Съдът решава съдбата на бедняк-милионер

Младеж от Пловдив стана известен като бедняка-милионер. За 6 месеца той изгуби 8 млн. лева. Сега съдът решава съдбата му.

Обратно в новината

Коментари - Съдът решава съдбата на бедняк-милионер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ЗАБРАВИХ ДА МУ ЧЕСТИТЯ И АДВОКАТА РУСЕВ ДА МУ Е ЧЕСТИТ И ТОЙ СЪЩО ЩЕ МУ ПОМАГНЕ ДА ОБЕДНЕЕ!!!! ЧЕСТИТО МЛАДЕЖО И ПРЕСТАНИ ДА РЕВЕШ ! ЗВАЕШ ЛИ КОЛКО МЪКА ИМА В ТАЗИ ДЪРЖАВА И КОЛКО ЧИТАВ НАРОД МИЗЕРСТВА? ОТИВАЙ ДА РАБОТИШ ТАКЪВ ТИ БИЛ КЪСМЕТА!!!

ПО ДОБРЕ ТАКА !АКЪЛА НЕ Е КАТО ОНАЗИ РАБОТА ДА МУ Я НАВРЕШ НА ЧОВЕКА!!! ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КАКВИ ГЛУПОСТИ МОЖЕШЕ ДА СЪТВОРИ С ТЕЗИ ПАРИ!!! ТОЙ ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА! ОТ КЪДЕТО ДОШЛИ ТАМ ОТИШЛА! ДА СИ СТЯГА ГЪЗА ТОЯ МУХЛЬО ДА СЕ ПОИЗПОТИ ТА ДА ЗНАЕ ВСЯКА СТОТИНКА ОТ КЪДЕ ИДВА!!!

Някой знае ли името на първия собственик на имота, съпругът на майка му? Колкото до адвоката на ответниците Русев, чист адвокатин на мафията.....Изгоряло е момчето!

НЕ СТАВА САМО С ПАРИ - ТРЯБВА И АКЪЛ! ... Това прави от хората "мечтата на капитализма" за хубав, сладък и лесен живот без труд, наготово. После: "кой ме прецака"?!

Глупава постъпка, момко! И то много! Въпреки това мошенниците трябва да си получат заслуженото! Знай, че има спасение. Измама трудно се доказва и може би ще загубиш. Ако това стане, можеш да да ги съдиш пак по друг член от ЗЗД. Говори с няколко юриста за идеи. Адвокатът ти може да е добър, но винаги повече глави мислят по-добре. Идеите ще са и в негова полза. Пък и ти седни и чети ГПК, ЗЗД... Помогни на адвоката си с каквото можеш. Ако е наистина добър. Заедно ще измислите начин да спечелите. Ако не това дело, то винаги можеш да заведеш друго. Това да ти е обица на ухото! Пази се от всички! И с юристите внимавай! Сред тях има опасни.Сега ти остава в името на родителите си да направиш всичко възможно да си върнеш наследството!

За съжаление нищо няма да си върне. Ял, пил и се веселил, остават му спомените.

Глупаво момче, 3 коли!? Е сега и каруца няма да има.

той продал всичко, подписал се навсякъде, разписал се, написал си и трите имена собственоръчно и сега чака съд да решава съдбата му. Ами младежо ти сам си решил съдбата си. Оттук нататък саможив и здрав да си ти пожелавам и запрятай ръкави защото никой няма да ти върне това което си продал.

Еееех, има си иделана народна поговорка за такива глупаци: Ум, робува, ум царува, ум патки пасе! Е, на ти идеален пример за това!

Абе, какво ни занимават с някакво си леке? Имало пари - гуляло. Парите свършили и се... насрало! Светът е пълен с такива като него: 'га пръска пари не рева, а?!

СЕГА ПОМОЩИ ЛИ ДА МУ СЪБИРАМЕ?

K*РВИ, ЯЖТЕ, ПИЙТЕ - ОГИТО ЧЕРПИ !

... само че историята е за милионерът-бедняк, а не беднякът - милионер. Кой ги пише тия статии?

умните редактори-журналисти, които като този младеж нищо не са завършили... или ако са го "завършили" - то е само на книга!

В българия случайни милионери просто НЕ ВИРЕЯТ, който и да хванеш ще те прецака. Предплащаш и така иначе отидеее та се невидя ... Но не е за съжаление де в случая...

Ми да се хваща на работа момъка, не да хленчи.

Той вече се е хванал. Приказката е "Тарикат мъж не писка". Той очевидно още не е мъж, за тарикат да не говорим, а е момче и му е позволено.

"Не на всеки на акъла му отиват пари." Така казваше един приятел на дядо ми - беше спечелил навремето 15 000 лева от тото 2 (началото на 80-те). Всичко профука по черноморските курорти, няколко пъти и го прибираха, щото харчел много пари по курортите, а там ДС-арите дебнеха и за такива освен за врагове на народа. Абе поживя си човека 2-3 години и после каза че не съжалявал.

Измамата си е измама, независимо колко проста е жертвата. Ако искаме някога да живеем в нормална държава законите трябва да се спазват независимо, че не са чудесни. Келеша очевидно не си заслужава наследството, но не това е причината тарикатите да го минат, а корумпирани адвокати, нотариуси, а може би и данъчни. Иначе как се продават имоти под данъчна оценка, без банков превод за суми над 15 000 лв.? Така че, тия хубавци не са Хитър Петър/Робин Худ и по същият начин биха посегнали и на Вашите, разбира се заслужени, имоти.

Принципно съм съгласен, но я си помисли, дали щяха да го измамят (ако са го измамили) ако си бе наел адвокат за сделката, а не охрана за дискотеката?

Според неговата версия, видна от телевидението, охраната му е била поставена от "купувачите" на имотите, точно за да няма контакт с близки, юристи и т.н. Дали е така съдът ще прецени.

А иначе младежът вече очевидно си е намерил юрист. С версията си се опитва да развали договорите по цели четири члена от Закона за задълженията и договорите - чл.27, чл.29, чл.30 и чл.31. На който му се занимава може да ги прочете. Това, че вече има адекватна помощ обаче не значи, че не е бил измамен, когато я е няма. А че и той лъже като ром - спор няма.

Колко измами стават с нает адвокат? Мислиш си, че работи за теб, а той се е договорил с другата страна и работи за него, че дава и той пари. И то повече. Така става и някои нотариуси. Всички знаят, че участват в измама, но си траят за да приберат парите!

Наиграл се е! Честито!

Не беднякът-милионер, а милионерът-бедняк. Жалко за момчето. Светла им памет на родителите. Това наистина е много кофти ситуация.

Всички буфери са кухи лейки като тазаи шматка.

АБСОЛЮТЕН ГЛУПАК !! ДА ХАРИЗА С ЛЕКА РЪКА ТОВА КОЕТО СА МУ ОСТАВИЛИ БАЩА МУ И МАЙКА МУ !

Този сутринта го гледах по телевизията. Хахаха е няма такъв тъпанар. Като го слушах как говори, или по-скоро се опитва да говори точно това си заслужава. Измамили го... глупости. Помислил си е че е хванал бога за шлифера и съвсем в реда на нещата е стигнал до там.

За ТАКЪВ ТЪПАК до сега не бях и чул никъде. То бива бива простотия ама тоя е прекалил...

Един професор по основи на правото, ни казваше имот не се продава имот се управлява. Оки дали са му не малки пари. Да си беше взел 2 гарсониерки в провинцията и другите на влог в няколко банки. да си бачка в един магазин да зарежда стока за 350-400 лв и пуска единия под наем там за 150. Цял живот ще си живурка. Като нямаш акъл и милостиня не заслужаваш.

За съжаление, по същия начин биха постъпили над 60-70 % от българите, ако бяха на мястото на този разсипник. Разбира се, с известни нюанси в харченето на парите: някои ще дават необмислено много пари точно на хора, които не заслужават, други ще ги харчат за неразумни вещи и(ли) каузи, трети ще ги пилеят в идиотски хобита, четвърти - в наркотици, пети - в жени/мъже! Много малко са тези, които наистина биха ги вложили в някакво предприятие, а още по-малко - тези, които биха водили този бизнес с хъс и желание и така биха успели!

Тъпанара:)

Nikolay

Момчето е чист развей прах.Хак му сега- да духа супата.

Кьорав карти не играе.

много тъпо парче явно

сик транзит глория мунди, ... рзбииишли....

"така преминава световната слава..." :)