Монтират колчета около Водната палата

Започна монтажът на антипаркинг колчета и от двете страни на бул. "Цар Борис ІІІ Обединител" от кръстовището с бул. "Шести септември" към Панаира.

Обратно в новината

Коментари - Монтират колчета около Водната палата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако не знаете, в Центъра на фонтана ще има статуя на кмета или кацарски, тип пикаещо момченце. И защото кмета на Северен Ралю щял да се сърди, ако не пика към него, статуята ще е въртяща ... Нека всички на които много ни харесва колелото, да поздравяваме мъдрите ни управлници със свирките на автомобилите, минавайки от там. За сега няма знак, че свиренето е забранено. Три сигнала навсякъде означават бах вашта *ма ....

А кръговото недоразумение какво правим? Фонтан ли ще чучнем вътре или статуята на Свободата?

А бе тоя пълен ТЪПАНР Тотев, какво ще му се дръпне го'ното ли, ако си признат, че това пълна простотия с това колело. Да прежалят парите и толкова, да го махат, пълни некадърници.

Защо е необходимо да се слагат колчетата в Пловдив толкова нагъсто. Ако броя им се намали с 1/3 пак няма да могат да се качват колите, а изразходваните средства ще са с 30% по-малко.

sx69

това кръгово е най-голямото транспортно недоразумение което някога е създавано. Бас държа че някой имащ власт го е поръчал за да може идва от едната страна на булевард Марица и да продължава във всички посоки.

Защо съвсем откровенно не си кажат: Сбъркахме с това кръгово и да го премахнат. Никой няма да им се смее.

Ще гласувам за тази партия която махне това идиотско кръгово и направи подлез.

Да, и ни всички мнмого му се радваме на кръговото...особено сутрин :) С нетърпение чакаме да направят и фонтана в кръговото...Фалалалалаллла...фалалал.....фалалаллла...ба вашта мама бнекадърна...фалалалала....

Докато чакаш в задръстването, тамън ще можеш да си измиеш очите