Жена дари автомобил на Община Русе

Община Русе получи като дарение автомобил за нуждите на 38 деца и младежи с увреждания, настанени в трите центъра - "Вяра", "Надежда" и "Любов".

Обратно в новината

Коментари - Жена дари автомобил на Община Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе стиа псувахте бре. К'во решила жената дала. Това е! Нали не е взела.

Абе джудже,махни се от Русе....такъв прост кмет сме нямали.Не ставай за смях,ами по добре се върни във ВКР

РУСЕНЦИ !!!!!!!,кой, кой Ви "избра" този БЕЗЛИЧЕН и ЖАЛЪК СМЕШНИК?

Ужасно погнусен съм от снимката. Госпожата, леко свела глава, като че подава банан на екзотична маймуна. Просто се вгледайте ...

Както се вижда, русенци не проявяват интерес към "дарението", но пък дебелите лели от общината скивай как гласуват :) Разбирам ви бабки - без общинската работа, ще трябва да ровите по кофите от глад :)

"и е на стойност 2500 евро" ?!?! Простете, какъв точно автомобил дарихте на Русе ?! Баничарка втора употреба ?! Всъщност ... за тези пари "втора" е твърде смело предположение. А този нелеп човечец на снимката, не се ли усеща, че не е страшно да си нисък ... кошмарно е когато си и жалък. За тия стотинки що не и подари и общинско жилище бе малоумник !

Лилипута като стана кмет с измама си купи нова кола, която не му подхожда, защото почти не се вижда дали има ли човек вътре или не. Как се справя на волана не знам. Варбурга който караше преди да забогатее на наш гръб му беше по мярка.

А вие какво дарихте, ако не е тайна? Страшен манталитет, честно... Заслужаваме си всичките проблеми с това поведение.

Повечето коментиращи тук даряват акъл, като нямат какво друго, започват да се самораздават от най-закърнелия си и ненужен орган :-)

Само оборудването на една такава кола е в пъти по-скъпо от "жеста" на госпожата.

Голям жест,голямо чудо 5000лв , отървала се е от стар боклук и вече голяма новина

Комплименти за г жа Райна Герова де Перейра

Е за какво ? За таралясника за 5 бона ли ?