Проверяват Дунарит след взрива в Горни Лом

Организирана е незабавна проверка на военния завод "Дунарит" край Русе заради взрива в барутната фабрика "Миджур" в Горни Лом, където загинаха 15 души.

Обратно в новината

Коментари - Проверяват Дунарит след взрива в Горни Лом | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чакайте, чакайте, как така военен завод ще се проверява от полицаи? Че какво разбират полицаите от военни работа? Защо специалистите от МО не упражняват контрол над такъв вид производства с военни боеприпаси, та дори и в цивилни заводи, а пожарната, дето няма нищо общо ще дава мнение и ще осъществява контрол! То излезе, че само от медицина не разбират от МВР! Разбиха армията, за да може да се намесят партийните фирми, че на всичкото отгоре и границата не пази армията! Това според мен е смях през сълзи!

Малии....сега пак ште се насерем! Кога падна асансьора в София се завтекоха да проверяват всички асансьори в България! Винаги след дъжд качулка! Смешници! Нали на някои хора това им е работата? Или не са я вършили както трябва?

Излиза, че ако не се случи някаква трагедия, никой не се сеща да прати проверка?! То пък проверяващите като знаем как проверяват...

...и колко от тях са компетентни?!

Проверяващите са типични държавани служители - мързеливи, лениви, незаинтересовани, безотговорни и прочие. Държавното кучета го яли. Държавата не може да се справи с един контрол, а какво остава да управлява успешно собственост.

има и такива, не са всички и навсякъде така, дори по-малката част са такива. организацията на работа, "системата" ги прави такива. те са винаги зависими от шефа (разбирай партията, която той представлява). лошо е да се прилага закона към "неправилните" хора, вярвай!

...как се управлява. Нали "Миджур" е частна фирма, и какво?!

абе те и оня са го проверявали преди 2 седмици и какво....???!!!

Трябва и проверяващите да бъдат проверени и т.н. и т.н.-нова агенция, служба или нещо друго още на държавната ясла. Грешката е в каруцата която вечно е пред коня и няма наказани за нощо!!!