единствения, дето няма родители и пари. Ама ще е един от малкото, дето на стари години ще му се налага да се учи на истински живот и да разбере за подземния живот на картофите.

Родителите му като са били богати - що не са го изучили? Това е предимството на богатството - улеснява живота. За едни това значи да могат да постигнат целите си, за други - лайф и мързел! Явно става дума за втория случай.

ЖАЛКО ЗА МЛАДЕЖА.КОГАТО СИ МЛАД , НИСЛЕДИШ ТОЛКОВА ПАРИ , А КУМИРИТЕ ТИ СА ДЕБЕЛИТЕ ВРАТОВЕ С ЛАНЦИТЕ ИЗХОДА Е ПРЕДОПРЕДЕЛЕН.ДОСТА ПИРАНИ ОКОЛО НЕГО ....СА МУ ПОМОГНАЛИ

От коментарите ви става все по-ясно, че варварската държава, в която живеем, ви е повлияла по съответния варварски начин. Нима никой от вас не е чул за ИМОТНАТА МАФИЯ? Нима не разбирате, че младежът е ограбен от нея? И кой ви дава право да го съдите, дали е умен или не е умен? И какво значение има това в случая? Собствеността в правовите държави е защитена от закона и от съмите граждани, тук обаче закон няма, тук си имаме мафия, която вие в случая защитавате или игнорирате без да се замислите, че утре може това да сполети и вас или мен или друг човек.

дали е умен или не е умен не съдим ние - то си личи от километри! ... Що се отнася до мафията - той сам се е обърнал към нея и е дал тя да се "грижи" за продажбата на имотите му, а той само е консумирал парите от наследството си, вместо да си го управлява сам. Накрая е продал на фиктивна цена къщата си на свой приятел, който сега му я взема нефиктивно, а ефективно.... Роси, чети и мисли! ... Държавата няма как да защити някого, който сам се прецаква!

УМ РОБУВА...........В СЛУЧАЯ ....ПАТКИ ПАСЕ.......

ТЪПО ПАРЧЕ КАК СЕ ИЗЛАГА САМО. ГОТОВИ ПАРИ ЛЕСНО СЕ ХАРЧАТ. ВРЕМЕ Е ЗА БАЧКАНЕ МОМЧЕ, А З МЕРАКА ТИ ЗА БЕСЕНЕ СИ Е ТВОЙ ИЗБОР.

Кофти късмет му се е паднал в ориенталска държава като нашата.. момчето може да не е кой знае колко умно, но и дори да беше, едва ли щеше да спре разни мошенници да го изработят - с пистолет на врата всеки ще подпише..... кофти момента сега е, че нито полиция, нито някой ще се раздвижи да види всички измамници адвокати , нотаруси по веригата, защото явно не им е чиста работата...

С пистолет на врата? Няма как да знаем, но все пак да помислим малко! Идват едни хора, насочват ти пистолет в главата и те карат да подпишеш. След като те пускат, вместо да потърсиш органите на реда ти си купуваш бентли и отиваш да шмъркаш на какао бийч??? По принцип си прав случки всякакви могат да ти се случат особено по нашите ширини. В случаят според мен това е по-малко вероятната версия.

Този не е беднякът-милионер, нито тъпака милионер... Той е поредния беднен умник .

Голямо жалене го зажалихте . Случайно го чух по телевизията - на горния етаж нама никой .

, който си има акъл - има и пари .

Даааааа,поредния будала в бантустана България,ами... поредния лош човешки материял!!!Плачем за диктатура,...дей Пиночет !?

дкми

Тоя се разкарваше из Пловдив с Ламборгини, две Ферарита, няколко Мерцедеса, BMW X5 и Бентли. Пръска пари на поразия, дори във фейсбука си е писал "пари като вестници!". Тъй, че не е много за съжаляване. Постъпил е глупаво, сега - да се спасява. Дори да са го излъгали - не е с много. Парите си ги е взел и похарчил.

Лична тъпотия до шия и шмекери, дебнещи зад всеки ъгъл. Животът е много деликатна работа.

тъпака - милионер

Е това наистина е ГЛУПАК милионер!

това е уж асно! дано намери някакво решение на проблема и поне да има къде да живее.

Милия нещастник! И сега какво...трябва да се бачка!

Kalin

Той че е глупак глупак е ама че са го и изиграли е повече от ясно друг е въпроса че тия дето са го обрали явно си имат яко лоби и никой няма да се занимава с тях.

И пича е виновен , и държавата също..... С тези 6-7-10 милиона , чак пък да е един от най-богатите в Пловдив..... доста слабо,посредствено и неподготвено изказване.

Аз не разбрах, защо всички медии се надпреварват да ни занимават с поредната рибка?!

Г Л У П А К (съжалявам но с по-голям шрифт не мога да го напиша)

отдалеко се вижда че е пълен малоумник, от новия модел - яката работа, родителите му имали пари ,ама тои за чеп за зеле не става

Горкият младеж пък казвам аз! Да загубиш и двамата си родители в рамките на месец - пази Боже! Младежа е бил студент и явно е имал нужда от пари, но са го изработили здраво със ситния шрифт.

Какъв ситен шрифт тоя е пълен малоумник, 1 година се мъкнал с мутри, яко шмъркане и курви и сега друг му е виновен. Пълен тъпак. И в съда ще му кажат кьорав карти не играе. Честно няма такъв кретен.

Интересен случай. Когато човек без нужния жизнен опит изненадващо се окаже с много активи, той ги губи. Но на тази загуба са помагал много хора - нотариуси, адвокати, служби по вписвания, сигурно и някой друг данъчен. Всичкото това си е ачик, ачик измама и не мисля, че няма нужните членове в кодекса по които тези активи да се конфискуват. Сега на мен ми е интересно и от какво са починали родителите. Нещо 3 случайности във верижка ми приличат на закономерност или изпълнение на план.

Абсолютно съм съгласен са липсата на житейски опит. Но ако всичко е било законно, глупостта и липсата на житейски опит не са оправдание. За съжаление морал и закон не са едно и също.

Сещам се за лафа "Акъл не ми давай - дай ми пари".

Ето затова е важно доброто образование и благоразумие. Това момче е от чалга поколението, израснало без поскока, без цел и без капка ценности!

и приказката "Дай на простия власт и му гледай сеира" е много вярна за него.

Учудвам се на безсърдечието на някои хора. Момчето е дете на което умират баща му, майка му и остава само. Представете си шока на 20 години. Веднага го налапват двама от същите "бизнесмени" които ограбиха страната ни и са го вкарали схема с наркотици, алкохол , проститутки и когато е изцяло неадекватен и не знае къде се намира му натикват да подписва документи под заплаха, включително и оръжие. Сега остава само, без нищо, ограбен и изоставен от обществото и криминализирана система която работи за същите тези бизнесмени. Сега си представете че това се случи на вас или вашите деца. Защото в държава като тази и вие няма да получите защита.

Как да ни се случи бе умнико ? Има ли още толкова прост народ ? Всеки ден се ражда по един будала......важното е да го намериш !!!!!!

Да бе, родителите му умират и той решава да профука всичко, което са му завещали. Голяма любов, голямо уважение към мама и тати. Няма що. Грубо казано сигурно са с еобърнали в гроба

Само отрицателни коментари! Погледнете нещата и от другата страна,малко. Стига с тази злоба ,ненавист ,упреци,негативност !!! Просто така е станало с момчето,понякога съдбата изиграва лоша шега! ( никой не е застрахован на 100% !!!)

Този не заслужава да бъде богат. Такива като него цял живот са бедни. И милиард да му дадеш - или ще умре от наркотици или катастрофа, или ще профука парите и ще остане на улицата. Не ми е жал за него !

Не мисля, че е важно кое е момчето. Мен ако ме питате в средата на миналия век тези ниви са били доста отдалечени от Пловдив и въобще не са имали стойността им днес. И са принадлежали на хора от селата в Пловдивско, на които това е било препитанието. По- важно е за мен обаче, защо не бъдат назовани конкретно великите бизнесмени? Та нали и на друг може да се случи да бъде ухажван да продаде имота си? Всички тези истории трябва да служат за информирането на хората и предупреждаването им от съответни несполуки, а не за сеир. И без това го гледаме всеки ден навсякъде около нас! И така КОИ СА ТЕЗИ ГОЛЕМИ БИЗНЕСМЕНИ?

Братя Маринови.....

Антон и Александър Арабаджиеви

ТОВА КАКВО Е МОМЧЕТО ДОБРО ЛОШО НАРКОМАН ИЛИ НЕ КВОТО СЕ ПИШЕ ВЪВ ФОРОМА НЕ ГО ЛИШАВА ОТ НАСЛЕДСТВО НИТО ПЪК ДАВА ПРАВО ДА СТАВА ЖЕРТВА НА ИЗМАМНИЦИ ОБВИТИ ВЪВ ВЛАСТ ЗАКОНИ И ЗАКРИЛЯНИ ОТ РАЗНИ ДЕТО ИМАТ ИНФОРМАЦИЯ КОЯТО НЕ ИМ ТРЯБВА.......... ВСИЧКО ТРЯБВА ДА Е ПРОЗРАЧНО И ОПРАВДАНИЯ КАТО ЧЕ НЯКОИ ЩЕ БЪДЕ ЗАСТРАШЕН ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ТАКИВА ПРОСТАТИЩИНИ А ТАКИВА КАТО НЕГО И КАТО ВСЕКИ МОЖЕ ДА СИ ПРАВЯТ КВОТО СИ ПОЖЕЛАЯТ С ТЯХ?? ЖЕСТОКИ ПРОМЕНИ ТРЯБВАТ ВЪВ ВСИЧКО НА НАЙ ВИСОКО НИВО........ :0

Той сам се е измамил - гледайте интервюто с него. Естествено, че са се намерили хора, които да се възползват - вие няма ли да дадете кола срещу 5 декара имот?

васко

Къде да го гледам,че ми стана много интересно за този прост човек.

Когато си наследник на 100 декара атрактивен имот се ползва услугите на адвокат. Нв се разписват документи без да ги четеш и не ги разбираш. Или са му се досвидяло на момчето да си плати хонорара на адвокат и да му води делата. Наивна работа!

от където дошли там отишли, кой е баща му и откъде има толкова земя, освен ако не е наследствена

К'во ни занимавате с това тъпо копеле ?

Това е едно нещастно наркоманче, което цял живот е било обгрижвано от мама и тате и не е можело чорапите да си обуе само. Случилото се след смъртта на родителите му е напълно логично - това мамино синче е неспособно на самостоятелен живот и отговорност.

Познавате ли го лично?

До някъде забавна история, но така трябва, като незнаеш как да си играеш картите, мафията ще ти вземе мангизите...

Да та иба в мафиота!

Не ми пука за тоя глупак ! Дори и да спечели делата (не го вярвам!) - по-добре държавата да му конфискува всичко - за да не се мъчи да го пропилее пак!

Явно този момък няма акъл за 5 ст., а какъв студент е бил не ми се мисли, но може с парички да е влязъл да следва.

Бедняка-милионер да се сърди и вини единствено себе си. Не става само да имаш много пари. Трябва и акъл за да ги задържиш. Не проумявам такова малоумие.