Коментари - Финансовият зам.-министър Георги Кадиев подаде оставка | Днес.dir.bg

Финансовият зам.-министър Георги Кадиев подаде оставка

Зам.-министърът на финансите Георги Кадиев е подал оставка.

Обратно в новината

Коментари - Финансовият зам.-министър Георги Кадиев подаде оставка | Днес.dir.bg

Коментари

Към ГОШО И МИШО: НЕ СЕ НАДЯВАЙТЕ ЗА ОРЕШАРА И МУРГИНА - ТИЯ ЩЕ ОСТАНАТ И СЛЕД ДР.ДМИТРИЕВИЧ. СРАМ НЯМАТ, ДА НЕ ГОВОРИМЕ ЗА очички ...

Свестен! Честен! Образован! Но не му позволиха да изгони търговците от храма. При тази унизителна ситуация на човек му остава само едното достойнство... Защо ли винаги качествените хора стават жертва? ЖАЛКО за тази държава, която не може да запази добрите си кадри.

НЕдоумявам това недуразумение какво правеше в министерство на финансите досега!!!!!!!

добро моче, само , че честните хора нямат работа в държавна администрация , защото там могат да умрат от глад

Кадиев разчиташе на близостта си с Овчаров за подкрепа - не за далавера, а в съпротивата му срещу мафията в МФ, основно с догански произход. Сега за него няма по-полезен ход от това да се махне, за да опази репутацията си.

Кадиев разчиташе на близостта си с Овчаров за подкрепа - не за далавера, а в съпротивата му срещу мафията в МФ, основно с догански произход. Сега за него няма по-полезен ход от това да се махне, за да опази репутацията си.

Чета мненията колко бил свестен Кадиев и се чудя откъде тази увереност.Никой не казва какво точно толкова е направил досега и откъде си вади извода колко е честен господина.А,че заплатите и в митниците и в данъчното стимулират корупцията е точно така .И се чудите как успявали данъчните да живеят с 350 лв заплата.Ами така -както всички други,които живеят с такива унизителни доходи-95% от българите.Искам да кажа че като работи някой в данъчно или др. подобна служба и взема ниска заплата не означава непременно че е корумпиран.А този който е податлив на корупция и при 3000 лв пак ще взема под масата.Така че редно е зплатите да се увеличат и честните служещи да могат достойно да изхранват семействата си,това ще ги стимулира да работят още по-добре.А корумпираните ще ги има винаги и държавата трябва да намери механизми да ги открива и да се чисти от тях по-най бързия начин.

Кадиев е друга порода и не го приравнявайте с недоучилите,алчни и безкруполни управленци. Той беше истинско попадение за екипа от БСП и няма нищо общо с морала и действията на други юпита привлечени в управлението. Нека си спомним напр.за професионалната,почт и достойна позиция,която изрази по повод казуса с т.н. Данъкоплатец1 за2006. Защитавайки от принципни позиции фиска си навлече проблеми както от страна на т.н. бизнес , така и от страна на самия министър Орешарски.

Тези оставки са прах в очите на хората. Големият проблем е Топлофикация-София и той трябва да се реши,защото като дойде зимата ще стане лошо,ако нещата продължават така....

захаринова като построи два хотела какво и направиха. поставиха я на по-висок пост за да си прикрие измамите. тя е подляла водата на кадиев защото той беше най-недоволен от нея. а тя е много злобна и помни.не прощава на никого който се докосне до нейните далавери.

А какво стана с Краус Ейджентс???

аБЕ ТИЯ ОТ дпс КАТО КЪРЛЕЖИ СА СЕ ЗАПИЛИ ТАМ КЪДЕТО ИМА ПАРИ .ТУЕХНИ ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВА -ЕВРОПАСЛАНИЦИТЕ В СОФИЯ ИНТЕРЕСНО КАКВО ДОКЛАДВАТ ПО ТЕХНИТЕ КАНАЛИ ?

Сам да си подаде оставката?! Направо невъзможно! Не вярвах в тази корумпирана и безочлива политическа мърша да има достойни хора...

ЕДИН ОТ МАЛКОТО СВЕСТНИ ХОРА, ЯВНО НЯМА МЯСТО СРЕД КОРУМПИРАНАТА МЪРША В МФ, ДОСТА ЛИЦА ЩЕ СЕ ЗАЧЕРПЯТ

А какво стана с Краус Ейджентс???

Тоя беше много близък с Р. Овчаров и затова си отиде след неговата оставка. Той си го знаеше и по-рано и затова тръбеше, че ще си ходи.

ами с това ударно разкриване на контрабандата се опитват да спасят а.а. от митници , а пък някой трябва да спаси митниците от него , а пък к. взе едни хубави парички да остави а.а. на местенцето му , а калотин4о да каже кой върти контрабандата на Калотина и какъв е на а.а.

Nikoi o6te vqrvat v dqdo Koleda... CIRK

време му беше,откога я е заподавал тази оставка.ред е на асен асенов-да каже какво изнесе преди 2 години в неделен ден с джипа на жена му.от съседните кооперации всичко се вижда.като се заговори ,че ще му искат оставката,ама нали снася на всички от солунската митница - няма да я приемат

Най накрая да му я приемат защото стига вече с тези превземки на ученичка пред изпит.

Не е от срам,а от нещо друго за което има много варианти.

НЕ УСЕЩАТЕ ЛИ КА К ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА СЕ РАЗПАДА И ОТИВА КЪМ ЖАН ВИДЕНОВО ВРЕМЕ?ДА ЖИВЕЕ ЦАРЯ И СТАНИШЕВ НАЙ ГОЛЕМИТЕ ПРЕДАТЕЛИ В НОВАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ!!!

БЯГАЙТЕ ДО КАТО Е ВРЕМЕ! МАЛКО ОСТАВА А ТИ СИ УМЕН!

Браво на г-н Кадиев, той е честен човек, дай боже такива управници по-вече да има в България. Ръцете му бяха вързани от партията, иначе и Мургина и Асенов отдавна щяха да са клиенти на прокуратурата. Евала Георги!

Като е честен и достоен какво е правил в престъпното правителство?Чак сега ли му светна,какви са?Честни хора по върховете няма.

Толи, а като знаеш кредитния рейтинг колко се е вдигнал при НДСВ ми кажи,заплатата ми колко пъти се вдигна 5-6 ли?На мен в магазина ми искат ПАРИ ,а не рейтинги.

Тоя е голям дрисльо.Първоначално се надуваше и даваше непрекъснато интервюта като представител на водещата партия в коалицията,винаги обратно на това което казваше министъра.Сега най после окончателно седна на миризливия си червен задник.Нещастно,невз мекотело.

БАТЕ АСЕН И ТОЙ Е АКТИВИСТ НА ДОГАН ЕФЕНДИ.

Аз съм Живко Милионера от Ихтиман.Съдя държавата в Страсбург за това че държавата в лицето на НАП търси от мен огромната сума от 18 милиона лева ДДС.От четири години се жалвам къде ли не в България.НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ направи десетина репортажа за моя милост.СИрак съм , неграмотен ,не ми дават помощи заради шестте фирми прехвърлени ми чрез измама, От разкарване по съдилища ,следствия ,прокуратури , затваряне без съдебно решение в НСлСлужба получих активна язва с кръвоизливи. В момента живея в с.Огняново Пазарджишко при майка си ,тъй като в Ихтиман наводнението ми отнесе дома през 2005 г. Майка ми се казва КАЛИНА БАРОВА в ромската махала на с.Огняново , ЩЕ СЕ РАДВАМ НЯКОЙ ДА МЕ ПОСЕТИ ПОНЕ ЗА КУРАЖ. ЖИВКО КАЛИНОВ БАРОВ.

ДЪЛГАТА РЪКА НА ДПС МУ БУТА СТОЛА. 60 НА СТО ОТ СЛУЖИТЕЛИТЕ В ГРАНИЧНИТЕ И ВЪТРЕШНИТЕ МИТНИЦИ,100 на сто от ГИВКК и растителна зяащита са членове на ДПС.

Щом касиерите им започват да се срамуват значи наистина са прекалили ...

Държавата се тресе и гори! и въпреки това ВЛАСТИМАЩИТЕ се натискат на местенцата си!Това са хора без морал,без съвест!От доста време всичко е на ...АВТОПИЛОТ!

Смешни са заплатите в НАП. Всеки нормален човек би се замислил дали да работи за 350 лева месечно. В същото време има работещи там от n-та година. Да ги питаш как преживяват с толкова пари. Явно са средства на труда на големите риби. А обикновените служители напускат... И на никой не му прави впечатление. Докога Ако няма кой да събира пари за държавата дали ще я има тази държава?

Приветствам (първосигнално) когато някой някъде подава оставка - напомня ми за някакво останало (макар и малко) чувство за отговорност, включващо остатъци и на съзнание за собствено човешко достойнство. Но както са казвали умни хора - причината си има следствие. Невнушавайки нищо конкретно (изводите са за четящите интересуващи се), обърнете внимание на нечии (герои от обсъжданото съобщение) конкретни състуденски години и квазироднински връзки. В последните няма нищо лошо, ако не водят до явни правонарушения (новините през последните 5 години тръбят за това). Който, където и какъвто и да е, би трябвало да си понася натрупаните житейски тежести - нали някога тежка е била и би трябвало и сега да е, царската корона. За това е измислена и действа юриспруденцията. Никому не желая лошото, а заслуженото. На ход отдавна и поредно са т.н. български правоохранителни органи. Копнея за скорошно (дано) време, когато няма да ги поставям в кавички.

Този Асен Асенов, РевиЗоро го беше уволнявал за подкупи, и като дойдоха Агентите на Короната, го направиха шеф в митниците, е как искате да няма контрабанда?

Да ми припомните колко пъти се вдигна кредитния рейтинг на Б-я откакто БСП седна на държавната хранилка. При НДСВ 4-5 пъти доколкото помня. И беше най-спокойното управление

Ред е на М.Мургина и заместниците и.Защото, ако ги подхване прокуратурата няма да видят бял свят. Много мастило трябва за изпишат. Доста хора знаят пикантни неща за управлението им и дълго няма да мълчат

АБЕ ТОЯ ЛИ Е СВЕСТЕН?

много лошо, сега МАРА от НАП, че си развява още повече коня заедно с ОРЕШАРА. Съдират кожите на дребните, а големите пари си ги слагат в джобовете.Корупцията в НАП е вече нетърпима.Дали ще си платят някога?

До данъкоплатец! Тия пичове дори не знаят Мургина кави ги върши! Кадиев се опита нещо да направи нещо за държавата виждате докъде стигна? Остави най-големия буклук в НАП. В данъчна политика мустаката и бременната си правят, каквото им каже тендема Табаков - Колчев. Некой мишки напуснаха-за справка Велинчо, този титан на мисълта. Най-беззъбата администрация, която сме виждали. Не е обаче зле!!!

Кадиев е честно момче, ама Мургина докога ще я оставят да вършее?!....

Батака е пълен, защо да опира пешкира!

като не можа да се справи с две агенции, защо се захфана,резултатът е, че провали системата-данъчна адмнстрация.ама в тази държавица българия-все каруцата пред коня....

4oveka e svesten

Мария Маргина като, че ли ще трябва да почерпи!!! Остава й още няколко месеца още преди да я уволнят. Ще има време да си построи къщата в Созопол и на Камбаните. Приходите вълци ги яли. Да живей Карабаджаков!!!

невярващ-прав си! знаеш ли колко пари отидоха за тези английски маймуни и в министерски джобове. какво направиха в митниците-едно голямо нищо, но и не са те тези които ще се справят с проблема- има достатъчно кадърни хора у бг, които знаят как, но никой няма интерес да се оправят нещата както в митниците така и в данъчното. пари в митниците няма за нищо, заплатите са стимулиращи корупцията и оправия няма и не вярвам да има. вервайте ми!

Може ли Г-н Кадиев да каже какво се крие зад цифрите с които ни заливаха от Агенция Митници? ДА, може и да е имало такива колосални приходи, каквито огласяха от Агенцията, но никой не съобщаваше колко са възстановените суми, подлежащи на връщане. За това ли бяха похарчени прите ни - за съветниците от Агенти на короната? Ма нещо мирише от митниците - е само мъничко

нищо не разбирате..един достоен човек се оттегля пред безсилието си да ръководи нещата в обори,където др.си вършеят както си искат и си въртят игрите..това е проява на достойнство..защото далаверите в БГ продължават..оправия скоро няма да има..

Тоя беше от малкото, които ми изглеждаха нормални във властта.

Мишките май почват да напускат коръба. Има още, които се подиграваха с България и народа й. Трябват още оставки и на Министри и на Директори на Агенции.

Коментари - Финансовият зам.-министър Георги Кадиев подаде оставка | Днес.dir.bg

Финансовият зам.-министър Георги Кадиев подаде оставка

Зам.-министърът на финансите Георги Кадиев е подал оставка.

Обратно в новината

Коментари - Финансовият зам.-министър Георги Кадиев подаде оставка | Днес.dir.bg

Коментари

Към ГОШО И МИШО: НЕ СЕ НАДЯВАЙТЕ ЗА ОРЕШАРА И МУРГИНА - ТИЯ ЩЕ ОСТАНАТ И СЛЕД ДР.ДМИТРИЕВИЧ. СРАМ НЯМАТ, ДА НЕ ГОВОРИМЕ ЗА очички ...

Свестен! Честен! Образован! Но не му позволиха да изгони търговците от храма. При тази унизителна ситуация на човек му остава само едното достойнство... Защо ли винаги качествените хора стават жертва? ЖАЛКО за тази държава, която не може да запази добрите си кадри.

НЕдоумявам това недуразумение какво правеше в министерство на финансите досега!!!!!!!

добро моче, само , че честните хора нямат работа в държавна администрация , защото там могат да умрат от глад

Кадиев разчиташе на близостта си с Овчаров за подкрепа - не за далавера, а в съпротивата му срещу мафията в МФ, основно с догански произход. Сега за него няма по-полезен ход от това да се махне, за да опази репутацията си.

Кадиев разчиташе на близостта си с Овчаров за подкрепа - не за далавера, а в съпротивата му срещу мафията в МФ, основно с догански произход. Сега за него няма по-полезен ход от това да се махне, за да опази репутацията си.

Чета мненията колко бил свестен Кадиев и се чудя откъде тази увереност.Никой не казва какво точно толкова е направил досега и откъде си вади извода колко е честен господина.А,че заплатите и в митниците и в данъчното стимулират корупцията е точно така .И се чудите как успявали данъчните да живеят с 350 лв заплата.Ами така -както всички други,които живеят с такива унизителни доходи-95% от българите.Искам да кажа че като работи някой в данъчно или др. подобна служба и взема ниска заплата не означава непременно че е корумпиран.А този който е податлив на корупция и при 3000 лв пак ще взема под масата.Така че редно е зплатите да се увеличат и честните служещи да могат достойно да изхранват семействата си,това ще ги стимулира да работят още по-добре.А корумпираните ще ги има винаги и държавата трябва да намери механизми да ги открива и да се чисти от тях по-най бързия начин.

Кадиев е друга порода и не го приравнявайте с недоучилите,алчни и безкруполни управленци. Той беше истинско попадение за екипа от БСП и няма нищо общо с морала и действията на други юпита привлечени в управлението. Нека си спомним напр.за професионалната,почт и достойна позиция,която изрази по повод казуса с т.н. Данъкоплатец1 за2006. Защитавайки от принципни позиции фиска си навлече проблеми както от страна на т.н. бизнес , така и от страна на самия министър Орешарски.

Тези оставки са прах в очите на хората. Големият проблем е Топлофикация-София и той трябва да се реши,защото като дойде зимата ще стане лошо,ако нещата продължават така....

захаринова като построи два хотела какво и направиха. поставиха я на по-висок пост за да си прикрие измамите. тя е подляла водата на кадиев защото той беше най-недоволен от нея. а тя е много злобна и помни.не прощава на никого който се докосне до нейните далавери.

А какво стана с Краус Ейджентс???

аБЕ ТИЯ ОТ дпс КАТО КЪРЛЕЖИ СА СЕ ЗАПИЛИ ТАМ КЪДЕТО ИМА ПАРИ .ТУЕХНИ ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВА -ЕВРОПАСЛАНИЦИТЕ В СОФИЯ ИНТЕРЕСНО КАКВО ДОКЛАДВАТ ПО ТЕХНИТЕ КАНАЛИ ?

Сам да си подаде оставката?! Направо невъзможно! Не вярвах в тази корумпирана и безочлива политическа мърша да има достойни хора...

ЕДИН ОТ МАЛКОТО СВЕСТНИ ХОРА, ЯВНО НЯМА МЯСТО СРЕД КОРУМПИРАНАТА МЪРША В МФ, ДОСТА ЛИЦА ЩЕ СЕ ЗАЧЕРПЯТ

А какво стана с Краус Ейджентс???

Тоя беше много близък с Р. Овчаров и затова си отиде след неговата оставка. Той си го знаеше и по-рано и затова тръбеше, че ще си ходи.

ами с това ударно разкриване на контрабандата се опитват да спасят а.а. от митници , а пък някой трябва да спаси митниците от него , а пък к. взе едни хубави парички да остави а.а. на местенцето му , а калотин4о да каже кой върти контрабандата на Калотина и какъв е на а.а.

Nikoi o6te vqrvat v dqdo Koleda... CIRK

време му беше,откога я е заподавал тази оставка.ред е на асен асенов-да каже какво изнесе преди 2 години в неделен ден с джипа на жена му.от съседните кооперации всичко се вижда.като се заговори ,че ще му искат оставката,ама нали снася на всички от солунската митница - няма да я приемат

Най накрая да му я приемат защото стига вече с тези превземки на ученичка пред изпит.

Не е от срам,а от нещо друго за което има много варианти.

НЕ УСЕЩАТЕ ЛИ КА К ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА СЕ РАЗПАДА И ОТИВА КЪМ ЖАН ВИДЕНОВО ВРЕМЕ?ДА ЖИВЕЕ ЦАРЯ И СТАНИШЕВ НАЙ ГОЛЕМИТЕ ПРЕДАТЕЛИ В НОВАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ!!!

БЯГАЙТЕ ДО КАТО Е ВРЕМЕ! МАЛКО ОСТАВА А ТИ СИ УМЕН!

Браво на г-н Кадиев, той е честен човек, дай боже такива управници по-вече да има в България. Ръцете му бяха вързани от партията, иначе и Мургина и Асенов отдавна щяха да са клиенти на прокуратурата. Евала Георги!

Като е честен и достоен какво е правил в престъпното правителство?Чак сега ли му светна,какви са?Честни хора по върховете няма.

Толи, а като знаеш кредитния рейтинг колко се е вдигнал при НДСВ ми кажи,заплатата ми колко пъти се вдигна 5-6 ли?На мен в магазина ми искат ПАРИ ,а не рейтинги.

Тоя е голям дрисльо.Първоначално се надуваше и даваше непрекъснато интервюта като представител на водещата партия в коалицията,винаги обратно на това което казваше министъра.Сега най после окончателно седна на миризливия си червен задник.Нещастно,невз мекотело.

БАТЕ АСЕН И ТОЙ Е АКТИВИСТ НА ДОГАН ЕФЕНДИ.

Аз съм Живко Милионера от Ихтиман.Съдя държавата в Страсбург за това че държавата в лицето на НАП търси от мен огромната сума от 18 милиона лева ДДС.От четири години се жалвам къде ли не в България.НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ направи десетина репортажа за моя милост.СИрак съм , неграмотен ,не ми дават помощи заради шестте фирми прехвърлени ми чрез измама, От разкарване по съдилища ,следствия ,прокуратури , затваряне без съдебно решение в НСлСлужба получих активна язва с кръвоизливи. В момента живея в с.Огняново Пазарджишко при майка си ,тъй като в Ихтиман наводнението ми отнесе дома през 2005 г. Майка ми се казва КАЛИНА БАРОВА в ромската махала на с.Огняново , ЩЕ СЕ РАДВАМ НЯКОЙ ДА МЕ ПОСЕТИ ПОНЕ ЗА КУРАЖ. ЖИВКО КАЛИНОВ БАРОВ.

ДЪЛГАТА РЪКА НА ДПС МУ БУТА СТОЛА. 60 НА СТО ОТ СЛУЖИТЕЛИТЕ В ГРАНИЧНИТЕ И ВЪТРЕШНИТЕ МИТНИЦИ,100 на сто от ГИВКК и растителна зяащита са членове на ДПС.

Щом касиерите им започват да се срамуват значи наистина са прекалили ...

Държавата се тресе и гори! и въпреки това ВЛАСТИМАЩИТЕ се натискат на местенцата си!Това са хора без морал,без съвест!От доста време всичко е на ...АВТОПИЛОТ!

Смешни са заплатите в НАП. Всеки нормален човек би се замислил дали да работи за 350 лева месечно. В същото време има работещи там от n-та година. Да ги питаш как преживяват с толкова пари. Явно са средства на труда на големите риби. А обикновените служители напускат... И на никой не му прави впечатление. Докога Ако няма кой да събира пари за държавата дали ще я има тази държава?

Приветствам (първосигнално) когато някой някъде подава оставка - напомня ми за някакво останало (макар и малко) чувство за отговорност, включващо остатъци и на съзнание за собствено човешко достойнство. Но както са казвали умни хора - причината си има следствие. Невнушавайки нищо конкретно (изводите са за четящите интересуващи се), обърнете внимание на нечии (герои от обсъжданото съобщение) конкретни състуденски години и квазироднински връзки. В последните няма нищо лошо, ако не водят до явни правонарушения (новините през последните 5 години тръбят за това). Който, където и какъвто и да е, би трябвало да си понася натрупаните житейски тежести - нали някога тежка е била и би трябвало и сега да е, царската корона. За това е измислена и действа юриспруденцията. Никому не желая лошото, а заслуженото. На ход отдавна и поредно са т.н. български правоохранителни органи. Копнея за скорошно (дано) време, когато няма да ги поставям в кавички.

Този Асен Асенов, РевиЗоро го беше уволнявал за подкупи, и като дойдоха Агентите на Короната, го направиха шеф в митниците, е как искате да няма контрабанда?

Да ми припомните колко пъти се вдигна кредитния рейтинг на Б-я откакто БСП седна на държавната хранилка. При НДСВ 4-5 пъти доколкото помня. И беше най-спокойното управление

Ред е на М.Мургина и заместниците и.Защото, ако ги подхване прокуратурата няма да видят бял свят. Много мастило трябва за изпишат. Доста хора знаят пикантни неща за управлението им и дълго няма да мълчат

АБЕ ТОЯ ЛИ Е СВЕСТЕН?

много лошо, сега МАРА от НАП, че си развява още повече коня заедно с ОРЕШАРА. Съдират кожите на дребните, а големите пари си ги слагат в джобовете.Корупцията в НАП е вече нетърпима.Дали ще си платят някога?

До данъкоплатец! Тия пичове дори не знаят Мургина кави ги върши! Кадиев се опита нещо да направи нещо за държавата виждате докъде стигна? Остави най-големия буклук в НАП. В данъчна политика мустаката и бременната си правят, каквото им каже тендема Табаков - Колчев. Некой мишки напуснаха-за справка Велинчо, този титан на мисълта. Най-беззъбата администрация, която сме виждали. Не е обаче зле!!!

Кадиев е честно момче, ама Мургина докога ще я оставят да вършее?!....

Батака е пълен, защо да опира пешкира!

като не можа да се справи с две агенции, защо се захфана,резултатът е, че провали системата-данъчна адмнстрация.ама в тази държавица българия-все каруцата пред коня....

4oveka e svesten

Мария Маргина като, че ли ще трябва да почерпи!!! Остава й още няколко месеца още преди да я уволнят. Ще има време да си построи къщата в Созопол и на Камбаните. Приходите вълци ги яли. Да живей Карабаджаков!!!

невярващ-прав си! знаеш ли колко пари отидоха за тези английски маймуни и в министерски джобове. какво направиха в митниците-едно голямо нищо, но и не са те тези които ще се справят с проблема- има достатъчно кадърни хора у бг, които знаят как, но никой няма интерес да се оправят нещата както в митниците така и в данъчното. пари в митниците няма за нищо, заплатите са стимулиращи корупцията и оправия няма и не вярвам да има. вервайте ми!

Може ли Г-н Кадиев да каже какво се крие зад цифрите с които ни заливаха от Агенция Митници? ДА, може и да е имало такива колосални приходи, каквито огласяха от Агенцията, но никой не съобщаваше колко са възстановените суми, подлежащи на връщане. За това ли бяха похарчени прите ни - за съветниците от Агенти на короната? Ма нещо мирише от митниците - е само мъничко

нищо не разбирате..един достоен човек се оттегля пред безсилието си да ръководи нещата в обори,където др.си вършеят както си искат и си въртят игрите..това е проява на достойнство..защото далаверите в БГ продължават..оправия скоро няма да има..

Тоя беше от малкото, които ми изглеждаха нормални във властта.

Мишките май почват да напускат коръба. Има още, които се подиграваха с България и народа й. Трябват още оставки и на Министри и на Директори на Агенции.