Ветроходът ”Калиакра” в реален мащаб във Варна

Кметът на Варна Иван Портних стартира мащабен проект за промяна на визията на градската среда.

Обратно в новината

Коментари - Ветроходът ”Калиакра” в реален мащаб във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да харчиш пари за арт инсталации, когато града има огромни проблеми с дупки на почти всички улици, с нефункциониращи шахти и куп такива проблеми бих сравнила само с това, да осигуриш на болен с криза апендицит страхотен грим и прическа. Но всички знаем, че най-лесно се крадат пари чрез "арт"....Не сме изненандани.

Няма нереален мащаб! Искате да кажете в реални размери ;)

Добра идея, но не е ли по-разумно първо да се оправят улиците, чистотата на града, редът, а след това украсата...

Еми, някой не се къпят - удрят по един дезодорант/обезмирисител отгоре и готово. Стил - който може и в управлението да се прояви.

Не е ли по-добре да се позакърпят първо улиците, че да са по-безопасни за движението и да не се трошат колите!?

То добре предлагаш но такива които слагат минусите в случая да ги строят първи да оправят инфраструктурата а не да цъкат минуси потриващи ръе, че са "прът в колелото"

Едното не пречи на другото. Има много за оправяне във Варна, но напоследък се забелязва раздвижване. Бяха ремонтирани Владислав Варненчик, Сливница, Цар Освободител, част от Трети Март. Сега ще бъдат ремонтирани Мария Луиза, Осми Приморски Полк, Ян Хунияди, Константин и Фружин, останалата част от Трети Март и част от Васил Левски. Тук-таме бяха поооправение и тротоарите, но има още много работа там.

джилязубирачите се стягат за ново бригадиско попълнение.

Всичко е прекрасно, но с тази селяния навсякъде, кое ще оцелее, е под сериозен въпрос. Под селяния да се разбира възпитание. Ако са от метал - за тях или добро, или нищо :)

Ясно, Илия - под селяния да се разбира цигания! :-)