Коментари - Цигарената мафия прибира 150 млн. лв./г. | dnes.dir.bg
назад

Цигарената мафия прибира 150 млн. лв./г.

Държавата губи по 150 милиона лева годишно от финансови нарушения при продажбата на вносни цигари.

Обратно в новината

Коментари - Цигарената мафия прибира 150 млн. лв./г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами има толкова пенсионери защо не ги пуснем като инспектори ДЮДЮ и да могат да алармират за тези неща и да влизат пари в бюджета и да има по високи пенсии

Абе да попитам нещо друго....това киселото мляко....мляко ли е? То вече не е кисело мляко бре,какви боклуци бухате вътре.Имам едно в къщи от 10 дни не вкисва.Плашим се кво ядеме

:O

Стига сте правили сметки, а просто спрете да пушите и ще елиминираме поне една мафия!

Щом при 15% пазарен дял прибират 150 млн. лева, сметнете колко прибира Доган за другите 85%, произвидство на Булгартабак. Призововам ви, не пушете български цигари.

Те знаели за далаверите, но нищо не правели. Кой държи фрий шоповете, а кой ги контролира, кой разрешава тяхното съществуване...??? Всичко това е много добре известно, но ДЪРЖАВНИ хора НЕ СА заинтересовани да има ред!!!

Законно ли е наводнението с РЕКЛАМИ на цигари в България? Ако не е, защо държавата си затваря очите? Ако е законно, до колко е синхронизирано с ЕС?

Направете си сметка - от продажби за 150 млн. лв., държавата прибира акцизи 100 млн. лв. Кой е най-големия мошеник в страната?

ОТ ПЕЧАЛБАТА С ТЮТЮНЕВИТЕ ИЗДЕЛИЯ ПРЕДИ 1989 Г. СЕ ПЛАЩАХА ВСИЧКИ ПЕНСИИ В БЪЛГАРИЯ .СЕГА НЯКОЙ КРАДЕ ТЕЗИ МИЛИАРДИ И ДАВА ФАЛШИВИ ОТЧЕТИ ЧЕ Е НА ЗАГУБА ТАЗИ ДЕЙНОСТ.

По принцип държавата не може да губи! Просто някой друг печели! Парите ги прибират хора ясно?!

Ами вдигнете още акцизите. Така ще ликвидирате окончателно промишленоста - и приватизация в действие.

Печели кой, мафията на които им се разреши да продават безмитни цигари

Нека да напишат и колко пари са спечелили от акциза на цигарите,дето го вдигат непрекъснато.Щом в парламента пушат цигари без бандерол,това го гледах по телевизията, и аз ще пуша!