100 работни места откри US компания във Варна

Американската компания Concentrix откри 100 работни места за млади хора във Варна с откриването на новия си офис и кол център край морето.

Обратно в новината

Коментари - 100 работни места откри US компания във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека се откриват нови работни места защото иначе града ни загива, напоследък масово хората напускат поради липса на работа.Само от нашият блок за около година напуснаха 7 семейства.

Какво напуснаха, този свят ли?

Няма угодия -"телефонджийска работа" била.Абе,стой си в панелката и въздишай по миналото.С такова мислене бъдеще няма как да имаш!

То пък със 100 телефонистки едно бъдеще... Добре, че Лудогорец вкараха гол.

Ами да си станал футболист бе. Ако не друго щеше да риташ Роналдо.

Абе ти като коментираш,наясно ли си какво точно правят тези "телефонисти" и за какви пари работят? Ясно е,че не си!

"Варна се гордее с 5-те университета и 3-те колежа", но не се гордее с крадливите си кметове, при това алкохолици и наркомани! А иначе - тия днес са тук, утре ги няма! А производство, фабрики, заводи, фирми - НЯМА! А и никой не се кани да открива, жалко! Вече една година близките до НаркоВанчо фирми "правят" Градската градинка под часовника...

Това не е производство ,а услуга която принципно не създава нищо.

Я пак помисли, 100 места 1000 лв заплата 100 000 12 месеца =1,2 милиона. + първоначална инвестиция за работно място около 4000 + наем всеки месец. И тези пари отиват в Варненци. Това че фирмата изкарва пари е нормално. Или е по добре и тези 100 места да ги няма. ...

Това е обслужваща телефонджийска работа. Искаме качествена работа, а не да обслужваме западняци по телефона

"...искаме качествена работа"- от кого я искаш? Вчера в Бургас,руснаци открили нова фабрика- и там недоволни!Ами бъди инициативен,създай сам "качествена работа",щом тази за 1500лв. не те удовлетворява. Мързеливи,балкански задръстеняци!

Ти си тъп, некадърен и мързелив. Освен да блъскаш с железен чук противотанкови мини, за друго не ставаш. Няма какво да се напъваш за повече - толкова ти е потенциала.

Похвално! Младият кмет върши много добри неща за гр.Варна, Добре е и министрите да се замислят как да откриват работни места във гр.Варна като преместят част от дейностите си от София във Варна.Всички млади се насочват към София за това че заплатите там са в пъти по-големи и останалите големи градове опустяват! Докато София се е пренаселила и накъде ще расте е под въпрос! Мислете докато е време!

По принцип харесвам кмета, но каква е неговата роля в случая? Компанията не е негова, най-много да са го поканили на откриването. Работата на кмета е да събира данъци и да асфалтира улиците.

250 000 работни места обеща бсп 100 работни места за млади хора във Варна откри американската компания Concentrix да живее бсп другари !

Ти май си сбъркан - това го обеща дебеличкия бат'Бойко, Дудучето ни дава пък 1 млн, а платени мекерета вдигат предизоборни лозунги и лижат задниците на богатите, белким нещо падне и за тях...

Ти май се пообърка точно БСП обещаха 250000 работни места!!! Абе винаги като са те на власт има АПОКАЛИПСИС то с банки то с пари и какво ли не!!!!