Разгневен родител наби ученик в училище

Баща наби седмокласник в училище, след като ученик нагрубил сина му. Инцидентът е станал преди началото на учебния ден в 7-мо СОУ във Варна, съобщи Petel.bg

Обратно в новината

Коментари - Разгневен родител наби ученик в училище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Момчетата трябва да са здрави физически и психически, и да имат основни умения за самозащита. И да се оправят сами. Иначе, сега другия баща да скочи пък на бащата бил сина му и да се стига до боища, стрелби, осакатявания, смърт, затвори и изобщо безумия.

за да е освежаващо за учениците трябва да ги посрещат с шамари още на входа, вместо фи.зарядка...

Първо мъки да го родиш после грижи да го възпитаваш и като не можеш да го уредиш - удряй с лопатата където свариш. Вечно грижи и мъки създава - затова налагай го здраво нямаш от него никаква радост, само, само когато го правиш

Не знам какъв е бил случая, но съжалявам коментиращите заради това, че не уважават закона и заради това, че в България има такава огромна омраза към младите хора. Защото, ако удареният не беше малко дете, а възрастен човек, съм убеден, че щяха да се намерят доста повече хора, които да го защитават и да кажат, че не е законно да удариш някой. Това, че Вие сте възрастни не Ви дава право да удряте чуждите деца. Вие не заслужавате полиция и закони. Вие заслужавате джунгла и по една пушка в ръката да се гърмите с крадците в дома Ви и който оцелее - оцелее. И малките дришняри, които виждате по дискотеките, не са представителни за цялата младеж. Не бойте се, млади няма да има много скоро. България умира с неспирни темпове и скоро ще сме 7 млн., от които 2 млн. роми и един милион турци, защото сега българите не създават семейства.

*ще сме 5 млн искам да кажа

правилно тия са толкова нагли малките! правилно го е ошамарил! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Научи се да пишеш на кирилица, че и някои от седмокласниците даже могат, и тогава критикувай. Току-що ти транслитерираха съобщението от латиница на кирилица.

Децата, особено в тази възраст, могат да бъдат много зли. Щом малкият смята, че може да говори така с възрастен, значи си и заслужава пердаха от възрастен. Мен не са ме били като малък, но аз бях кротък и не е имало причина. Моята баба обаче казваше, че който от дума не разбира- от сопа разбира! П.С. Само не ми е ясно защо коментиращите все се намесват темата за еднополовите бракове и лошата Европа? Забелязвам, че тези, на които все им се натрапвало, са всъщност тези, които не пропускат да го споменат. Не виждам връзката с невъзпитаните гаменчета, които си просят боя.

То понеже в талибанска България няма закони, затова всеки поема всичко в собствените си ръце и си мисли, че е прав. Родителят, който посяга с какво е по-различен от дришняра. И ако го удари по-силно, дали трябва да лежи в затвора за лека телесна повреда, как мислите?

kikuno

В 7-ми клас не е детенце което да не отговаря за постъпките си защото не може да осъзнае какво прави.Ако беше моето аз лично щях да го набия но това никога не би се наложило защото това възпитание се прилага с време с няколко шамара срещу които толкова цвилят толерастите.Едно е да се намесиш когато децата са сами и се оправят както могат (това никога не съм го одобрявал)и съвсем друго когато най-нагло някакъв си пикльо си позволява да обижда сина ти пред теб.Гадното е ,че в европейската кошара за такава напълно естествена постъпка може и да те окошарят а и всичко това не би се налагало да става ако просто всеки навреме натягаше обръчите на своите деца а държавата се месеше само когато стават престъпления .Значи ако те тровят с какво ли не държавата не те защитава ,ако облагодетелствани ,,малцинства "вършат на воля престъпления тогава дори не ти разрешават да се защитаваш но ако се грижиш за възпитанието на децата си тогава вече скачат и се месят двуличните перверзни гадове.

А така, нека да се научи келешът, че колкото и за як да се мисли все ще се намери някой по-як!

срамота е да посегнеш на едно дете собствено или чуждо, ако детето е проблемно си има социални служби, учители, вазпитатели. боят не възпитава! радвам се че моите деца са далеч от бг реалноста.

Чета коментарите надолу и не мога да повярвам, че наистина по-голямата част от хората тук подкрепят подобно нещо.... Адски сбъркано е всичко!

Ако това "дете" те напсува вулгарно сигурно трябва да поканиш на вечеря майка му, нали? Или веднага да си свалиш гащите и му предложиш задника си? Щото никой от вас, никога през живота си не е изял по някой шамар! Ама сега трябва да се грижим за правата на педерасти и лезбийки, а не за възпитанието на нашите деца! Цивилизационен избор, няма що...

Сигурно се молят наведени на колене посока слънцето децата ти? Ехх какви мисли ми минават само ако бях мъж....па да видим дали няма да ескалира търпението към което проповядваш? Или да ти казвам още как водя дъщеря ми на училище. Съпруга ми чакаше в колата но детето забравило чантата си със екипа по физическо и той тича да ни го донесе. В това време хулигани от съото училище пушещи цигари зад ъгъла нагло подсвиркваха, плюеха като камили/да ме извиняват животните/ и говориха кто хамали. На направената забележка да не пушат в района на училището и да пазят гражданско приличие те ми отговориха..." Лельооо, гол да го бараш"..Съпругът ми в това време пристига и чува и вижда всичко..Понапердаши ги малко и още чака някой баща на някои от момчетата да дойде да се разправят..Уви още чака..о гаменчетата като ме видят сутри поздравяват с "Добро утро" и озъртайки се омитат мигновено.

чудесно,много възпитателно от страна на съпруга ти. сигурен съм че дъштеря ти и ти сте много горди с неговата постъпка, какъв голям мъжкар да набие 2-3 младежи браво. типичо по български жал ми е за всички деца "добри" и "лоши " в тази страна. и ме е срам като българин от всички коментари които чета.

kikuno

Какви социални служби, учители, възпитатели-явно живееш някъде в облаците.Никой нищо не прави дори и да получава заплата за това а и какво ли може да постигне само с морков но без пръчка (образно казано) .На първи план трябва да стои семейството но не с лигавене и спасяване когато направи някоя тъпотия а с взискателност винаги и навреме.В крайна степен безволевия и безкрайно опрощаващ родител се превръща в първата жертва на отгледания от самия него порастващ изверг.Има толкова случаи на жестоки и хладнокръвни убийства на деца от свои връсници .Това не са хора защото не изпитват чуства ,не знаят дори какво е болка защото никога не са я изпитвали .На другата крайност са озверените от това което са правили с тях възрастните като Брейвик .и те стават все повече в толерастките държави.

Подобно нещо ако се случи то няма да се случи колега Мхм защото децата не са тъпанраи като нашите и не говорят вулгарии и цинизми. Та няма да се стигне до малумен родител който защитава собственото си дете понеже някой друг малоумен родител не е обърнал внимание на своето и то псува наред като каруцар. Много родители не си гледат децата а са ги оставили на произвола. Това е по-големия проблем от този, че някой пикльо който не си мери приказките изял два шамара. Като не знае как да говори и как да се държи ако трябва и два ритника ще изяде след шамарите

Виж, колега "уууууу", живял съм 7 години в Швейцария и 3 във Франция та недей ми обяснява дали малчуганите имат или нямат циничен език, дали не се бият в училище и тнт.... Тия два шамара, които са теб са нищожни и в реда на нещата, дефакто са подсъдими със задължително посещение на побойника при специалист.... Аз не случайно казвам, че сме нация предимно съставена от малоумници....просто интелекта и моралната система са в масов бъг! ;)

TИPAMИCУ

Те за това там отварят едни усти на майките си и бащите си и като не успеят да се справят с тях подават молба да бъдат "извозени" или по друг начин казано да бъдат "въдворени" в детски домове. Училища, пансиони със специален режим. Имахме такива и в България но явно си от тези които не помнят това време.И, язък за времето което си живял/а у ШваЙцарско или Французко.. Се си с корени ут село мама.

значи ти е много ясно, че ако се случи нещо такова там то и родителите са виновни. този невъзпитания пикльо си представям и какъв баща има или майка и на какво са го научили. а ти отиди още 7 години живей по света ама този път обърни внимание наотношението между хората, на навиците им, на културата им и на това как родителите възпитават, как училището образова и какви са порядките. на мен ми стигаше и 1 година за да обърна внимание на тези неща. ти за 7 години май си блял по всичко друго но не и по това как всъщност живеят хората и какво е естеството им на живот. та така де отивай за още7 години

Надали ще му стане нещо на лапето изяло 2-3 шамара има и на това дето са му теглили една майна няма да му стане нищо друго. Когато бях ученик един мангал беше разбил главата на учителя ни по физическо защото уж се държал зле със сина му. Та ей такива ми ти работи. Не смятам че саморазправата и то по този начин е правилният начин.

Нация съставена на 99% от олигофрени е това България и тва си е.... Подобно нещо ако се случи в цивилизована държава, тъпия родител побойник отива директно в затвора, където ще се наложи да се консултира при това задължително и доста дълго време с психиатър, а обществения отзвук ще е коренно различен от тук... Жалко, че повечето сте толкова недодялани и прости, няма скоро да се оправи държавата!!!

Шъ съ упрайм бе, братчет. Сега като разрешат хомосексуалните бракове като в циЛИвилизованите държави и като започне да се пише вместо "баща", "майка" "родител 1" и "родител 2" и както са ни напъплили и нас галите от о.Ман, ще станем същи Аврупейци.

Явен знак за ниска култура и интелект е да се слага всичко под общ знаменател... "Ти ми дай да си тепам унуко па че видиме дали че стае пендел...". Леле, леле...не мога!!! :D:D:D:D:D:D

Човека е свършил работата на родителите на боклука... БРАВО, ТУК И СЕГА !!! Така трябва иначе ще изкарат виновна жертвата че я бият и обиждат !!!

Синът ми го научих малко на бокс. Изобщо не е агресивен. Но няколко пъти са го нападали и ги е отказвал с един удар.

Абе кви са тия глезунчовци, дето в седми клас още мама и тате ги водят на училище?? И тоя дебил ще си +пердаши собственото дете. Чуждото си има баща, който да го възпитава. Така де, оплачи се и остави другия да свърши мръсната работа

Явно някой трябва да възпита първо бащата!

Имам предвид бащата на детето-побойник!

Ако въпросният ученик на когото баща му го е придружил до училище е бил малтретиран от "набитият" е нормално да потърси закрила от по-силен щом учителите са неспособни да укротят агресията. Тази Агресия може да не се проявява в училище..Прикрита и подмолна.." в училище е хрисим"..НООО извън него и без контрола на учителите е злодей..и всява страх в психично малтретираните негови връстници. За такива едно време имаше ТВУ и чичко полицай не питаше мама и татко дали да не го ошамари....само за загрявка и да не забравя как да се държи...Еххххх..

Боя врЕди само на грЪнците! :) Понякога келеметата, тряба да бъдат поставени на място! Щом са на тоя хал, това означаа само едно, тейко му в къщи въобще не му пали кабелите с възпитателна цел... Лошото е че понякога се налага после и на тейко му да му напалиш кабелите, лошото е, че се налага да се случи пред собственото му отроче...

Бой трябва, много са нагли и лицемерни(най точната дума) в днешно време!!! Може и боя да не помогне но много бой трябва понякога, иначе пък със сигурност по зле ще става...

Криво дърво се оправя, но крив чевек не!!!

Малките гаменчета трябва да се довъзпитават докато са малки.

Хора, учителите образоват, а не възпитават нашите деца. Като искате да Ви свършат и тази работа, запишете разглезените си деца в ТВУ, ТАМ ИМА ВЪЗПИТАТЕЛИ.

наборе, кажи ми тогава къде се "възпитават" нашите деца, ако не в училище? вкъщи се прибират да ядат и спят, в градинките да си поиграят?

TИPAMИCУ

Ти явно не си родител. Детето ти не е прасе да го на'раниш и напоиш и облечеш . Пфффф, какъв родител си тогава?Що си мислиш, че някой друг е длъжен да възпитава детето ти на морал и право?

Наистина голяма част от децата са гамени. Говоря така от личен опит. Бил съм охрана в две училища в града и мога да ви кажа, че понякога едвам съм се здържал да не убия някой от тях. Толкова нагли са децата сега, да добавя ниско културни и невъздържани, че нямам думи да ги опиша. Не всички разбира се са такива. Но 50% са много прости и разюздани. Момчета и момичета. Не зная родителите им как ги възпитават, но са безобразни. След време ще им се върне с голяма сила. Много родители ги гледам, понеже не са удряли поне веднъж детето си, то им отвръща с мръсни думи и са напълно некотролеруеми. Не били те родителите му тези които ще му кажели, какво да прави!!!??? А кои са??? Кака Кина кварталната кур.а ли ? Но това е резултат на тези методи на възпитание по европейски. Нас като ни шамаросваха от време на време, да не сме били гамени, наркомани, простаци, като 60% от сегашните ученици и младежи възпитавани по европейско му? Напротив! Мога да твърдя, а и то се вижда, че хората възпитавани преди-хората на възраст над 40 са много по културни, възпитани и хора с интелект, достоинство и култура. За разлика от тези деца и юноши сега, които са без никакви морални ценности.

Чудесно станало. Учителите като не се намесват. Тези хулиганчета елате да видите после на работа как мачкат по-възрастните хора.

Как да се намесят? По закон и по предписанията на МОН единственото, дето имат право е да стоят отстрани и да викат "Ама не се агресирайте!" Друг въпрос е, че изтървеш ли хлапето от самото начало, откак сте се видяли за първи път - ти си свършен като учител. Ама НИКОЙ не учи реално новите учители как да постигат това. Вместо това се правят "обучения срещу агресията" по схемата "едни 'наши' 'хора' трябва да вземат едни пари" в стил детска градина и резултата е налице. Гледат лекторите в устата и чакат да бъдат научени на великата наука на противопоставяне на гресията в учениците, но резултата е обратно пропорционален на "обучението". Познайте защо.

Как може да подкрепяте насилието и саморазправата. Има толкова цивилизовани начини да се реши проблема - обяснение, полезен труд, мъмрене, в крайна сметка изключване. Не са виновни децата, а училищата и родителите са на много ниско ниво в голямата си част. Всяко дете среща насилието в училище и това трябва да се промени.

Ти къде живееш кой ще си мръдне пръста в нашата държава.. ТАМ НА МЯСТО, ТУК И СЕГА !!! Така трябва да се решават проблемите тук, иначе нищо не става тука...

Моля - за подобен случай в Климент - във Варна - тормоз словесен и с шамари на детето ми - понеже да не прави мскандали искахме с добро - изкараха нас виновни. Учителите не си мръднаха пръста! Съжалявам,че и аз не отвъртях по 2 шамара на пиклата! Лошото е,че после детето е само и не се знае какво ще му направят! Пълно е с гамени и в училищата не се работи с децата , а само се отричат проблемите!

От коментарите по-долу излиза, че повечето от Вас са "ЗА" боя. А Вие биете ли своите собствени деца?!?

Нье, оставам го на самотек...а колкото до възпитанието, това е наша работа скъпи родители. В у-ще ги пращаме да ги образоват, а не да ги да ги възпитават.

Ако си заслужи като за бой, ще яде бой. Но не се налага, защото преди боя има куп други инструменти в арсенала, които, когато се използват правилно, не се налага да се стига до бой. За съжаление доста "родители" подхождат според настроението си, а не според провинението на детето. Резултатът е липса на преценка за последствията, и неадекватно поведение, от което се изкарва и бой.

"Горкото дете"!"Неравностоен" двубой!Малко му е на гамена.Щом и пред бащата на момчето си е позволил да го обижда,какво ли става в негово отсъствие!А даскалите вместо да защитят обиденото момче от агресора се нахвърлили върху бащата!Сбъркани хора,сбъркана държава,сбъркани взаимоотношения!

Баба ми казваше: "Бий дупенце, да не биеш дупище."

Когато първите седем години са безвъзвратно загубени, а девизът в живота става " С наглостта към прогреса", трудно е да обясниш на подобно дете с добри думи, че така не бива- тогава в ход идва грубата сила. Лошото е, че на тези години това си е вече отгледан гамен, но за родители- застъпници то си е детенце. Застъпват се за него, когато е малък и прави грозни неща, оправдават го и му дават самочувствие. С години нищо не се променя- лъжите, грозните думи и постъпки са оправдани от родителите и детето пораства нагло самовлюбено говедце. До момента, когато нервите на опонента няма да издържат и не си получи урока.

това е валидно и за бащата - явно изпуснат и невъзпитан индивид. Със сигурност малкото келешче е трябвало да бъде наказано, но родителя е трябвало да го вземе под ръка и да го заведе пред директора където ше се обадят на техните и ше му направят наказание. С шамарите родителя показва на всички деца, че боя е решението на проблемите, а на този, който е обиждал сина му, само е доказал, че тъпото поведение води до резултати и той може да малтретира с думите си. извод - тъпотата в ситуацията лъха от двете страни.

Нищо против- така е. Говоря хипотетично, не е конкретно за случая, защото в никакъв случай не толерирам поведението на бащата на другото дете. Лошото в случая, че от другото дете вече надали ще стане човек.

Директорът щом е създал условия децата да се псуват на територията на училището, вероятно нищо няма да направи. За съжаление. По закон до 12-год. възраст децата не трябва да остават без надзор. Ерго, когато са в училището за надзора е отговорен непряко директорът и пряко съответният учител. В тоя ред на мисли, същите двама са отговорни за нанесените обиди, но не си понасят отговорността.

Аз веднъж на едно келеменце, дето беше разкървавило устата на сина ми, такъв шамар му отпрах, че буквално се напика, но нямаше свидетели, факт! Браво на бащата, че е дал урок на простия бъдещ престъпник, но е трябвало да го издебне насаме!

би ли завъртял същият шамар на сина си, ако разкарвави устата на някого?

Потърсете в който и да е видео портал "Изродите от 7ма" и ще разберете защо е отнесло това "дете" пердаха. Подкрепям го този човек. Като бяхме малки и при нас ги имаше но сега са изроди малките.

Горките дечица - в 7 клас още мама и татко ги водят в училище и се бият вместо тях... Ама то и коефициента на интелигентност на татето не ще да е особено висок, щом се приравнява като възраст и възможности с детенце...

Няма как да знаеш каква е била случката. В България има такива индивиди, които не са от рода Хомо Сапиенс и същите тези животни отглеждат деца. Аз ако бях на мястото на родителя просто щях да избера място без свидетели. То не се търпи вече да гледаш човешката простотия и да не хванеш и да напляскаш някое от тия животни. Ти представяш ли си щом пред бащата на детето онова животно псува какво се случва когато детето е само. Малко му е бил боя ако случаят е такъв, какъвто го представят.

Мислиш ли, че с един бой ще се оправи онова леке, което е псувало? То ще продължи да псува, но следващият път (когато въпросния татко не е наоколо) и то може да удари, защото това му се показва като начинът на възрастните хора да решават проблемите си. Изобщо, саморазправата не е начин. Подобни лекета просто трябва да ги изключват от училище. Да ходят да се "образоват" в друго училище и там, ако им стиска, също да си псуват. Но училището е с делегиран бюджет, демек плаща се за бройка... така че директорът ще търпи всякакви гаменчета, за да не губи средства. Жална ни майка, след като и образователните "институции" станаха тържища, а не места за добиване на знания.

За жалост, ако не станеш животно, ще търпиш цял живот. В случая, ако бащата не е набил лайното, а тръгне да говори и да се оплаква на родители и учители, ефекта ще е в най-добрият случай нулев! По-вероятно след оплакването, да стане още по-лошо детето-гамен. Та дано и на теб ти се случи нещо такова и да ходиш да се оплакваш и да говориш!

ето ти що в бг е такава мизерия - ако не станеш животно, нема да оцелееш, та така всички сте станали животни. И ако си бил тръгнал да се оплакваш било дълго - еми дълго е, но ако немаш чувството за какво е правилно, а си мислиш, че с шамарите и истериите ше си проправяш път напред се оказваш точно в ситуацията, която е в момента в бг и от която всички се оплаквате.

Не е свързано конкретно с новината .. Защо не си сложите една лека проверка на правописа ... и те така .. Тийнейджърите допускат правописни грешки, което не е похвално, ама вие се вземете в ръце .. Относно саморазправата - нали има охрана в училище ... а има и хора със слаби нерви ... Ако някое вулгарно подрастващо ... вдигне нервите на човек със слаби нерви, не се учудвам " да го отнесе" ...

моят син беше слаб, свит и интелигентен, биеха го и му нанесоха травма за цял живот, сега моят син учи право в чужбин, тези който го биеха бият децата си

баце така както го описваш мяза на гей сина ти

Аз не виждам по какво съдиш, явно по себе се..

Cyce

Баце, ти си бахти нещастика!

за този изрод така наречен баща само съд. не можеш да посягаш на чуждо дете. нека родителите на битото дете вземат мерки за да разбере докъде му стигат правата

На тия тъпани които псуват и обиждат обикновено и бащите и майките им са за бой. В БГ от доста време го има чувството за безнаказаност, е нека да не е така!. И аз ако съм на мястото на този баща яко ще го ступам, къде и кога аз си знам, какви последствия ще нося затова - аз си знам. Важното е гаменът да не се чувства безнаказан. Важен е принципът - на зла круша зъл прът!

За да се държи така това дете, според теб, майка му и баща му дали се взели необходимите мерки?

Родителите на такива момченца, са същите и са били същите като малки!

Той боя изгражда... не разгражда...

балгарска деиствителност

Две думи - две грешки :)

каквито родителите такива и децата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.