Милиардер празнува рожден ден в Русенско

Канадският милиардер Игнат Канев се завърна в България, за да отпразнува 88-ия си рожден ден.

Обратно в новината

Коментари - Милиардер празнува рожден ден в Русенско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Селчо Селский..та до днес! Блясъкът на някакви милиони не може да не заслепи,а напротив-даже ни отваря очите...

Харесва ми, че господинът след като е остарял се е сетил за родното си село.Ашколсун! Обаче дали го има това село като жители и млади да се женят, както и по-горе някой каза. И този културен дом ще бъде като едно фишу в селото, но се съмнявам , че ще го стопанисват както трябва. След няколко години ще изглежда като съсипаните училища и детски градини.А парите си можеше да насочи към откриване на работни места, т.е. създаване на поминък за хората.

Поздравления за един достоен човек! да е жив и здрав той и близките нему хора.

Най-много ме дразнят мутрите на политическите задници по снимките.

г-н плевнелиев е един от наи-добрите ни политици за целия преход.

Браво! Почитания към този истински човек! Да му даде Бог здраве и дълголетие! Да продължава все така да милее за нашата родина! Чест и почитания и от мен!!!

Бог да е с Вас Г-н Канев. Жив и здрав много години и само хубави неща. Нека такива като Вас във времето да станат мнозинство а престъпниците които управляват /пардон грабят/ Отечеството ни през последните 25 години да изчезнат завинаги.

една седмица в родния край, много силно ще го тегли наобратно в Канада - ГАРАНЦИЯ! Той живее със спомена от миналото, когато е имало ХОРА по нашите земи, а не само статистически единици и избиратели, лишени от всякакво чувство за взаимопомощ и оцелявайки индивидуално, дори нещо повече, ако някой се справя по-добре в оцеляването, гледат да му напакостят. Няма да говоря за онази прослойка от обществото, лишена от всичко човешко, която говори нечленоразделно и никога няма шанс да еволюира!!! Иначе поздравления за успеха! Българинът успява, когато няма за конкуренция българи.

Наистина е много хубаво, когато такива успели хора не са забравили Родината и успяват да даряват такива нужни за опосканото ни общество центрове, свързани именно с образование и култура. Много хора им се наложи да напуснат България. Пожелавам им да не я забравят и някой ден да намерят смисъл да се завърнат.

Комуняги да взимат пример и вместо да крадЪт да почнат да правят и те нещо полезно за хората;)

А бе нешастник ти за 25 години не разбра ли, че освен комунисти крадяха всички останли бе глупако ...БСП НДСВ ГЕРБ ДПС СДС, кажи поне един от тези лидери на партии да е беден.

Умнико, тия дето си ги изброил не са ли отрочета на БКП?!!?

Всичките ни политици са продажници, няма нито един който да е читав, да милее за България...всеки идва на власт с целта да краде и да забогатее. Този човек Канев е един от достойните българи, а такива вече в България няма , те измряха, или не се раждат!

парите на БКП.... си идват в България

Канев няма нищо общо с БКП!Даже е избягал от Соц.България, когато е бил на 25 години.Богатството си го е спечелил с труд и много акъл! Първо се запознай с фактите и после пиши заучени фрази!

браво на човека, дано всички в чужбина си спомнят и някога да помогнат на родния краи. за това в горно абланово, обаче, малко откъснат от реалноста човека. то в селата не останаха млади, камо ли да се женят, само циганите се женят по селата сега.

Нещастници ... колко човешки съдби е разсипал този човек. Но вие пляскайте с потни кунки. Това ви е нивото.

Кажи де! Колко? Ако някой ме пита какво е "хейтър", ще му дам за пример теб!

Прочетох му автобиографията, не виждам нищо лошо !!! Ако имаш факти говори с факти, а щом нямаш завиждай, но си МЪЛЧИ и гний !!!!

в 2ро главно

Браво,читав човек!Дано има повече като него!

Съгласен съм преди време гледах интерю с него. Адмирации към подобни хора и съдби. Дано наистина има повече Българи като него и все така позитивно настроени към живота.

парите на БКП.... си идват в България

по-добри хора, защото не са като този капиталист и народен изедник.

Този т. н. от теб "народен изедник" даде няколко милиона на ВУЗ-а в Русе, а твоите мили комунисти май само вземат и още по-лошото е, че го правят по такъв начин, че за един откраднат лев унищожават 100!

я престани с тази риторика от началото на 20 век, другарю. смешен и жалък си! да, емигрантите даряваме много, и с нашите пари се държи все още иккономиката, но има подобни на тебе, заради които се питам струва ли си?

Този е от Реформаторите, ония дето повтарят цял живот матрата "Комунизмът е виновен, че сме толкова тъпи".